Şimdi Ara

iPhone 6 dan LG G4'e Geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 6 16 GB kullanıyorum ama kısıtlı özelliklerinden dolayı Androide geçmek istiyorum.Hız olarak önceden LG G2 kullanıyordum, telefonu kardeşime verip denemek için iPhone 6 almıştım ama hız ve stabilite konusunda LG G2 den neredeyse hiçbir fark göremedim.Hafızası 16GB nın üzerinde olmalı çünkü çok çabuk doluyor hafıza kartı kullanma imkanı yok bu konuda sıkıntılı geldi 32 GB versiyonu da yok 64 GB var onunda fiyatı çok pahalı.LG de ki özellikleri bunda çok aradım değiştirmeyi düşünüyorum ve LG G5 almayı düşünüyordum ama piyasasından dolayı onu almak mantıksız geldi çünkü çok büyük düşüşler oluyor özellikle LG telefonlarında siz LG G4'e geçmemi önerir misiniz veya başka marka modele?

Bu hayatta farklı ol! Değiş, geliş, keşfet, yüksel! Sonunda tek ol! Bob Marley
  • Freedom Leader kullanıcısına yanıt
    Eğer telefonda -3D yoğunluklu- oyun oynamıyorsanız G4'e geçmemek için bir sebep yok bence

• İp6 dan geçilmez bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şu an kulandıgım: iPhone 5s Huawei Ascend G7 Önceki kulandıklarım:LG G2 iPhone 5 iphone 4s 16GB ve iPad 3 Galaxy S3 iphone 4 16GB. İpad 2 16gb wifi beyaz htc desire ipad 32 gb wifi iphone 4 32GB. 3G, 3GS , galaxy s nakia 5800 , n95 8GB.
  • sagy kullanıcısına yanıt
    Hocam ben iPhone denemek amaçlı almıştım kasası tasarımı gayet iyi yalnız özellik olarak memnun değilim hız konusunda Androidler de ileriki zamanlarda kasma donma yapıyor biliyorum ama bunu genelde Samsunglar yapıyor ben LG G2 de görmedim kardeşime verdim şuanda kullanıyor hemen hemen iPhone ile aynı gibi geldi bana örneğin benim şuan masaüstü bilgisayarımın Wireless adaptörünü garantiye verdim iPhone'yi mobil veri kullanmadan USB'den modem gibi kullanamıyorum ama bunu LG de yapabiliyorum bu yüzden LG G4'e geçmeyi düşünüyorum ama cihaz nasıldır sıkıntıları var mı bunu bilmediğimden tereddüt ediyorum biraz bundan dolayı burada kullanan var mı başka cihaz da önerileri de olabilir.

• Gayette geçilir.
    5S in 6 kasası gibi bu iPhone 6.
    Bence iphone da bu saatten sonra 6S veya 6S Plus alınmalı gerisi mantıksız.
  • kardeşim ben lg g4 kullanıyorum ama iphone geçicem sebebini anlatayım. telefon çok iyi özellik bakımından istediğin herşeyi yaparsın. benim değiştirme sebebim servisin eksikliği. telefon bozuldu servise verdim kırk takla attırıyolar yeni cihaz alabilmen için. arıyosun acan yok mail atıyosun 1.5 hafta sonra dönüyorlar. bu sorunların dışında tüm telefonların kendince sorunları var haliyle.genelinde android servisleri vurdum duymaz olduğu için ciddi bir sorunla karşılaşırsan uğraşıp durursun benim gibi. ama zaten benim gibi değiştirmeye kara vermişsin derim ki ölümlü dünya canın istedi mi yap gitsin telefon memnun eder almadan önce bi tek kronik sorunlarını araştır biraz kararını verirsin sağlıklı bir şekilde. ben iphone u sevmem ama ben servis yetersizliği andoid te üst safhada olduğu için apple a geçmeyi planlıyorum

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom Leader

Telefondan pek oyun oynamam zaten ama 3D oyunlarda kötü mü LG G4?

Diğer telefonlara göre pek de iyi olduğu söylenemez

Ben g2 ve iPhone kullanan biri olarak iPhone deki rahatlığı bulamaz sin g4 kamera haricinde pek bi artisi yok iPhone 6 hem tasarim ve hız olarak ta g4 ten üstün bunu sana bi android kullanıcısı olarak söylüyorum.

Şu an kulandıgım: iPhone 5s Huawei Ascend G7 Önceki kulandıklarım:LG G2 iPhone 5 iphone 4s 16GB ve iPad 3 Galaxy S3 iphone 4 16GB. İpad 2 16gb wifi beyaz htc desire ipad 32 gb wifi iphone 4 32GB. 3G, 3GS , galaxy s nakia 5800 , n95 8GB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom Leader

Arkadaşlar iPhone 6 16 GB kullanıyorum ama kısıtlı özelliklerinden dolayı Androide geçmek istiyorum.Hız olarak önceden LG G2 kullanıyordum, telefonu kardeşime verip denemek için iPhone 6 almıştım ama hız ve stabilite konusunda LG G2 den neredeyse hiçbir fark göremedim.Hafızası 16GB nın üzerinde olmalı çünkü çok çabuk doluyor hafıza kartı kullanma imkanı yok bu konuda sıkıntılı geldi 32 GB versiyonu da yok 64 GB var onunda fiyatı çok pahalı.LG de ki özellikleri bunda çok aradım değiştirmeyi düşünüyorum ve LG G5 almayı düşünüyordum ama piyasasından dolayı onu almak mantıksız geldi çünkü çok büyük düşüşler oluyor özellikle LG telefonlarında siz LG G4'e geçmemi önerir misiniz veya başka marka modele?

Iphone'dan neden memnun değilsiniz? Ben de g3'ten 6s'e geçmeyi düşünüyorum bir süre sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Android kullanım esnekliği olarak öne çıkıyor. Telefonu bir bilgisayar gibi kullanabilmek varken neden ios'u tercih edelim ki.

G4 şuan Android telefonlar arasında f/p lideri. Verdiğiniz paranın fazlasıyla karşılığını veriyor. LG zaten güncelleme ve arayüzünde başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Mart 2016; 12:15:12 >
  • Bende g4 kullanıyorum. Büyük geldiği için iphone 6 ya geçmeyi düşünüyorum ama etrafımda iphone 6 kullanan arkadaşların telefonlarıyla karşılaştırıyorum kamera baya farkediyor. İphone'un küçük olması dışında bir artısı yok benim için.
    sahipse hiç düşünmeden lg al. Maalesef markalar kucuk ekranlı telefon çıkarmıyorlar lg de dahil. olsa idi sony yerine lg alır idim.
    sony de guzel yeni aldığım için hemen eleştirmek istemem ama lg de alıştığım çok menu kolaylıklarını burada bulamayınca garipsedim.
    hele hele o os hızı yokmu. g2 hala taş gibi yeni telefon gibi. hatta ben size g4 g3 değil g2 öneririm ama siz şimdi eskimiş telefon diye dusunursunuz.

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • bence geçilmez, telefonların fiyatları ortada

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bence geçilmez, telefonların fiyatları ortada

Önemli olan işlevi
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • sagy kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ikisini kullandım bendeki cihazda mı sıkıntı var acaba bilmiyorum ama ısınma problemi var hız olarak iPhoneden beklentilerimi karşılamıyor takıldığı konular oluyor yavaşlığı oluyor arada telefonu garantiye vermeyi düşünüyorum bakalım cihazda sıkıntıdan dolayı beni iPhoneden soğuttu diyebilirim birde kısıtlamaları çok kötü en basiti hafızası hemen doluyor.

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gerçekten en çok hoşuma giden telefon LG G5 oldu tam düşündüğüm istediğim özelliklerde ama fiyat konusunda LG G4 yöneldim malum piyasada çok oynama oluyor ama iPhone en zararla satılabiliyor Androidde bunu söylemek mümkün değil şimdi LG G5 alsam bir kaç gün sonra fiyatında çok büyük bir düşüş olacak bu zararıda göze alamam gereksiz olur kısaca şuan kararsız kaldım.

• Geçmişken note 5 e geçin bari. G4 nedir.. Piyasası öldü .

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.