Şimdi Ara

İphone 4s yer sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Jailbreakli cihaz. Sadece 14 dakikalik bir video kaydi var. Gereksiz tweak yok. İcleaner ile temizliyorum. Sonuc yok. Nasil yer bosaltabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Odanin ici ivir zivirla doldumu, yer acmak icin az kullanilan esyalari disrai atmak gerekir. 30 metrekarelik bir oadaya 40 metrekarelik esya ile dolduramassiniz. 16GB hafizaniz var ve 12 GB si dolu olduguna göre cok yer tutan uygulama ve oyunlari silmeniz gerekir yada 32 GB bir yeni telefon alarak daha fazla veri kaydedebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon iTunes ile yedekleniyorsa sildiğin uygulamalar backup dosya olarak telde kalabiliyor o da buyuk yer kaplıyor. Tavsiyem yalnızca kisiler ve müzikleri yedekle 0 la teli ve yalnızca iCloud ile yedeklemeyi seç aktif edip sorun olmaz.

Orijinalden alıntı: ozguneren

Bi reset atin hocam isterseniz

2 - 3 hafta sonra nasilsa ios 6 yukleyecez

Miroslav Stoch
    Fenerbahçe suç örgütü üyesi
  • Size sorununuzun nedenini soyleyeyim. Bu benim de basima ipad'de gelmisti. Ne kadar oyun program varsa sildim yine de hafizasi dolu gozukuyodu 32 gblik ipad'in. Kafayi yemistim. İnternetin, yabanci forumlarin altina ustune getirdim. Telefonunuzu pc'ye baglayin itunes'u acin. Altta bi grafik cikiyo telefonun hafizasiyla ilgili. Orda sari renkli "others" kismina bakin eger boyutu anormal derecede fazlaysa sorun others kismindan kaynaklaniyo demektir. Others kisminin boyutu dusuk olmasi lazim bende 17 gb falandi galiba. Benim cihaz da jb'li idi sanirim bunun sebebi jb. Tek cozum ise temiz bir restore. Baska cozum yolu bulamadim ne denediysem olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 1 Eylül 2012; 3:25:28 >
  • others kısmı sadece jb yüzünden dolmaz mesela 15 gblik film yükleyip sildiniz yaklaşık 4-5 gb others kısmında artık olarak kalır.yedekleyip yedekten geri yükleyin others kısmı 1 gbnin altına düşer

Orijinalden alıntı: Bestanden

others kısmı sadece jb yüzünden dolmaz mesela 15 gblik film yükleyip sildiniz yaklaşık 4-5 gb others kısmında artık olarak kalır.yedekleyip yedekten geri yükleyin others kısmı 1 gbnin altına düşer

Ben de ipad'e cok film yukleyip siliyodum ama filmleri itunes'la degil ifunboxla atiyordum ve silerken de iFile'in icinden siliyordum sonra cihazim boyle oldu. Yani sorun jb uygulamalari yuzunden meydana geldi benim cihazimda. Dediginiz gibi film artiklari others'da birikiyor. Sonra restore ettim artik filmleri itunes ile atiyorum silerken de film oynatma programinin icinden siliyorum artik bir problem olmuyor. tabii yine jb yaptim jb'siz kullanmam.

Mesela vatanbilgisayar uygulamasını 5-6 ay silmeyin, yaptığınız sayfa yenilemeler indirim insertleri veya uygulamadan gelen mesajlar uygulama boyutunu 50mb yapar, aynı sekilde Facebook, aynı sekilde sahibinden vs vs vs her uygulama kullanıldığı süreyle orantılı olarak boyut artırır gün geçtikçe... Turkcell müzik uygulamasının 200 mb olduğunu bilirim... Rehberi ve fotoları aldıktan sonra arada bir iphoneu sil demenizi öneririm... Yoksa da boyutu artan uygulamayı silip sıfırdan yükleyeceksiniz tek tek

Orijinalden alıntı: furky86

Mesele jb falan değil yabancı forumları da bosuna aramissiniz birkaç ay önce yine benzer konu açıldı ve konuştuk açıkladık, jb hayatta yapmam ama others artar, nedeni basit;
    Mesela vatanbilgisayar uygulamasını 5-6 ay silmeyin, yaptığınız sayfa yenilemeler indirim insertleri veya uygulamadan gelen mesajlar uygulama boyutunu 50mb yapar, aynı sekilde Facebook, aynı sekilde sahibinden vs vs vs her uygulama kullanıldığı süreyle orantılı olarak boyut artırır gün geçtikçe... Turkcell müzik uygulamasının 200 mb olduğunu bilirim... Rehberi ve fotoları aldıktan sonra arada bir iphoneu sil demenizi öneririm... Yoksa da boyutu artan uygulamayı silip sıfırdan yükleyeceksiniz tek tek

Benim "others" kismi 17 gb'i bulmuştu. Oyundan ve filmden baska bisey yoktu ipad'imde. Benim others kismi nasil o hale geldi peki?

• ben de wi-drive aldım filmleri ona depolarsam bayaa bi yer kazanmış olucam :) 64 ve 16 gb.lık iki model arasındaki fiyat farkı şu 64gb flash ile 16gb flash arasındaki reel fiyat farkı kadar olsaydı keşke

Orijinalden alıntı: junex

ben de wi-drive aldım filmleri ona depolarsam bayaa bi yer kazanmış olucam :) 64 ve 16 gb.lık iki model arasındaki fiyat farkı şu 64gb flash ile 16gb flash arasındaki reel fiyat farkı kadar olsaydı keşke

O da Apple'ın milyar dolarlık şirket olmasının sebeplerinden biri
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.