Şimdi Ara

iPhone 6 Hakkında Bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yeni çıkacak iPhone'a televizyon kumandası özelliği ekleneceği gelen bilgiler arasında. Bir diğer ihtimal de bu özelliğin güncellemeyle iPhone 5'e getirilmesi. Ancak iPhone 5'in yeterince uzun olmaması bu güncellemeyi engelleyebilir ve iPhone hayranlarını hayal kırıklığına uğratabilir. Apple'ın akıllı telefon dünyasında çığır açacak bu özelliği yeni telefonu iPhone 5'e taşıyabilmek için çok uğraştığı ve eğer başarısız olurlarsa yeni iPhone'un boyunun birkaç santimetre daha uzatılarak bu teknolojiye uygun hale getireleceği gelen bilgiler arasında. Umuyoruz ki apple çalışmalarının sonucunu alır ve bu muhteşem özelliği biz de kullanabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional
  • Okumadım.

• Abi yapmayın etmeyin. Daha hiç Iphone filan kullanmadım. Dün merak ettim. Samsung Galaxy 3 ile Iphone 5 karşılaştırmasını okudum. Yazıktir ya. Verdiğiniz paralara yazık. O paranın 2000 TL'sini sırf Iphone ismine vereceksiniz.

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan

Abi yapmayın etmeyin. Daha hiç Iphone filan kullanmadım. Dün merak ettim. Samsung Galaxy 3 ile Iphone 5 karşılaştırmasını okudum. Yazıktir ya. Verdiğiniz paralara yazık. O paranın 2000 TL'sini sırf Iphone ismine vereceksiniz.

Dur şimdi "Kullanmadan bilemezsin."ciler gelecek

AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone 4s 16gb 99$ olmuş kim bilir Türkiye'de kaça satılır.Resmi Apple Store şart.
    ve
    Ayrıca Iphone 6 da 3D olucak mış ,4 sim kartlı olucak ve 4 ghz hızı olucak.

Orijinalden alıntı: frkndgr

Beyler yeni çıkacak iPhone'a televizyon kumandası özelliği ekleneceği gelen bilgiler arasında. Bir diğer ihtimal de bu özelliğin güncellemeyle iPhone 5'e getirilmesi. Ancak iPhone 5'in yeterince uzun olmaması bu güncellemeyi engelleyebilir ve iPhone hayranlarını hayal kırıklığına uğratabilir. Apple'ın akıllı telefon dünyasında çığır açacak bu özelliği yeni telefonu iPhone 5'e taşıyabilmek için çok uğraştığı ve eğer başarısız olurlarsa yeni iPhone'un boyunun birkaç santimetre daha uzatılarak bu teknolojiye uygun hale getireleceği gelen bilgiler arasında. Umuyoruz ki apple çalışmalarının sonucunu alır ve bu muhteşem özelliği biz de kullanabiliriz.

Eskiden kızılötesi özelliği olan telefonlarda vardı zaten bu özellik

• quote:

Orijinalden alıntı: N.A.S.A

iphone 4s 16gb 99$ olmuş kim bilir Türkiye'de kaça satılır.Resmi Apple Store şart.
    ve

Yav he he iPhone 5 de hologram olcakti

• quote:

Orijinalden alıntı: Pathetic Dragon

iphone 4s 16gb 99$ olmuş kim bilir Türkiye'de kaça satılır.Resmi Apple Store şart.
    ve
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12B15139F -- 18 Aralık 2020; 12:13:23 >

Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest

quote:

Orijinalden alıntı: frkndgr

Beyler yeni çıkacak iPhone'a televizyon kumandası özelliği ekleneceği gelen bilgiler arasında. Bir diğer ihtimal de bu özelliğin güncellemeyle iPhone 5'e getirilmesi. Ancak iPhone 5'in yeterince uzun olmaması bu güncellemeyi engelleyebilir ve iPhone hayranlarını hayal kırıklığına uğratabilir. Apple'ın akıllı telefon dünyasında çığır açacak bu özelliği yeni telefonu iPhone 5'e taşıyabilmek için çok uğraştığı ve eğer başarısız olurlarsa yeni iPhone'un boyunun birkaç santimetre daha uzatılarak bu teknolojiye uygun hale getireleceği gelen bilgiler arasında. Umuyoruz ki apple çalışmalarının sonucunu alır ve bu muhteşem özelliği biz de kullanabiliriz.

Eskiden kızılötesi özelliği olan telefonlarda vardı zaten bu özellik

Hah işte onlara da dava açılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest

quote:

Orijinalden alıntı: N.A.S.A

ve

4ghz mi?

Bu da var mı?

iPhone 6 Hakkında Bilgiler

Onun mikro boyutu var.Ayrıca apple dan yeni edindiğim bilgilere göre iphone 6 android olucakmış.

• kumanda olayı gerçektir.

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan

Abi yapmayın etmeyin. Daha hiç Iphone filan kullanmadım. Dün merak ettim. Samsung Galaxy 3 ile Iphone 5 karşılaştırmasını okudum. Yazıktir ya. Verdiğiniz paralara yazık. O paranın 2000 TL'sini sırf Iphone ismine vereceksiniz.

birak hocam bunlar bi kere yemisler o kazigi bari telefonu en buyuk gosterelim diyorlar yazik

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.