Şimdi Ara

iphone 5 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar!Ben telefonda çok iş yapmam ara sıra oyun oynarım ve sosyal medyada takılırım.Beni 3-4 sene idare edebilecek problem çıkarmıyacak bi telefon arıyorum:Bütçemi bu cihazla yeterince aştım zaten.Media markta 999 tl iphone 5 ilanı gördüm bana ıygun geldi fakat iphone 5 hala alınır mı emin değilim.Sizce bi süre daha bekleyi 5s mi almalıyım yoksa iphone 5te hala alınır mı?Birde hazirana kadar 5sin fiyatı daha ne kadar düşer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Guncelleme yapmadikca iOS 8de kullanabilirsin sorun cikarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 yıl diyorsunuz.
    İ5 4 yıllık telefon.
    Siz hesaplayın hocam.
  • bütçemi bu cihazla aştım derken ? hangi bütçeni? yazmamışsın ki.. parmak izi okuyucusu bana göre önemli bir olay. dolayısıyla 5s daha iyi olacaktır tabiki. fakat performans olarak çok fark olacağını sanmıyorum 5 ne kadar götürürse 5s te o kadar götürür. 5s in fiyatı 1450 tl şuan vatanda... internetten alırsan hepsiburada vs daha ucuzada belki bulursun..
    ben 5s almanı tavsiye ederim... çünkü o mediamarktta baktığın telefonlar yenilenmiş telefon. biliyorsundur belki. kullanıcılardan geri dönmüş telefonları sıfır gibi yapıp tekrar satıyorlar. garantisi var ama apple değil. ayrıca kutu içeriklerini de vermiyorlar o telefonlarda.. sarj cihazı-kablosu ve kulaklığı derken orjinal kullanırsan 200 de öyle verirsin 5s parasına gelir zaten. ayrıca cihaz sıfır da sayılmaz bence..
    Htc One mı iPhone 5S mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.