Şimdi Ara

IPhone 5s kurtarma, güncelleme kabul etmiyor hata veriyor, yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar. Ben de şu nette dolaşan yabancı dil karakterlerinden dolayı IOS'te sorun yaşayanlardanım.Delirmek üzereyim, perişan oldum.
    Dün instagramdan bir bildirim geldi ki instagram kullanmıyorum, birkaç günlüğüne açmıştım dmden birisine ulasmam gerekti. neyse kilitli ekrandayken gördüm o garip şekilleri.Ondan sonra tuş kilidini bile açmadan bir çark döndü siyah ekranda sonra telefonum kapandı %70 şarjla. Benim daha olaydan haberim yok herhalde tekrar açsam düzelir diye düşündüm ki, telefonum pert oldu. Elma logosu gidip geliyor, kırmızı ekran veriyor,
    şarja takınca şarj sesi kendini tekrarlıyor, telefon ateş gibi oluyor.
    Babam götürdü telefoncuya falan adam enayi diyor ki anakartı yanmış 400 tl ye hallederiz Ben inanmadım buna sonra da biraz araştırınca bu sembolün gönderildiği IPhone kullanıcılarının başına geldiğini öğrendim.Kurtarma moduna alıp itunes'tan en son güncellemeyi yapmaya çalıştım saatlerce bekledim hata verdi yüklenmedi. yani güncelleme indi ama telefonu güncellemedi fotoğrafını da koyduğum bu hatayı verdi.
    tahminimce telefondan onaylamam, izin vermem gerektiği için ya da telefon sürekli gidip geldiği saçma sapan davrandığı için bilmiyorum. artık yoruldum denemediğim yöntem kalmadı. en sonunda dedim sıfırlayayım baştan başlayayım telefona yok olmuyor aynı hata. garantisi de bitti telefonun bir şey yapamıyorum. pisliğin birinin yolladığı mesaj yüzünden ne hale geldim. benim günlük hayatta telefona ihtiyacım oluyor okula gidip geliyor merkeze gidip geliyorum ve annemin babamın bana hep ulasması gerekiyor. telefonum olmadığı için de artık dışarı çıkmama izin vermiyorlar basima bir hal gelir diye, wp sms ve arama kullanıyorum sadece haberlesmek icin hayatım altüst oldu kursa falan göndermiyorlar. şimdi gidip yeni telefon da alamam az para saymadık bu 5s e zar zor aldık. annem ve babam da üzüldüler ama endişeleniyorlar yapıcak bir şey yok. arkadaşlar gerçekten halletsem çok ferahlayacağım. telefon bağımlısıymışım gibi gelebilirim size bunları okuduktan sonra ama gerçekten benim telefona ihtiyacım oluyor sürekli. telefonumdaki verileri bile sıfırlamayı kabul ediyorum yeter ki girebileyim artık. çok üzülüyorum yazdığım şeyler, benim için çok değerli fotoğraflar anılar her sey telefonumdaydı ama yapacak bir sey yok. yeter ki olsun. yardımlarınızı bekliyorum, tekrardan iyi akşamlar herkese. IPhone 5s kurtarma, güncelleme kabul etmiyor hata veriyor, yardım eder misiniz?







  • Telefonu DFU moda alıphttps://ipsw.me/ buradan 5s için olan telefonda arkada model yazar A1457 falansa o gsm model olacak iOS 11.2.6 (15D100) for iPhone 5s (GSM) bunu indirip daha sonrasında dfu modundaki telefonu zaten itunes görecek, neyse shift'e basılı tutup geri yükle veya güncelle oluyor ona mouse ile tıkla versiyonu seçmeni isteyecek, indirdiğin ipsw uzantılı versiyonu seç ve alete kursun. kurarken eğer gene böyle bir hata veriyorsa ya itunes'u yeniden indirip sıfırdan yükleyeceksin ya da başka bilgisayarda falan denemen lazım. Bu hataya sebebiyet belki dfu moda alamadıysan da olabilir. Kablon mesela hasarlıdır ondan da olabilir. Ha hiçbirşey yoksa belki soketin arızalıdır ? yada başka birşey olmuştur ? tek tek denenmesi lazım. Birde telefoncu tamam tamir ederiz demişte 400 lira çok 5s için. Nereden birde bulacak 5s'in anakartını ? ya bu işin yolunu bulmuş milleti düdüklemeye çalışıyor ya da başak bir iş var.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.