Şimdi Ara

iPhone 5s ve iPhone 5 Karşılaştırma Videosu - Türkçe!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın en popüler iki akıllı telefonu olan iPhone 5s ve iPhone 5'i sizler için karşılaştırdık. Performans, kamera ve uygulama açılış hızlarını iki cihazda karşılıklı olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler








  • Videoda bahsedilen inceleme videosu :

  • Geç mi kaldınız bana mı öyle geliyor.Bu saatten sonra çok önemi yok karşılaştırmanın benim için 5S'İn önde olduğu kesin ha değiştirmeye değer mi ya da 5S almaya gerek var mı diyenler için güzel olmuş.Ama ben iphone5 ve 5C nin karşılaştırılmasını tercih ederdim.Birde İphonedo videolarını izlerseniz bazı koşulları tam sağlamanız gerektiğini daha net anlayabilirsiniz.Ama bence yeni bir kanala göre güzel çekimler.Birde çekimde kullanılan kamera ne acaba.
  • Ellerinize sağlık ancak gözüme takılan birkaç noktayı paylaşmak istiyorum: 5 de hareketi azaltma açıkken 5s de kapalı, bu performansta belli bir fark yaratacaktır. Bir diğeri de program açılış hızları veri işleme hızının artmasına işaret ki bu noktada çok küçük farklar bile gelecek nesil için önem taşırken sizin bunları önemsizmiş gibi yansıtmanız çok doğru değil. 64 bit desteğinin ne derece önemli olduğunu ortaya koyabilmek için en basitinden X86 ve X64 işletim sistemlerini bir arada kullanmış olmak gerekiyor. Zira x64 desteği ilk çıktığında ev kullanıcılarından fark göremedik yorumları gelirken gelişen mimarilerle birlikte herkes X64 e geçmiş durumdaydı. Apple teknolojik yatırımlarını her zaman rasyonel bir hızla mevcut teknolojiyi bir adım öteye taşıyacak yenilikler yapmayı tercih etmiş firma ve bu yönüyle önümüzdeki sene göreceklerimizi bu perspektifte değerlendirmek, çok hayalci olmamak gerekiyor. İnceleme için teşekkür ediyor, benzer çalışmalarınızın devam etmesini diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SAVIAR

    Ellerinize sağlık ancak gözüme takılan birkaç noktayı paylaşmak istiyorum: 5 de hareketi azaltma açıkken 5s de kapalı, bu performansta belli bir fark yaratacaktır. Bir diğeri de program açılış hızları veri işleme hızının artmasına işaret ki bu noktada çok küçük farklar bile gelecek nesil için önem taşırken sizin bunları önemsizmiş gibi yansıtmanız çok doğru değil. 64 bit desteğinin ne derece önemli olduğunu ortaya koyabilmek için en basitinden X86 ve X64 işletim sistemlerini bir arada kullanmış olmak gerekiyor. Zira x64 desteği ilk çıktığında ev kullanıcılarından fark göremedik yorumları gelirken gelişen mimarilerle birlikte herkes X64 e geçmiş durumdaydı. Apple teknolojik yatırımlarını her zaman rasyonel bir hızla mevcut teknolojiyi bir adım öteye taşıyacak yenilikler yapmayı tercih etmiş firma ve bu yönüyle önümüzdeki sene göreceklerimizi bu perspektifte değerlendirmek, çok hayalci olmamak gerekiyor. İnceleme için teşekkür ediyor, benzer çalışmalarınızın devam etmesini diliyorum.

    Öncelikle bu yapıcı eleştirileri içeren yorumunuz için çok teşekkür ederim.

    Uzun yıllardır sektördeki profesyonel inceleme videolarını takip ediyorum. Getirmek istediğim farklılık aslında biraz olayın teknik boyutu. Biz burada x86 mimari, 64-bit mimari diyoruz evet ama günlük kullanımda bu ne kadar etki ediyor? İnsanlara asıl olarak bu bilginin ulaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden 64-bit mimari hakkında olumsuz yorum yaptım. Çünkü piyasada milyonlarca x86 mobil işlemci var ve ben inanıyorum ki önümüzdeki 2-3 sene boyunca daha mobil tarafta 32-64 farkını belirgin olarak yaşamayacağız bana göre. Zaten mobilde 64-bit'e ihtiyacı olanlar ne aradığını biliyor. Ama tabii ki yine de bunu mazeret olarak düşünmeyin. Zaman içerisinde videolarda bir iyileşme ister istemez olacaktır henüz ilk 6-7 video :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    Geç mi kaldınız bana mı öyle geliyor.Bu saatten sonra çok önemi yok karşılaştırmanın benim için 5S'İn önde olduğu kesin ha değiştirmeye değer mi ya da 5S almaya gerek var mı diyenler için güzel olmuş.Ama ben iphone5 ve 5C nin karşılaştırılmasını tercih ederdim.Birde İphonedo videolarını izlerseniz bazı koşulları tam sağlamanız gerektiğini daha net anlayabilirsiniz.Ama bence yeni bir kanala göre güzel çekimler.Birde çekimde kullanılan kamera ne acaba.

    Bir geç kalınmışlık söz konusu ancak kanal yeni olduğu için en azından girenlerin, abone olanların izleyecek bir şeyleri olsun istedim. Projemi 2013 son çeyreğine yetiştiremedim :) 2014'te piyasaya çıkan ürünlerin temini konusunda daha aceleci olacağız :) Kamera ile ilgili özel mesaj yazıyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.