Şimdi Ara

iPhone 5 Dokunmatik Ekran bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar otobüsle seyahat ederken iphone 5 in şarjı bitti dinlenme tesislerinde durup gidip şarja taktım 1 tl atıp 30 dk şarj yapan makinelere koydum. 30 dk sonra almaya gittim şarj olmadı bende şarj makinesi bozuk dedim. Ertesi gün eve vardım şarja taktım sonra kullanmaya başlarken ekrana dokununca kendi kendine başka şeyler yapmaya başladı. Telefonu kapatıp açtım yine aynı restore ettim aynı. Üsteki kilit tuşuna basmasam o sorun devam ediyor hatta bazen kilitleyip yine açtığımdada olmuyor şifreyi yazamıyorum. Büyük ihtimalle şarj makinesinden kaynaklandı bu sorun merak ettiğim konu ise hangi parçası bozuldu ne kadar masraf gider yardımcı olurmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirlede -- 20 Mart 2016; 12:48:38 >

Orijinalden alıntı: Pirlede

Arkadaş bu forum sitesinde kaç konu açtım hiçbirine cevap gelmedi nasıl iş bu.

Hocam kendiliginden geçme ihtimali var. Ben sarja taktim mesela yeni aldigim bir teli, sarjdan cikardigimda ekran ledleri nde titreme oldugunu farkettim korktum baya ama kendikiginden geçti.

Umarim hallolur sorununuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.