Şimdi Ara

Iphone 6 Kablosuz Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba ;
    Yaklaşık 10 gün önce aldığım iphone 6'da her zaman olmamakla birlikte wireless'la internete bağlıyken tuş kilidini kapattıktan sonra kablosuz ağ bağlantısının kesilmesi problemini yaşıyorum. Her zaman olan bir durum değil. Tuş kilidini açtığım anda yukardaki wireless işareti kayboluyor ve otomatik olarak bağlanmıyor ( tekrar bağlanması için ayarlardan seçmem gerekiyor veya tuş kilidini veya kablosuzu kapatıp açarsam da bağlanıyor) . Aynı modemde sürekli kullanımda değil ama bi süre 6+ denedim her hangi bir bağlantı sorunu yaşamadım. Cihaz kutudan çıktıktan sonra da sorunu yaşadım, 8.1.2'ye güncelleyince de sorun devam etti. Bu arada bağlantı esnasında yavaşlama veya kopma şuana kadar olmadı.
    - Ağ ayarlarını 2 kere sıfırladım
    - Konum servislerinden wifi ı kapattım. İkiside işe yaramadı.

    Konuyla ilgli apple'ı aradım, apple temsilcisi durumun can sıkan bir durum olduğunu soyledi, henüz 15 günlük sürem bitmediği için yenisi ile değişim yapmamı tavsiye etti. İkinci seçenek olarak ise eğer değişim yapmak istemezsem, bilgisayara bağlayıp itunes üstüden sıfırlayabileceğimi belirtti. Çözmünün yazılımsal ise kesin geçeceğini donanımsal ise değişim için başvurmamın mantıklı olacağını soyledi.
    Ne yapmamı tavsiye edersiniz benzer durum yaşayan var mı ? Daha 10 günlük cihazı sıfırlamak ne kadar mantıklı bilemedim. Lütfen görüşlerinizi bildirin.







  • Hem apple ile görüştüm, önce sıfırlayın olmazsa değişim yapın demişler hemde hala ne yapayım diye soruyorsunuz???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarthLuca

    Hem apple ile görüştüm, önce sıfırlayın olmazsa değişim yapın demişler hemde hala ne yapayım diye soruyorsunuz???

    O zaman sizin mantığınıza göre sıkıntı yaşayıp servisle görüşenlerin, sorunun çözümüyle ilgili buraya herhanhi bir şey yazmaması gerekiyor Farkında iseniz benzer durum yaşayan var mı diye sordum. Servise bu durumu daha önce yaşayıp sıfırladıktan sonra olumlu sonuç alan var mı diye sorma şansım malesef yok. Ben durum tespiti yapmadım, o yüzden gereksiz yorum yapmayın lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.