Şimdi Ara

Iphone 5 mi nexus 5 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan elimde 16 gb i5 var ama ekrani kucuk geliyor kozmetik kotu satip nexus 5 alinir mi cunku inceledim saf android olmasindan oturu benim cihazimdan cok daha stabildi ekranida 5 inch ama emin degilim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batarya konusunda umudunuz olmasın. Ilginç bir şekilde nexus ların şarjları da az gidiyor. Onun haricinde canavar gibi telefon. Tamamen alışkanlıklarınızı değiştirip değiştiremeyeceğinize bağlı.

• Gerek yok bende yapmıştım aynı hatayı bi zamanlar :) iPhone 5 daha iyi emin ol şarj konusunda aynılar

• İphone 5 değişme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bende şu anda ip6 var bundan önceki telefonum nexus 5 idi telefonun hızı kamerası felan harika inanılmaz memnundum ancak batarya konusu varya beni illallah ettirdi ekran süresi maximum tas çatlasa 3 bucuk saati görüyodu ben almanı önermem eğerki pil değeri 2300 değildr 3000 mah olaydı kesinlikle onu kullanır onun üzerine depişmezdim telefon

• Benzer bir hata bende yaptım kesinlikle iphone 5 diyorum. Ekran büyük istiyosan imkanları zorla iphone 6 al. Android ile telefondan soğuyo insan marka model fark etmez hepsi aynı. İos gerçekten çok sade , çok pratik , çok kaliteli. Örneğin twitter bir tane androidde bir tane iphone da aç kullan görsellik olsun kullanımı olsun gerçekten çok farklı aynı işi yapıyosun tabiki sonuçta ama iphonda daha bi premium twet atıyosun.Bu örnek iphone ile android bütün ayrıntıları için geçerli olunca haliyle android pişmanlık oluyo sonra bigün bir yerde iphone görüyosun elinde androidle baka kalıyosan keşke benim olsa diye.

• cedric olaya çok başka bakmış. Keşke benim iPhone'um olsa falan, bana göre çok saçma.

Bende Nexus 4 vardı. Android'in sunduğu imkanlar çok çok iyi. Hele dosyalar ile uğraşıyor, farklı bilgisayarlardan veri transferine ihtiyaç duyuyorsanız Android çok iyi. Ben bu kullanım alanımı buluta taşıyıp iPhone 6'ya geçtim. Sorunsuzluk ve rahatlık seviyem oldukça yükseldi.

2-3 saat önce kuzenimin iOS 9 yüklü iPhone 5'ini elime alıp kurcaladım. Kaç yıllık cihaz fakat hız ve kullanım bakımından neredeyse bir şey kaybetmemiş diyebilirim. Bu nedenle muhtemelen bundan sonraki büyün telefonlarım iPhone olacak.

Size tavsiyem kesinlikle geliştirici değil de sadece kullanıcı iseniz Nexus serisine geçmeyin. En iyisi Androide geçmeyin.

• canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Onu lafın gelişi söyledim ama iphonedan note 3 e geçtiğim dönemde bir yıl sonra iphone alsam daha iyi olucak diye düşündüğüm doğrudur. İphone diye ayılıp bayılmaz tabiki kimse ama yokluğunu arar mutlaka bir yerde bi şekilde yüzüne vuruverir insanın özlemi.

• androidin sağladığı extralar elbette var ama 3 aya kalmadan sağladığı takılmalar telefonu baştan başlatmalar da var
  • nexus5 yerine g2 daha iyi bir cihazdır
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.