Şimdi Ara

IPHONE 5 GARANTİLİ KAYITLI TALEP TOPLAMA 1899 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
7
Favori
10.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TELEFONLAR EYLÜL AYININ 4. HAFTASINDA DÜNYA İLE AYNI ANDA TÜRKİYE’DE OLACAKTIR.

Getirilecek IPHONE 5 telefonlar sıfır olup kutusunu ve güvenlik bandını açan ilk siz olacaksınız.

Telefonların Apple İsviçre Tarafından 1 yıl Garantisi bulunmaktadır.

Garanti’ye gönderilmesi gereken durumlarda İsviçre'ye gidiş-geliş kargo ücreti İsviçre Apple tarafından karşılanacaktır. Telefonun garantiye gidiş dönüş süresi 3 haftadır.

Orjinal faturalı ve Orjinal İmei numaralıdır. Telefon alımlarında birer fatura örneği verilecektir.

Pasaport kaydı tarafımızdan yapılmış olacaktır. Piyasada dolaşan 3-6 aylık kayıtlı pasaportlar ile karıştırmayın. Devletin istediği prosedürde ömürlük kayıtlar yapılmaktadır.

Ön Sipariş vermek isteyen arkadaşların Mesajlarında İsim Soyisim Telefon numarası ve rengi belirtmesi gerekmektedir.

Konu hakkında her türlü sorularınız için 0 543 319 13 86. Takas yoktur.

Nakit Fiyat 1899 TL - Taksitli fiyatı 1999 TL’dir.

TALEP TOPLAMADA HERHANGİ BİR KAPORA VEYA TELEFONUN ÜCRET BEDELİ ALINMAMAKTADIR

ÖNEMLİ NOT ÜRÜN ÖN SİPARİŞİ VERENLERİN KULLANDIĞI OPERATÖR FİRMALARINA HEMEN BAŞVURARAK NANOSIM TALEBİNDE BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edmond_Dantes -- 21 Eylül 2012; 19:28:54 >

MSI MPG Z390 PRO CARBON /// İntel İ7 9700 K 3.6 GHZ /// ASUS ROG STRIX RTX 3080TI /// G-SKILL TRIDENT Z 32 GB DDR4 3200 /// 2 TB WT HARD DİSK /// COOLER MASTER COSMOS S /// NOCTUA NH-D 14 /// CORSAIR RM 1000İ
  • Ben kayitsiz istiyorum pasaporttan cok birsey yok bende, ne kadar istersiniz bu sekliyle !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayırlı olsun

"Aptallarla tartışmaya girmeyin; Zira izleyenler aradaki farkı anlamayabilirler."
  • Bende istiyorum siyah renk almak istiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ten_don

Ben kayitsiz istiyorum pasaporttan cok birsey yok bende, ne kadar istersiniz bu sekliyle !

Merhaba,

Tarafınıza PM attım. Bu tip durumları özel konuşabiliriz.

Saygılar.
    MSI MPG Z390 PRO CARBON /// İntel İ7 9700 K 3.6 GHZ /// ASUS ROG STRIX RTX 3080TI /// G-SKILL TRIDENT Z 32 GB DDR4 3200 /// 2 TB WT HARD DİSK /// COOLER MASTER COSMOS S /// NOCTUA NH-D 14 /// CORSAIR RM 1000İ
  • bu cihaz simfree midir ?
  • Cihaz simfree mi, nanosim talebinde bulunduğumuzda operatör bunu temin edebilecek mi, altyapı hazır mı?
    miralay__ (Snopy Direksiyon Seti Satıldı)-----dbaggio (Psp Slim Satıldı)----- marshaltr (Sony Handycam ile Harici Harddisk Takas Edildi)-----dijitalarts (Masaüstü Ram Sattım)----- muhtar5 (Arızalı Lcd Monitör Sattım)----- laststate (Notebook Rami Aldım)----- hhg (320gb Harici Harddisk Sattım)----- veribilgisayar murat (3 Adet Laptop Sattım)----- lacrymatoire (Acer Ferrari One aldım)----- CihatEMLİK (Datron Notebook Sattım)----- jettem (Lenovo Notebook Sattım)----dragonstory(iPod Touch Aldımx2)----ucuzelektronik (Nokia 3510i Sattım)----wehby (Nokia 1200 Aldım)----We are Oscar Mike (iPod Touch Sattım)----redbloodedman (Bodyguardz Aldım)----happychild (iPod Touch Sattım)----u.s.b.3 (Acer 5740G Notebook Sattım)----Yengec1907/saygi/ftwda (iPhone 5 Bodyguardz Sattım)

Sorunlu Alışveriş:
    makovad (Nokia 8800 Aldım)
    Sorunlu cihaz satıp arkasına bile bakmadan kaçtı. Sözünü tutmadı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rvn_10

bu cihaz simfree midir ?

Evet Üstad simfree. Yalnız Operatörünüzden Nanosimkart çıkarmanız gerekmektedir. Bunun Operatörden bilgi alabilirsiniz.
  • hat işi cözmek şart.. fiyat sonmu ?
    ayrıca size pm atamıyorum sorun bendemi sizdemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Cihaz simfree mi, nanosim talebinde bulunduğumuzda operatör bunu temin edebilecek mi, altyapı hazır mı?

Merhaba,

Avea ile görüşmelerimizde olumlu cevaplar aldık. Nanosim kart için başvuru alıyorlar ve detaylı bilgi veriyorlar.

Türkcell ve Vodafona için de tarafımıza bilgi bekliyoruz.

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rvn_10

hat işi cözmek şart.. fiyat sonmu ?
    ayrıca size pm atamıyorum sorun bendemi sizdemi ?

Fiyat sondur.

PM leriniz geliyor. Sanırım Gönder tuşuna basınca hata alıyorsunuz ama mesajlarınız geliyor.
  • İpod touch yeni modeldende getirmeyi düşünüyormusunuz.
  • Öncelikle Ve Öncelikle Belirtiyorum Yanlış Anlaşılmasın Mesele Aynı Kişinin Aynı İlanları 4 Kez Vermesi Değil.Ama Aynı Kişinin Kendi Kendisine İyi Satıcı Veya İyi Satışlar Demesi Anormal Bir Durum.Zaten Konuyu Açan Kişi Referanslı Ve Bu İşi Yapan Biri Böyle Şeylere de Gerek Duymuyordur.Kulak Arkamıza Göz Koymasın Kimse..)

Konuya Gelince Bende Aynı Fiyata 4S Almak Yerine 5 Almak Makul Gibi Gelsede Bu Cihazın Oturması Sorunlu Olup olmaması Arasında Handikaplı ! 3 Ayı mı ? Bekleyeceğiz Yoksa Estiği Anda Arkana Bakmazsızın Dikine Gitmek mi ?

Orijinalden alıntı: RomeoR35

Öncelikle Ve Öncelikle Belirtiyorum Yanlış Anlaşılmasın Mesele Aynı Kişinin Aynı İlanları 4 Kez Vermesi Değil.Ama Aynı Kişinin Kendi Kendisine İyi Satıcı Veya İyi Satışlar Demesi Anormal Bir Durum.Zaten Konuyu Açan Kişi Referanslı Ve Bu İşi Yapan Biri Böyle Şeylere de Gerek Duymuyordur.Kulak Arkamıza Göz Koymasın Kimse..)

Konuya Gelince Bende Aynı Fiyata 4S Almak Yerine 5 Almak Makul Gibi Gelsede Bu Cihazın Oturması Sorunlu Olup olmaması Arasında Handikaplı ! 3 Ayı mı ? Bekleyeceğiz Yoksa Estiği Anda Arkana Bakmazsızın Dikine Gitmek mi ?

Üstadım şu yorumun mükemmel.Konuya doğru bakış açısı hakkaniyeti ortaya koyuyor.Hemen çamur atmaktansa bir iki ilanı ve yorumları okusa aynı kişi olmadığını ve bizden ürün alan insanlarla oturup kalktığımızı görecek ama kolay olan çamur at izi kalsın şeklindeki fütursuzca bir davranış.Niyet halis olsa arar sorar veya pm atar ama niyet halis değil.Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş derler sözü burada tekrar tekrar doğruluğunu ortaya koyuyor.

• öncelikle Allah utandırmasın Hocam..
    Sonrasında konu çok farklı noktalara ulaşmış malesef.3-4kişinin aynı anda ilan açıp yorum yapması çok dağıtmış mevzuyu.
    Fiyat konusa gelecek olursakta bir bilgilendirme yapayım vergisiz hali ile 1560liralara geliyor ürün 679€'dan.. Daha yeni çıkan ürün için 1800lira bence gayet normal ki 4S'in 2000liralara satıldığınıda biliyoruz. Kısmetse bende yurtdışına çıkıp getireceğim o külfete girmek hiçte kolay değil.
    Allah yolunuzu açık etsin, bol kazançlarınız olsun inşallah..
    Saygılarımla Hayırlı Cumalar dilerim

Orijinalden alıntı: Nifu

öncelikle Allah utandırmasın Hocam..
    Sonrasında konu çok farklı noktalara ulaşmış malesef.3-4kişinin aynı anda ilan açıp yorum yapması çok dağıtmış mevzuyu.
    Fiyat konusa gelecek olursakta bir bilgilendirme yapayım vergisiz hali ile 1560liralara geliyor ürün 679€'dan.. Daha yeni çıkan ürün için 1800lira bence gayet normal ki 4S'in 2000liralara satıldığınıda biliyoruz. Kısmetse bende yurtdışına çıkıp getireceğim o külfete girmek hiçte kolay değil.

Üstadım bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Yurtdışına çıkıpda malzeme getirip satmak dediğiniz gibi deveye hendek atlatmak gibi birşey. Bunu da ancak sizin gibi bu işi yapanlar bilir. İnşallah size de satacağınız ürünler için problem çıkartmazlar. Baltalamaya, kirletmeye çalışmazlar.

Allah razı olsun hayırlı geceler hayırlı cumalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edmond_Dantes

quote:

Orijinalden alıntı: Nifu

öncelikle Allah utandırmasın Hocam..

Üstadım bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Yurtdışına çıkıpda malzeme getirip satmak dediğiniz gibi deveye hendek atlatmak gibi birşey. Bunu da ancak sizin gibi bu işi yapanlar bilir. İnşallah size de satacağınız ürünler için problem çıkartmazlar. Baltalamaya, kirletmeye çalışmazlar.

Allah razı olsun hayırlı geceler hayırlı cumalar.

Ekmekle oynayan bizden değildir.Allah kötünün şerrinden ,dilinden korusun..

Hayırlı cumalar olsun

• 1 adet alım için pm attım. Hayırlı satışlar.

( Sakın alışveriş yapmayın. Öncelikle güveninizi sağlar. Sonra aylarca paranızı alabilmek için uğraşırsınız. Her yıl nick değişimi yaparak farklı isimlerle karşınıza çıkar.)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.