Şimdi Ara

iPhone 6+ kapasite tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar by teefonda 2 GB sarki 1gb kamerada cektigim fotolar olur oyun asla oynamam 16gb alsam yetermi oyun harici uygulamalar cok yer kaplarmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kullanılabilir 12-13 gb geliyor kendine göre hesapla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 GB yetmez diyenler acaba oyunlarin boyutlari nedeniylemi by sonuca variyorlar? Cevap Verenlere tesekkurler by arada☺



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazukan -- 13 Eylül 2014; 22:07:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter bence zamanında 5 alırken 64 GB aldım senin gibi kullanıcıydım resim,müzik fazla yüklemem uygulama doldurmama rağmen 30 gb falan anca yükleyebildim.
  • Yeter hocam ama eskiden 300 tl farkla 32gb olurken şimdi 300 farka 64fb oluyor bence çıkabiliyorsan 300 daha ver 64 al kafan rahat olsun. Full hd sonuçta video falan çekersin edersin silmek zorunda kalma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazukan

    16 GB yetmez diyenler acaba oyunlarin boyutlari nedeniylemi by sonuca variyorlar? Cevap Verenlere tesekkurler by arada☺

    Bana oyunlar min 1.2 gb artık vede o telefonda filmde izlenir en azından ben izleyebilirim full hd bir film atsam 4-5 gb bana 16 yetersiz kalırdı kaçlığa ihtiyacınız oldugunu en iyi siz bilirsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 gb al 2649 verecen sana 12-13 gb hafıza kalacak yeni oyun çıkacak video çekecen onu sil bunu sil uğraşırsın sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam zaten bir sürü para vereceksiniz kafanız rahat olsun 64 alın
  • 16gb bana yetiyor 64gb neyle dolar acaba merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almana da parana da karışamayız. Lakin sırf müzik dinlemek ve fotoğraflar için bir telefona o para verilir mi düşünmek lazım. Bunun yerine iyi bir cep müzik çaları (iPod diyelim) iyi bir de fotoğraf makinesi ve facebooka whatsappa twittere internete giren bir telefonu da aynı paraya getirebilirsin. Oyun oynamadıktan sonra güçlü bir donanıma pek de ihtiyaç olmuyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 çok az, 64 çok fazla, şöyle 2500 ' e 32 gb olsaydı.
  • Oncelikle degerli cevaplar icin tesekkur ederim. Telefonla tabiki de sadece muzik ve kamera isleri yapmayacagim. Yuksek hizli ve asla takilmayan bir arayuz , internet, mail, muzik ve iyi bir kamera beklediklerim aradinda. Ancak oturup telefondan film izlemem evde buyuk ekranda izlemek varkeb. Ve bunlari buyuk ekranda ve kaliteli bir kasada yapmak isterim. Ayrica telefonu 2-3 sene kullanirim. Bu yuzden saglam yazilim destegi sart

    Iki senedir s3 kullaniyorum. Arayuz bezdirdi artik. En saglam android telefonlarda arayuz stabil olsa bile cok nadir de olsa takilmalar olabiliyor. Bu istemedigim birsey. Androidin yapisina gore uygulamalar iosa gore kalitesiz yani kendi kendine cokmeler olabiliyor. Custom rom olaylari ise tamamen fiyasko bana gore. S3 de birkac tane onerilen denedim ancak birinde kamera bozuldu bir digerinde pil suresi ve stabilite gitti. Orjinal rom cok daha stabildi bunlara gore.

    Androidin ozgurlugu widget ekleme icon degistirme ana ekran gecis efekti vermekse bunlar coluk cocuk isi. Custom rom olayina yukarda girdim.

    Performans karsilastrmasi yaparken sayilardan uuzak durup donanimin gunluk hayata etkisini tartismak gerekir. Yok cekirdek sayisi bu frekansi bu ram sukadar demek gene cocuk isi.

    Ust duzey bi android alacagima 500 daha koyar saglam musteri hizmetlerine ve yukarida saydigim ozelliklere sahip apple almayi tercih ederim.

    Apple in fiyat performans urunu olmadugu ortada. Butce acisindan duruma gore android de tercih edilebilir. Bu tamamen tercih meselesi.

    Yukaridaki dusuncelerimle ilgili yorumlarinizi yazin lutfen.

    Boyut olarak da 16gb alacagim buyuk ihtimalle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuratbanK

    Almana da parana da karışamayız. Lakin sırf müzik dinlemek ve fotoğraflar için bir telefona o para verilir mi düşünmek lazım. Bunun yerine iyi bir cep müzik çaları (iPod diyelim) iyi bir de fotoğraf makinesi ve facebooka whatsappa twittere internete giren bir telefonu da aynı paraya getirebilirsin. Oyun oynamadıktan sonra güçlü bir donanıma pek de ihtiyaç olmuyor.

    Hocam haklisiniz ama o dusuk cep telefonu kasim Kasim kasildikca beni deli edcek. Telefon internet +I pod + fotograf makinesini toptan ufak bir pakette rahat tasinabilir sekilde sahip olmak mantikli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.