Şimdi Ara

Iphone 6 alındı , yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bugün Akasyadaki apple storedan iphone 6 aldım 16gb
    Evde şarja taktım (3 saat 15 dakika oldu) az önce açmaya çalıştım fakat power tuşu bozuk olabilirmi sizce?
    Prizde sıkıntı yok , bundan önce iphone 4 kullanmıştım böyle bir sorun olmamıştı
    Sizce telefonun açılmama sebebi ne olabilir 😕😕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kablosuyla bilgisayara takmayi deneyin gorecek mi acaba? Bir de acmaya calisinca itunes isareti falan var mi sarja takin gibi veya

• quote:

Orijinalden alıntı: huqqa

Arkadaslar merhaba bugün Akasyadaki apple storedan iphone 6 aldım 16gb
    Evde şarja taktım (3 saat 15 dakika oldu) az önce açmaya çalıştım fakat power tuşu bozuk olabilirmi sizce?
    Prizde sıkıntı yok , bundan önce iphone 4 kullanmıştım böyle bir sorun olmamıştı

telefonu alır almaz şarza koyduysanız iyi etmemişsiniz.bataryadaki ilk şarz şoklama enerjisi oluyor genelde.keşke bitirip öyle şarza koysaydınız.eski nokia telefonlarındaki bataryalardan olsaydı yaptığınız doğruydu fakat lityum iyon piller durumu dediğim gibi.power tuşuna 4 saniye kadar bastınız mı acaba??
  • Home + power yaptım,
    Sonra biraz geçti açmayı denedim , bu seferde mavi ekran verdi
    Yarın Akasya apple'da olay var.
    Sıfır telefonda mavi ekran ne alakaysa

• huqqa kullanıcısına yanıt
    Üründe sorun vardır, yarın yenisini alırken onların gözünün önünde açın telefonu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefonu kutusundan çıkardıktan sonra kullanıp içindeki şok şarjı tamamen bitirmeniz gerekiyordu. Çok saçma bir işlem yapmışsınız.

Ayrıca mavi ekran vermesi vesaire sorun olduğunu gösteriyor zaten. Yarın Akasya'da olay var falan demişsiniz, çirkefleşmeye gerek yok, düzgün bir dille sorununuzu ifade ederseniz zaten sorunsuz değişim yapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet8018

quote:

telefonu alır almaz şarza koyduysanız iyi etmemişsiniz.bataryadaki ilk şarz şoklama enerjisi oluyor genelde.keşke bitirip öyle şarza koysaydınız.eski nokia telefonlarındaki bataryalardan olsaydı yaptığınız doğruydu fakat lityum iyon piller durumu dediğim gibi.power tuşuna 4 saniye kadar bastınız mı acaba??

Bu mesajı bile eksilemişler bu insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Cidden rahatsız ediyor bu durum beni.

• quote:

Hocam bugun aldiginiza gore zamli fiyattanmi aldiniz? Ne kadar odediniz?
    Bugun zamlar geldi o yuzden soruyorum konusu surda:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101081531&p=1

• Ürünü kanunlara göre 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz zaten zora sokacak bir durum yok. Fakat büyük ihtimalle cihaza restore atmayı deneyecekler kabul etmeyin cihazı değişimini isteyin i olmadı iadeyi konuşun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.