Şimdi Ara

ıphone 4s. yedekleme problemi. lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Geçtiğimiz günlerde ıphone 4s marka telefonumu ıtunnes ıle yedekledıkten sonra usb kablosunu cıkartıp ayarlarını sıfırladım. butun verılerıde sıldım. bır nevı fabrıka ayarlarına gerı cevırdım. Sonra tekrar usb kablosunu bagladıgımda dıkkatsızlık sonucu ıle ıtunnes tekrar yedek aldı. aldıgı yedegı eskı yedegın uzerıne yazmıs. yanı aldıgı yedek telefonun formatlanmıs haglı. eskı yedeklerde yok. 3 gundur ugrasıyorum ancak bır turlu sonuca ulasamadım. ne yedekler var, ne baska bırsey. Butun mesajlar, telefon rehberım gıttı. bunlardan zıyade baska hıcbır yerde yedegını almadıgım nısan dugun fotolarım, videolarım falan manevı degerı cok yuksek olan ozel bılgılerım hepsı kayboldu. o kadar zor durumdayım kı bır mucıze ıcın dua eder oldum. bana bu konuda yardımcı olucak arkadaslar. lutfen bılgınız varsa yardım edın. benıde bu dertten kurtarın. cok dua ederım sızlere.

dıger sorun ıse onceden yedeklerın ıcerısınden bırkac dosya almıstım. bu dosyaları nasıl acabılrım. ne formatı yazıyor ne baska bırsey. ıtunnes ın yedeklerını nasıl bılgısayarımda acabılırım. aldıgım yedeklerın ıcerısınde bırkac tane fotograf var. en azından bu fotoları kurtaralım.

konu hakkında yardımcı olucak arkadaslara cok mınnetdar kalırım. tesekurumu sımdıden edıyorum.
    Yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar..
    iyi forumlar

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.