Şimdi Ara

iphone 6 applestore ekran degisimi yaptiran veya bilen varmidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iphone 6 tr garantili yere dusup catladi ekran calisiyor ama jelatini oldugu icin kaldirsam parcalanacak. trcellden alinma applestorelarda 149$ karsiliginda degistiriliyormus ekran. asli varmidir. randevumu almam gerekli yoksa kargo ilemi yolluyorum tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iPhone 6'yı geçen hafta yere düşürdüm ve cuma günü apple store zorlu center'ı aradım, ekran değişimi 350 TL artı KDV dedi görevli, yani 430TL'ye falan geliyor sanırım bu durumda. Sıfır cihaz için ise 900 TL fiyat söyledi. Gece 00.00-00.03 arasında randevu aldınız aldınız, yoksa gün içinde randevu almak mümkün değil.

    Üstelik randevuyu ta 1 hafta sonrasına alabiliyorsunuz. Öyle hemen yarına almak mümkün değil, otomatik olarak ya 6 ya 7 gün sonraya randevu veriliyor.
  • 2 ay önce 280 TL karşılığı Apple Zorlu'da ekran değişimini yaptırdım. Kargo kabul etmemişlerdi ve bir tanıdığım vasıtasıyla göndermiştim. Bir arkadaşımın İphone'nu ise Avrupa cihaz olduğu için bugün reddettiler. Randevu alıp gönderiyorsun cihazı ve uluslararası garantisi var ama parasıyla da olsa ekran değişimini yapmıyorlar.
  • Ekran Değişimi 300 tl civarı Apple zorlu ve Akasya center da ama her cihaza ekran değişimi yapmıyorlar, cihazı inceleyip bakıyorlar ona göre karar veriyorlar. Cihaz düştüğü için başka parçalarda da sorun olabiliyor. Randevu almadan da gitseniz yardımcı oluyorlar, cihaz kullanılamaz durumda olduğu için ama 1 saat civarı ilgilenilmesini sonrasında ise 1-1.30 saatte ekran değişiminin yapılmasını bekliyorsun. Kargo ile kabul etmiyorlar mecburen elden yapman gerekiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.