Bildirim
iPhone 5 için iOS 7 mi iOS 6 mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emir
iPhone 5 kullanıyorum.Açıkçası ios 6'ya kadar hep arayüz aynıydı ve 3gs'den beri kullanan birisi olarak sıkılmıştım.Jailbreak vazgeçilmezimdi ama zamanla onun da olmamasına alıştım.IOS 7.1 beta kullanıyorum telefon şu an çok seri ve memnunum tek sevmediğim kişiler,ayarlar ve kamera ikonu.Gerisi boş.Şu ekranın güzelliğine bak hiç durma
Bence de guzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de ilk başta alışamadım. Ama sonradan çok hoşuma gitti hatta dün arkadaşın telefonunu elime aldım güncellememiş o o kadar farklı geldi ki bunu mu seviyormuşuz biz ya dedim -
Bende de iPhone 5 iOS6 var ve acikcasi stabilite saglandigi anda iOS7'ye gecicem. Daha canli daha hayat dolu geliyor bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
Bende de iPhone 5 iOS6 var ve acikcasi stabilite saglandigi anda iOS7'ye gecicem. Daha canli daha hayat dolu geliyor bana.
Ben 7.1 i beklicem
quote:
Orijinalden alıntı: brise
quote:
Ben 7.1 i beklicem
7.1 kesin cozum olmayabilir o yuzden minor guncellemelerini de beklemeye devam edicem 7.1 ciktiktan sonraki gunlerde sorun konulari biterse gecerim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: brise
quote:
Ben 7.1 i beklicem
7.1 kesin cozum olmayabilir o yuzden minor guncellemelerini de beklemeye devam edicem 7.1 ciktiktan sonraki gunlerde sorun konulari biterse gecerim.
7.1 den memnun kalanlar çoğunluktaysa geçerim
-
yok dostum ne özlicem ben ios 7'den çok memnunum.Eskidi artık ios 6 yıllardır aynı ikonlar sıkmıştı,taze kan lazım biraz
@MuratbanK
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X