Şimdi Ara

İphone 6 ios 10.3.2 Youtube sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı benim gibi youtubeda donma kasma yaşayanlar ? Çok sinir bozucu cidden çözümü de yok bunun biliyorum ama ne bileyim ya kafayı yedirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Telefonu yeni mi satın aldınız? 32 gb'lık versiyonu mu? Diğer i6 modelleri de ios 10.3.2 sürümünde bu sorunu yaşıyor mu?
    Benim 5S de aynı sürümde youtube da böyle bir sorun yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bir kaç şikayet daha okumuştum; sizin gibi yeni versiyon 32 gb'lık iPhone 6 satın alanlarda bu tür kasma sorunları varmış, apple store'dan randevu alıp telefonunuzu götürün, büyük ihtimalle değiştireceklerdir.

• 64 gb ip6 da youtube da yavaşlama problemleri mevcut

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizin i6 da kasıyorsa, final ios ios 10.3,3 sürümünü beklemekte fayda var sanıyorum.
    Bir evvelki ios sürümünde kasma yapmıyorsa donanım sorunu yoktur zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 8 Temmuz 2017; 9:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Sizin i6 da kasıyorsa, final ios ios 10.3,3 sürümünü beklemekte fayda var sanıyorum.
    Bir evvelki ios sürümünde kasma yapmıyorsa donanım sorunu yoktur zaten..

10.3.1 benim cihaz hocam
    Ayrıca çok fazla kasma da yok yani aralıklarla çok küçük donmalar, video açıkken yorumlara bakarken yavaşlama, videoyu kapatırken yavaşlama yaşıyorum. Sadece youtube da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi validatedev -- 8 Temmuz 2017; 15:42:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 6 ile alakası yok bunun YouTube uygulamasının sorunu bu. Bende iPhone 6S ve iPad Air 2 var YouTube uygulamasını açınca bu iki cihaz da kasmaya başlıyor hem uygulama içinde hem de multitasking ekranında falan takılmalar olmaya başlıyor. Senin cihazınla ilgili bir sorun değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 8 Temmuz 2017; 17:4:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Benim Air 2 ios 9.3.5 de ve youtube da falan hiç bir sorun yok.. Aslında ios 11 gelmeden 10.3.2 'e güncellemek istiyorum, fakat batarya performansı düşer mi diye şüphelerim var.
    iPhone 5S'i de ios 9.3.5 den ios 10.3.2 ye güncellemiştim, hiç sorun olmadı ve batarya performansı da değişmedi..

• quote:

Benim Air 2 ios 9.3.5 de ve youtube da falan hiç bir sorun yok.. Aslında ios 11 gelmeden 10.3.2 'e güncellemek istiyorum, fakat batarya performansı düşer mi diye şüphelerim var.
    iPhone 5S'i de ios 9.3.5 den ios 10.3.2 ye güncellemiştim, hiç sorun olmadı ve batarya performansı da değişmedi..

Düşmez hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destroy00 D kullanıcısına yanıt
    Yarın güncelleyeceğim zaten. ios 10.3.2 sürümünün stablitesini beğeniyorum..
    Güncellemesem ileride kesin pişman olurum.

• quote:

Yarın güncelleyeceğim zaten. ios 10.3.2 sürümünün stablitesini beğeniyorum..
    Güncellemesem ileride kesin pişman olurum.

Aynn hocam 11. Dahada iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.