Şimdi Ara

Iphone 5 ( 7.0.3 ) Hareket Sensörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi süresine kadar oynadğm oyunlarda sorun yoktu fakat yaklaşık 1 aydır aspalt oyununda bazen oyunda araba düz gidiyor bazen sağa takılı kalıyor bazen ise sorun olmadan oynayabiliyorum sizce sorun nedir? telefondan kaynaklı donanım sorunu ? fakat motor oyununda highway riderde sağa sola yaptğmda sorun yok. özellikle bu 2 oyunda aspalt8 ve minion rushta sağa sola yatırdğmda telefonu düz gidiyor yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Immortal__TR

bi süresine kadar oynadğm oyunlarda sorun yoktu fakat yaklaşık 1 aydır aspalt oyununda bazen oyunda araba düz gidiyor bazen sağa takılı kalıyor bazen ise sorun olmadan oynayabiliyorum sizce sorun nedir? telefondan kaynaklı donanım sorunu ? fakat motor oyununda highway riderde sağa sola yaptğmda sorun yok. özellikle bu 2 oyunda aspalt8 ve minion rushta sağa sola yatırdğmda telefonu düz gidiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Bazi oyunlarda yapip bazilarinda yapmiyorsa donanimsal bir sorun yoktur bence. Oyunlar daha tam anlamiyla uyumlu olmayabilir ios7ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun ayarlarında calibre ayarı varsa bi bak sıfırla calibreyi
  • aynı sürüme ait arkadaşlarım oynuyor sorunsuz :/
  • dün oynayabiliyordum bugün yine aynı sağa sola yapıyorum düz gidiyor araba çözüm yokmu :/
  • vasco1925 demiş ya yukarıda, "oyunun ayarlarında calibre ayarı varsa bi bak sıfırla calibreyi".
    Oyun ayarlarına girip kalibrasyon yap veya hiç uğraşma sıfırla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun calibre ayarı başta öğrenme modu var ordada dümdüz gidiyor.
    sensor bozk olsa normal telfon kllanıldığında sağa sola yatrmalarda ekran dönüyor.
    diğer highway rider oyununda çalışıyor. ios7 den kaynaklı olma ihtimali diye düşünüyorm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.