Şimdi Ara

İphone 5s ten lg g2 ye sonra 5c ye sonra 5s e:) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Monster1912 kullanıcısına yanıt
    iSheeplerin yalanı olduğundan görmüyorsun... 256MB ramli en düşük cihazda bile android takılma yavaşlama olmadan çalışıyor... çökme olmuyordu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonelle

    Sadece guluyorum yazdiklariniza. 27eylul'den beri Lg G2 kullaniyorum ve bana ozenip iphone 5 telefonunu satip G2 alan arkadaslarim var.
    Hepsi sukur cok memnun, problem sizde


    Aynen oyle bende yukarıda yazfıgım gıbı ıphone dan gectım, ve suan cok memnunum , ama memnunum dıye baska cıhazı kotulemeyede gerek yok yanı. Yok 3sn de bır donuyor, telefon takıla takıla ılerlıylor, browser ı ıphone 4 den kotu, 5s ıle 2 sn de yapdıgımı g2 15-20 dakıkada yapıyor.. ( kullandığım kesinlikle en hızlı browser) bunlara gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de android deneyeceğim bir ara ama tercihim kesinlikle Xperia olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşlerim ben g2 kötü cihaz demiyorum ki..ben sadece kendime göre anlattım..android iphone göre 10 gömlek üstte diye önceki post ta yazdım..bu kadar fanboyluk yapmaya gerek yok bence kardeşler:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk basta belirtilmis zaten iPhone faniyim diye, bu yuzden cok kasmaya gerek yok konunun yeri itibari ile de. Ama G2'yi iP4 ile karsilastirmak hayalgucu olmus resmen, forumdaki herkes Android çökuyor vs diyor ama iOS'un eksigini anlatan gormedim. Dun dersteyken iPad'de tus kilidini actim ve kendi kendine kasilip res atti. Ayrica Android browser performansi olarak cok daha iyi ve kullanisli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulasates

    Ilk basta belirtilmis zaten iPhone faniyim diye, bu yuzden cok kasmaya gerek yok konunun yeri itibari ile de. Ama G2'yi iP4 ile karsilastirmak hayalgucu olmus resmen, forumdaki herkes Android çökuyor vs diyor ama iOS'un eksigini anlatan gormedim. Dun dersteyken iPad'de tus kilidini actim ve kendi kendine kasilip res atti. Ayrica Android browser performansi olarak cok daha iyi ve kullanisli.

    Hocam karşılaştırma benim deneyimime göre...lg2 her türlü güzel cihaz..ama android eko sistemi tam oturmamış gibi his veriyor her zaman insana..g2 de büyük ekranda gezmek gerçekten zevkli..widget lar süper..kişiselleştirme 10 numara..hatta o kadar özellik varki insanın bazen kafası karışıyor..çok çok üstün ios a göre ..amma kullanırken verdiği deneyim ios gibi değil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Android donanım olarak 10 gömlek üstün demişsin de note 3 de 3gb ram var da ne oluyor? Iphone'un 1 gb'la yapabildiğini zor yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RockMafia

    Android donanım olarak 10 gömlek üstün demişsin de note 3 de 3gb ram var da ne oluyor? Iphone'un 1 gb'la yapabildiğini zor yapıyor.

    Hocam iş ios da zaten..ramle olsaydı keşke:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios'tan sıkılan, ekranı ufak gelen ve veya çeşitli farklı sebeplerden dolayı android'e geçmek isteyenlerin adresi htc one veya biraz daha büyük ekran isteniyorsa note 3 olmalı.

    6 aydır htc one kullanıyorum, 4s'ten veya 5'ten fersah fersah ötede. 5s kullanmadım ancak onun da ekran boyutu belli.

    ekrana takılanlar için belirtmek ve hatırlatmakta yarar var; iphone kullanıcısı iken bu tip daha büyük ekranlı telefonlar bana da büyük geliyordu. nasıl kullanılır diye. telefonu ilk kullandığınız gün büyük gelecek, kabul fakat ilk hafta sonunda artık o eski kafanızdaki "olması gereken ekran boyutu" fikri tamamen değişecek.

    şimdi örneğin note 3 çok büyük diye düşünüyorum. kulağa götürüldüğünde kafanızı kapatacak kadar büyük telefon olur mu hiç diyorum. onu kullanmaya başlayan biri de alıştıktan sonra hiçbir problem yaşamıyordur.

    bu ekran büyüklüğü takıntısını htc one ile aştım ben. belki de arkasındaki hafif oval yapısı da tutuşu kolaylaştırdığı için bir etken olmuş olabilir.

    velhasıl, android cephesinde stabillik konusunda htc one'ın android stabilitesi ios ile eşdeğer durumda. kısacası bu telefon android'e olan soğukluğumu aldığım gün itibariyle yerle bir etmişti. öyle de devam ediyor.

    yine de son not olarak şu da eklenmeli, iphone boyut yükseltmeye gittiğinde android kullanıcılarını da yanına çekecektir, bu kaçınılmaz duruyor marka değeri ve değer kaybının minimum oluşundan ötürü.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.