Şimdi Ara

iPhone 5 parçalandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimsede Demiyor Telefon Nasıl Bu Hale Geldi.
  • Ebayden kasa alabilirsin, bunu telefonvulara monte ettirebilirsin. Kendin denemeni onermem cunku cok hassas parcalar var,tel iyice pert olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun takip ediyorum.

Telefon nasıl bu hale geldi onuda merak ettim doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Ebayden kasa alabilirsin, bunu telefonvulara monte ettirebilirsin. Kendin denemeni onermem cunku cok hassas parcalar var,tel iyice pert olur.

Bende bunu düşündüm ama yaptırmak yerine tamir ücreti ile aynı parayı verip yenisini almak daha cazip geldi bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebepsizce güldüm Hocam geçmiş olsun
  • boşuna çöp demiyorlar... tek darbede pert... nice telefonlar var masa tenisinde top diye kullanılsa bile bana mısın demiyen...
  • Hocam şimdi çok net bir şekilde olaya geliyorum, öncelikle kasanın değişmesi lazım. Aslında parçalanma değil de sadece yamulma olsa onu da düzeltme yöntemi var ama malesef parçalanmış, değişecek. Ekran kırıldı yada bozulduysa veyahut bağlantıları gittiyse ama anakart her şart altında hala sağlamsa şu iki yoldan birini izleyeceksin.

Öncelikle sana yan sanayi yada muadil parçalar öneren herkesi boşver. 500TL fiyat çekmiş adam sana takacağı parçalar kim bilir ne kalitede onu yapacağına az daha para ekleyip bulabileceğin en düşük fiyata sim kilitli bir iPhone 5 alıcaksın, komple sökeceksin, kendi parçalarını onun içine yerleştireceksin ve iyi günlerde kullanacaksın. Tek sorun arkadaki bilgilerle telefonundakiler aynı olmayacak başka da hiçbir şey olmayacak. Çünkü kasanın içi aynı kasanın dışı da aynı bütün vidalama ve bağlantıları da aynı. Eğer anakart ve anakarta dahil olan her şey sağlamsa bu dediğim senin sorununu çözer.

Ya da Apple'ın yurtdışında uyguladığı bir politika var bunu yurtiçinde de yaparsa ya da sen yurtdışından alacağın ürünü burada pasaport kaydı yapabileceksen elindekini verip üzerine para ekleyip yenisini alıp iyi günlerde kullanırsın bu hem daha ucuz olur hem de daha az zaman kaybı yaşatır ve daha garanti bir çözümdür.

Umarım sorununu çözersin çok üzüldüm, nasıl olduğunu anlattınız mı bilmiyorum mesajları okumadım ama bana alıntı atarak bir de özet geçerseniz harika olur çok merak ettim açıkcası

• Nasıl o hale geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Hocam şimdi çok net bir şekilde olaya geliyorum, öncelikle kasanın değişmesi lazım. Aslında parçalanma değil de sadece yamulma olsa onu da düzeltme yöntemi var ama malesef parçalanmış, değişecek. Ekran kırıldı yada bozulduysa veyahut bağlantıları gittiyse ama anakart her şart altında hala sağlamsa şu iki yoldan birini izleyeceksin.

Öncelikle sana yan sanayi yada muadil parçalar öneren herkesi boşver. 500TL fiyat çekmiş adam sana takacağı parçalar kim bilir ne kalitede onu yapacağına az daha para ekleyip bulabileceğin en düşük fiyata sim kilitli bir iPhone 5 alıcaksın, komple sökeceksin, kendi parçalarını onun içine yerleştireceksin ve iyi günlerde kullanacaksın. Tek sorun arkadaki bilgilerle telefonundakiler aynı olmayacak başka da hiçbir şey olmayacak. Çünkü kasanın içi aynı kasanın dışı da aynı bütün vidalama ve bağlantıları da aynı. Eğer anakart ve anakarta dahil olan her şey sağlamsa bu dediğim senin sorununu çözer.

Ya da Apple'ın yurtdışında uyguladığı bir politika var bunu yurtiçinde de yaparsa ya da sen yurtdışından alacağın ürünü burada pasaport kaydı yapabileceksen elindekini verip üzerine para ekleyip yenisini alıp iyi günlerde kullanırsın bu hem daha ucuz olur hem de daha az zaman kaybı yaşatır ve daha garanti bir çözümdür.

Umarım sorununu çözersin çok üzüldüm, nasıl olduğunu anlattınız mı bilmiyorum mesajları okumadım ama bana alıntı atarak bir de özet geçerseniz harika olur çok merak ettim açıkcası

Arka bilgiler ile telefon aynı olmasa sorun olur mu ki ? Ocak ayında Apple Store gelicekmiş ya ordan değiştirecek yada dün Apple'ı aradığımda Avea'ya sorun demişti birde şansımı orada denicem nerde olursa artık

• AVEA ruhunu satar yine de o politikayı uygulamaz. Buradaki store'da bunun olacağının garantisi var mı bilmiyorum telefon hattını arayıp bunu sormanız çok daha iyi olacak.

Arka bilgiler telefonun içinde bakılanla aynı olmazsa telefonu Apple Store'a götürmeyi unutun, asla ilgilenmezler. Bozuldukça tamirciye götürürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

AVEA ruhunu satar yine de o politikayı uygulamaz. Buradaki store'da bunun olacağının garantisi var mı bilmiyorum telefon hattını arayıp bunu sormanız çok daha iyi olacak.

Arka bilgiler telefonun içinde bakılanla aynı olmazsa telefonu Apple Store'a götürmeyi unutun, asla ilgilenmezler. Bozuldukça tamirciye götürürsün.

Dün konuştum Apple ile ya yurt dışına giden yada gidecekseniz belli bir ücret karşılığında değiştirirsiniz yada 2014 başı açılırsa burda denersiniz şansınızı dediler

• Yeğenim Almanya Apple Store Mağazası'ndan 200 € farkla sıfır cihaz almıştı müşteri hizmetlerindeki kişi bence sizi anlayamadı yada anlamak istemedi .
    İstanbul'daki mağaza açılınca oraya bizzat kendiniz gidip durumu izah edince yardımcı olurlar diye düşünüyorum .

• Dostum ona okadar masraf yapacağına ki garantili olurmu olmazmı oda şaibeli elindeki cihazı parça niyetine satıp üzerine yapacağın masrafı ekleyerek sağlam bir telefon alıp yoluna devam etmen

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkcenter

Dostum ona okadar masraf yapacağına ki garantili olurmu olmazmı oda şaibeli elindeki cihazı parça niyetine satıp üzerine yapacağın masrafı ekleyerek sağlam bir telefon alıp yoluna devam etmen

nerde satabilirim ve nekadara satabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halimcokoksen

Yeğenim Almanya Apple Store Mağazası'ndan 200 € farkla sıfır cihaz almıştı müşteri hizmetlerindeki kişi bence sizi anlayamadı yada anlamak istemedi .
    İstanbul'daki mağaza açılınca oraya bizzat kendiniz gidip durumu izah edince yardımcı olurlar diye düşünüyorum .

ben yanlış anlamışım sildim mesajı zaten iPhone 5S için diyormuş telefon yükseltmesi olmuyormuş
  • Bu vaziyetteki cihazı Apple sanmıyorum uygun fiyata deyişim yapacağını ve arkadaşlar en basidinden Avrupa be Türkiye'deki cihazların satış fiyatlarından kıyaslama yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: Since 1907

quote:

Ebayden kasa alabilirsin, bunu telefonvulara monte ettirebilirsin. Kendin denemeni onermem cunku cok hassas parcalar var,tel iyice pert olur.

Bende bunu düşündüm ama yaptırmak yerine tamir ücreti ile aynı parayı verip yenisini almak daha cazip geldi bana

yakında olsaydın o telefonu eski haline getirirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

ozaman gecmıs olsun, bende bufe ısletıyorum. acıyorum genclere ıckı her gece ıcıyorlar, gecen gun bırı yıgıldı dukkanın ıcınde halen ıckı pesınde cok acı. genclık bitik, kasa baha harap olmus masraf cıkacak

milletin içtiğinden sanane abicim ? parasıyla değil mi, sen satıyosun onlar alıyor ? ölene kadar da içer, kusana kadar da. Kaldı ki konuyla alakası nedir bu yazdığının, kaç yaşına gelmişsin bi de hey gidi hey. Bir de gençlere laf atarlar
  • Ne hale gelmis o telefon icim acidi ya :/ benimkide 2 hafta once dustu tasli zemine kenarrinda ki cercevede cizik olustu

• quote:

Orijinalden alıntı: farukbekl

quote:

Orijinalden alıntı: Since 1907

quote:

yakında olsaydın o telefonu eski haline getirirdim.

Düzeleceğini pek sanmıyorum koptu kopacak ses tuşlarınının üstü o derece kötü olmuş sert gelmişti

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.