Şimdi Ara

iphone 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 5s almayı düşünüyorum şarj durumu falan nasıldır bilgi verebilir misiniz

şimdiye kadar android kullandım ios bana + veya - ne sunar tavsiyeleriniz nelerdir?

son olarak da apple sitesinde edu uzantısı gördüm telefon daha mı ucuza geliyor ? cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

• İos rahat ve sade bi kullanım sunuyor. Kasma ve donma gibi sorunu yok şarjı ios 7 de maksimum kullanımda 4.5 saat gidiyordu ios 8 ile güçlendirmişler. 7.4 saati gördüğüm oldu.

Not:Şuan tek kötü yanı safari ile dh ye resim yükleyemiyorum.
     iphone 5s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android app" leri ile iod app" lerinin farkini anlarsin zaten herseyin kalitelisi ios ta sadece bunun icin bile ios
  • yanlış hatırlamıyorsam 1540 mah lık bi pil vardı bunda büyük tereddüt yaşıyorum birde 6 çıkmışken sizce 5s alınır mı?
  • Hiç düşünme al. 5S kullanıyorum memnunum. Batarya olarak seni memnun etmez ama performans olarak seni çok memnun edecektir

• şarj 1 günü çıkartır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmznkryms

şarj 1 günü çıkartır mı?

Nasil telefonu kullandigina bagli
    oyun oynamazsan 6 saat kullanim suresini gorursunuz

• bende s3 den 5s e geçtim ve şarj olarak aynı,en çok korktuğum şarjdı ama hiç bir sıkıntı olmadı.tereddüte yer yok
  • 5s iyi bir cihaz bende şuan 5s kullanıyorum ve şikayetim yok. Tıkır tıkır çalışıyor makine.
    Şuan çoğu androide fark atar.
    Stabillik her zaman

• O kadar parayi vecen bence iphone 6 hem sarji daha iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.