Şimdi Ara

iPhone 5 için iOS 7 mi iOS 6 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 16 gb iPhone 5 var iOS 6 lı.Önceki telefonum 32gb iPhone 5 ios 7 idi.Memnundum.iOS 6 dan da memnunum.Sizce geçmeli miyim kalmalı mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 5 kullanıyorum.Açıkçası ios 6'ya kadar hep arayüz aynıydı ve 3gs'den beri kullanan birisi olarak sıkılmıştım.Jailbreak vazgeçilmezimdi ama zamanla onun da olmamasına alıştım.IOS 7.1 beta kullanıyorum telefon şu an çok seri ve memnunum tek sevmediğim kişiler,ayarlar ve kamera ikonu.Gerisi boş.Şu ekranın güzelliğine bak hiç durma

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

iPhone 5 kullanıyorum.Açıkçası ios 6'ya kadar hep arayüz aynıydı ve 3gs'den beri kullanan birisi olarak sıkılmıştım.Jailbreak vazgeçilmezimdi ama zamanla onun da olmamasına alıştım.IOS 7.1 beta kullanıyorum telefon şu an çok seri ve memnunum tek sevmediğim kişiler,ayarlar ve kamera ikonu.Gerisi boş.Şu ekranın güzelliğine bak hiç durma

Bence de guzel

• Ben de ilk başta alışamadım. Ama sonradan çok hoşuma gitti hatta dün arkadaşın telefonunu elime aldım güncellememiş o o kadar farklı geldi ki bunu mu seviyormuşuz biz ya dedim
  • Bende de iPhone 5 iOS6 var ve acikcasi stabilite saglandigi anda iOS7'ye gecicem. Daha canli daha hayat dolu geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Bende de iPhone 5 iOS6 var ve acikcasi stabilite saglandigi anda iOS7'ye gecicem. Daha canli daha hayat dolu geliyor bana.

Ben 7.1 i beklicem

• quote:

Orijinalden alıntı: brise

quote:

Bende de iPhone 5 iOS6 var ve acikcasi stabilite saglandigi anda iOS7'ye gecicem. Daha canli daha hayat dolu geliyor bana.

Ben 7.1 i beklicem

7.1 kesin cozum olmayabilir o yuzden minor guncellemelerini de beklemeye devam edicem 7.1 ciktiktan sonraki gunlerde sorun konulari biterse gecerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brise

quote:

Ben 7.1 i beklicem

7.1 kesin cozum olmayabilir o yuzden minor guncellemelerini de beklemeye devam edicem 7.1 ciktiktan sonraki gunlerde sorun konulari biterse gecerim.

7.1 den memnun kalanlar çoğunluktaysa geçerim

• Emir kullanıcısına yanıt
    iOS 6'yı özlediysen diye diyorum: Şu ekrana bak:
     iPhone 5 için iOS 7 mi iOS 6 mı iPhone 5 için iOS 7 mi iOS 6 mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yok dostum ne özlicem ben ios 7'den çok memnunum.Eskidi artık ios 6 yıllardır aynı ikonlar sıkmıştı,taze kan lazım biraz
    @MuratbanK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.