Şimdi Ara

IPhone 5 ekrandan ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
14.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralik ayinda aveadan aldigim iPhone 5 telefonimu surekli kilifta kullandim.Bi kac gundur ekranin sol tarafina dokundugumda ses geliyordu arada.Kiliftandir diyordum az once ses geldi yine kilifi cikardim dokundum yine geldi ses ama surekli olan degil arada oluyor.Telefonu servise goturmek istiyorum ama cekincelerim var.Hafif bi kac cizik var ve camura yatip sorun yok vs diye 1 ay bekletip aynisini yine yollarlar diye dusunuyorum.Ne yapmaliyim sizce ?

• Aynı sorun bende de mevcut . Gittiği yere kadar diyorum , birsey olmadı olmazda ama değişik bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bu çok kişide olan bir sorun.Daha önce bir kaç video izlemiştim çoğu kullanıcıda var yani bu sarı ekran, ışık sızması, siyahın çizilmesi gibi bir sorun
  • ekrandan ne gibi ses geliyor? temas halindeyken mi geliyor kendi kendilignden mi?
  • Benim telefonun hoparlörü patladı yüksek seste çok berbat cızırtılı ses veriyor. Ekran muhabbeti aldığım günden beri var. Yarın garantiye umarım değişim kararı verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Benim telefonun hoparlörü patladı yüksek seste çok berbat cızırtılı ses veriyor. Ekran muhabbeti aldığım günden beri var. Yarın garantiye umarım değişim kararı verirler.

Bir telefonun hoparloru nasil patlar? Actiginiz sarkinin sesi cook mu yuksekti? Merak ettim

• Aynı ses benim iphone 5 ' tede var. Ben de kılıftan sanıyordum. Ama değilmiş:(. Sanırım kullanılan alüminyum malzemenin esnek olmasından kaynaklanıyor. Yapacak birşey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihazın ön yüzünün sol alt köşesine hafif bir basınç uyguladığınızda içeri giriyor. Sanırım bu sorunda iphone 5 in üretim hatası. Elime aldığım 6 telefonun 6sında da aynı sorunu gördüm. Bu durum resmen AMATÖRLÜK.Bu tip bir hata toplam kalitenin Apple tarafından ikinci plana atıldığının göstergesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanthn

Cihazın ön yüzünün sol alt köşesine hafif bir basınç uyguladığınızda içeri giriyor. Sanırım bu sorunda iphone 5 in üretim hatası. Elime aldığım 6 telefonun 6sında da aynı sorunu gördüm. Bu durum resmen AMATÖRLÜK.Bu tip bir hata toplam kalitenin Apple tarafından ikinci plana atıldığının göstergesidir.

Sağ üst köşe için aynı durumu anlatabilirim size , bunun gibi sorun yaşayıp servise gitmek zorunda olan yada önlem alan , tecrübesi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Benim telefonun hoparlörü patladı yüksek seste çok berbat cızırtılı ses veriyor. Ekran muhabbeti aldığım günden beri var. Yarın garantiye umarım değişim kararı verirler.

Bir telefonun hoparloru nasil patlar? Actiginiz sarkinin sesi cook mu yuksekti? Merak ettim

Sabah hiçbirşeyi yoktu iş yerindeyken bir telefon geldi zil sesi berbat bir şekilde cızırtılıydı. Sonra müzik video falan açtım sonuç aynı sinirlerim bozuldu resmen. Yarın veya Çarşamba servise vericem.

• Ses gelen bölgeye elinizle hafifçe bastırın. Esneme var mı ? İçeri girip çıkıyor mu ?

Bu sorunlar varsa şayet gıcırtı sesi gelmesi gerekir cihazdan. Ben kendi cihazımı Teleservice aracılığıyla değiştirttim. Biraz meşakkatli oldu ama değiştirdiler. Tam olarak sorunu netleştirirsek yönlendirebilirim sizi..
  • Evet ses var içeri girip çıkıyor ama cihazım yurt dışı

• Arkadaslar benim iphone 5 dende aynı ses geliyor. Bu ses cok sinirimi bozuyor. Garantiye gönderenler var ise bilgi verebilirler mı?

• quote:

Bir arkadasim hoporlor patlamasindan dolayi garantiden yeni cihaz almisti

• Ekrana bastığınız zaman ses gelenler için bir öneri. Ben denedim baya azaldı o ses. Telefonu sıkıca tutup sallayın bir süre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Ekrana bastığınız zaman ses gelenler için bir öneri. Ben denedim baya azaldı o ses. Telefonu sıkıca tutup sallayın bir süre.

Doğrudur şuan denedim oldu :D
  • Ayni sorun benim 4s in 4 kosesinde de var basinca icine esniyo ayrica ekran gokkusagi gibi oluyo bastigim noktalarda

• Harbi sevindim . Sorun birtek bende var sanıyordum . Kulağıma Koyuncu gicirdiyor telefon

• Aynı sorun bendede varmış bugün telefonun sesini kısmaya çalışırken fark ettim elimle sol tarafına bastırınca ekran hafif içeri giriyor ve çıt diye ses çıkarıyor.Kullanımda herhangi bir sıkıntı yok ekran filan gayet iyi aslında çok kafaya takmak istemiyorum çünkü bu 4. iphone5 im ilki ahize bozuk 2. ölü pixel 3. çizik çıktı ama bir arkadaşda o bölgeden toz girer nem girer vs ilerde daha büyük bir hata olursa kullanıcı hatası derler filan demiş ayrıca kamera lensinin içindede küçük bir toz var ama odaklamayı etkilemiyor bütün sorunlar benimi buluyor anlamadımki ne yapsama bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

Aralik ayinda aveadan aldigim iPhone 5 telefonimu surekli kilifta kullandim.Bi kac gundur ekranin sol tarafina dokundugumda ses geliyordu arada.Kiliftandir diyordum az once ses geldi yine kilifi cikardim dokundum yine geldi ses ama surekli olan degil arada oluyor.Telefonu servise goturmek istiyorum ama cekincelerim var.Hafif bi kac cizik var ve camura yatip sorun yok vs diye 1 ay bekletip aynisini yine yollarlar diye dusunuyorum.Ne yapmaliyim sizce ?

Merhaba Hocam,

aynı sorun bende de var servise vericem ama vaktim olmadı bir türlü. Ekranın sol üst köşesi içine göçüyor ve çıt çıt gibi bir ses geliyor. Değişmek zorundalar aldığımdan beri aynı sorun var çünki. Ücret çıkarma gibibir sanşları yok, benden kaynaklanan bir hata değil. Bence sizde bastırın değişim yapsınlar. Benim garantim genpa ısrarla onarmak istiyolar ama asla onarım istemiyorum.
    Geçmiş olsun hocam.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.