Şimdi Ara

Iphone 5/5s/5c Ekranın Oynayıp Gıcırdaması Kronik mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5c veya 5s almayı düşünüyordum. Fakat bu ekranın köşelerine basınca oynayıp gıcırdaması sorununu birçok kişide farkettim. Bu sorunun kesin bir nedeni var mı? Bütün 5/5s/5c'lerde oluyor mu yoksa belli bir bölümünde mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben bu sorunu ilk defa duydum açıkcası kronik olduğunu sanmıyorum zira ben dahil çevremde 5 5s 5c kullanan hic kimse bu sorundan bahsetmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bunun hakkında konu açanlar oldu fakat ama kronik bir sorun değil. Ek olarak 5C'de bu sorunun yaşandığını duymadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5c yi bilmiyorum ama 5-5s te öyle bir sorunum olmadı.Bende yeni öğrendim forumdan.iphone 4-4slerdeki sarı ekran gibi heralde.Olan var olmayan var.
  • 5c sorunsuz 6 aydır. Maşşalah diyelim d

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vardı bi aralar , ne zaman yaptığı belli olmadığından garantiye götüremedim(adamların önünde olma falan yalancı oluruz).Ne oldu ne bitti bilemiyorum ama uzun bir süredir hiç başıma gelmedi ve evet okuduğum kadarıyla kronik (telefonum 5s)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    İki tane 5, bir tane 5s kullandım hepsinde oldu, 5c de olduğunu ingilizce forumlarda gördüm. donanimhaberde de bu konuda epey yazan oldu.Bir çok neden okudum, en mantıklı geleni 'pilin şişerek zamanla ekrana baskı yapması'.Tabi bunu iphone tamirinden anlayan arkadaşlar daha iyi bilirler. Bu sorun ortaya çıktığında sürekli devam etmiyor, bazen var bazen yok. Bazen de ses çok bariz bazen de farkedilmesi zordu, hatta telefonuma müşteri olan bir arkadaşa bunu söylediğimde bendekinde farkedemediğini söylemişti. Size tavsiyem eğer ikinci el alırsanız henüz bir senelik apple care garantisi bitmemiş olanı alın,ekrandaki çerçeve kenarlarına hafif baskı yaptığınızda sesi duymuyor ya da oynama hissetmiyorsaniz ekranı ve çerçeveyi birleştiren yerlere çok yakından bakarak inceleyin herhangi bir köşede diğer köşelere göre farkedilebilen bir açıklık görürseniz muhtemelen o telefonda aynı sorun yaşanıyordur,bu sorunu yaşayan arkadaşlara zorludaki apple store dan değişim kararı çıkmıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzan -- 4 Ekim 2014; 13:54:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kronik ama her 5S'te yok. Belli serilerde var. Zaten çok oynama varsa 0'ı ile değişiyor ben değiştirdim Apple Store'dan.
  • O zaman en garantisi sıfır cihaz almak ya da garantisi 1 seneden fazla kalmış cihaz almak. Çünkü böyle sorunlar genellikle beni bulur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 4 Ekim 2014; 13:47:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vardı apple store'dan ekran değişimi yaptırdım.
  • 5 te
    Öyle bir kronik sorun yok 5s ile başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik bir sorun ben çok ip5 modelinde gördüm hatta ilk iphone umda çok aşırı bir esneme vardı direk değişim yapmışlardı.Ayrıca bu sorun 5c lerdede var ablamda ve eniştemdeki 5c lerin ekranı içeri esniyor tabi onlara söyleyip canlarını sıkmak istemedim mutlu mesut sorunsuz kullanıyorlar :D
  • 6 ay 5, 2 ay 5s kullanan birisi olarak ikisinde de boyle bir sorunla karsilasmadim. Ki telefona cok dikkat ederim en ufak farkliligi bile farkederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesimin 5sinde ve simdide benim 5simde oldu ayni sorun
    Kullanirken sıkıntı yaratmiyor zaten kardesime garantiden sifirini verdiler direk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLind

    Kronik bir sorun ben çok ip5 modelinde gördüm hatta ilk iphone umda çok aşırı bir esneme vardı direk değişim yapmışlardı.Ayrıca bu sorun 5c lerdede var ablamda ve eniştemdeki 5c lerin ekranı içeri esniyor tabi onlara söyleyip canlarını sıkmak istemedim mutlu mesut sorunsuz kullanıyorlar :D

    Garantileri devam ediyorsa söyle. Değişim yaparlar.
  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    Değişim yaptıklarını biliyorumda onlar telefonları ile mutlu kullanıyorlar karışmak istemiyorum yeni gelen telefondada sorun olma ihtimali var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iPhone 6

    Forumda bunun hakkında konu açanlar oldu fakat ama kronik bir sorun değil. Ek olarak 5C'de bu sorunun yaşandığını duymadım.

    Evet kronik bir sorun.5'te ve 5s'te bizzat yaşadım.5C'de ise bu sorun var internette minik bir araştırma yaparsanız görürsünüz.
  • Arkadaslad 5s te ayni problemle karsi karsiyayim. Randevu aldim store a goturcem ama suanda olmuyo sinir oldum iyice. Ordakilere anlatsam degisim olurmu, ispatlayamam belkide :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var aynı sorun, ilk önce sağ üst tarafta vardı, şimdi her yer gacır gucur oynamaya başladı :) Ankaradayım apple'dan randevu da alamadım, biraz daha kullanayım randevu alıp gideceğim. Bu sorun sebebiyle değişim yapan arkadaşlar var forumda. Şansımızı deneyelim bakalım :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede var ama konyada olmam nedeniyle ne yapacagımı bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.