Şimdi Ara

iPhone 5S vs Sony Xperia Z

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 5S beklesem mi yoksa Sony Xperia Z mi alsam. İkisinin arasında kaldım. Başka telefon önerilerine açık değilim. Ya Sony ya da Apple istiyorum. Telefonda müziğe çok önem veriyorum. Sony nin Walkman i nasıldır ? Profesyönel kulaklık kullanıyorum ve seslerin güçlü ve temiz gelmesini istiyorum. Bu konuda Apple'ın başarısını biliyorum fakat Sony nasıldır ? Çok oyun oynayan bir tip değilim. Bunu da belirtmek isterim.

Ayrıca Xperia Z olursa beyaz ile siyah arasında da kalabilirim ? Beyaz modelin ön tarafı siyah. Sizce bu tasarımda bir kayıp mıdır ? Yoksa tasarımı zenginleştiren bir unsur mu ?

• Müziğe çok önem veriyorsan xperia z'nın kulaklık çıkışının kapakları her seferinde açığ kapatman gerekicektir biliyorsundur umarım, htc bence müzik konusunda hepsinden öndedir, one a bak o yüzden bence bütçen de yetiyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: baretta14

Müziğe çok önem veriyorsan xperia z'nın kulaklık çıkışının kapakları her seferinde açığ kapatman gerekicektir biliyorsundur umarım, htc bence müzik konusunda hepsinden öndedir, one a bak o yüzden bence bütçen de yetiyorsa

Kapağı açıp kapatmak kapağı bozmadığı sürece sorun yaratmaz. Benim endişem müziğin kalitesi. Müziğin kalitesi güzel olmalı. HTC konusunda senle hemfikirim lakin HTC batmanın eşiğine geldi. Yoksa zaten ikisini de bırakıp HTC alacaktım. HTC batarsa telefonu masaya koyduğumda bu isimle anılmasını istemem.
  • Nerden Çıktı Batacağı Bu Telefonlarla Sırtı Yere Gelmez HTC'nin
  • Bence ios stabilitesini yaşa!!!(eskiden applecılara salk diyen biri olarak artık tükürdgümü yalıyor ve bu sistem hakediyor diyorum.. )

• Ben sustum imzam konuşuyor bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olanzapine

quote:

Müziğe çok önem veriyorsan xperia z'nın kulaklık çıkışının kapakları her seferinde açığ kapatman gerekicektir biliyorsundur umarım, htc bence müzik konusunda hepsinden öndedir, one a bak o yüzden bence bütçen de yetiyorsa

Kapağı açıp kapatmak kapağı bozmadığı sürece sorun yaratmaz. Benim endişem müziğin kalitesi. Müziğin kalitesi güzel olmalı. HTC konusunda senle hemfikirim lakin HTC batmanın eşiğine geldi. Yoksa zaten ikisini de bırakıp HTC alacaktım. HTC batarsa telefonu masaya koyduğumda bu isimle anılmasını istemem.

Merak etmeyin siz telefonu masaya koydugunuz surece htc yasayacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaanG55

Nerden Çıktı Batacağı Bu Telefonlarla Sırtı Yere Gelmez HTC'nin

O zaman hisse senetlerine bir göz at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justimefor

Ben sustum imzam konuşuyor bak

Lütfen nedende belirtin. Bende biliyorum Apple'ın ne olduğunu. Mac prom var. Uzun sürede iPhone kullandım. iPhone 2,iPhone 3, Blackberry, iPhone 4.. Hala aynı menü açıkcası ondan da sıkıldım. Bir türlü karar veremiyorum.
  • quote:

quote:

Lütfen nedende belirtin. Bende biliyorum Apple'ın ne olduğunu. Mac prom var. Uzun sürede iPhone kullandım. iPhone 2,iPhone 3, Blackberry, iPhone 4.. Hala aynı menü açıkcası ondan da sıkıldım. Bir türlü karar veremiyorum.

Ses kalitesi ne kadar iyi biliyorsun zaten iPhone'un. Ve çok uzun ömürlü bir telefon. Sony xperia z daha yer edinmemiş çok çok genç bir telefon sony bilmiyor henüz akıllı telefon nasıl yapılır.
    Ama bu soruyu Apple fanına soruyorsun yani ne kadar objektif oldum bilemiyorum başkalarınada danışın karar sizin tabi

• Başka yorum yapmak isteyen var mı ?
  • Bence 5S çıkana kadar bekle, hoşuna giderse alırsın,gitmezse de Xperia Honami çıkacak onu alırsın.
  • Brknbs97 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman tanıtılması bekleniyor Honami nin ? Bir de Honami için kocaman kameralı bir resim gördüm. O faketir umuyorum. :)
  • quote:

Ne zaman tanıtılması bekleniyor Honami nin ? Bir de Honami için kocaman kameralı bir resim gördüm. O faketir umuyorum. :)

Eylül'de tanıtılacak sanırım. Eğer büyük ekran takıntınız yoksa Note 3 de 4 Eylül'de tanıtılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brknbs97

quote:

Eylül'de tanıtılacak sanırım. Eğer büyük ekran takıntınız yoksa Note 3 de 4 Eylül'de tanıtılacak.

Ellerim minnacık iphone tutarken düşürecekmiş gibi oluyorum :D Ayrıca Samsung asla almam. 5 ghz işlemci koysa da almam o iğrenç malzeme kalitesi yüzünden ismini kirletti.
  • quote:

quote:

quote:

Ellerim minnacık iphone tutarken düşürecekmiş gibi oluyorum :D Ayrıca Samsung asla almam. 5 ghz işlemci koysa da almam o iğrenç malzeme kalitesi yüzünden ismini kirletti.

Ellerin küçükse diyecek bir şeyim yok ama ellerim küçük diyorsun da Xperia Z 5" ? Onu da tutamazsın o zaman :D Ayrıca Note 3 metal bir tasarımla gelebilirmiş ama tam bir bilgi yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ellerin küçükse diyecek bir şeyim yok ama ellerim küçük diyorsun da Xperia Z 5" ? Onu da tutamazsın o zaman :D Ayrıca Note 3 metal bir tasarımla gelebilirmiş ama tam bir bilgi yok.

Yok Sony'i tutabiliyorum da Note ı-ıh.

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

quote:

quote:

Merak etmeyin siz telefonu masaya koydugunuz surece htc yasayacaktir

Htc batacak mı?
    Bekle İphone 5S veya Sony i1 al.

• quote:

quote:

Sıkıldım diyorsunuz,bu nedenle bir daha İphone almak gibi bir hata yapmayın,değişen birşey yok,İos 7 ile dahada berbat oldu herşey.

G2 veya HTC One daha iyi bir seçim olur,değişiklik ihtiyacınıda karşılarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şirket hisse değerleri düşüyor, şirketin genel değeri düşüyor. Devamlı CEO değiştiriliyor. Kötü satış ve reklamcılık politikası git gide şirketinin değerini kaybetmesine neden oluyor. CEO lar arası kararsızlık var. Yatırımcılar CEO lardan memnun değil. Piyasayı biliyoruz evlat, rahat ol. iPhone 5S vs Sony Xperia Z
     iPhone 5S vs Sony Xperia Z

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.