Şimdi Ara

iPhone 4S VE 5C İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... iPhone 4s ile 5c arasında kaldım iPhone 4s 16gb almak istiyodum fakat 1500 civarlarında o yüzden 1500tl iphone 4s'e verene kadar 16gb 5c almak daha mı mantıklı mı olur? yada şu saaten sonra 4s yerine 5c dahamı mantıklı? 5 veya 5s almaya durumum yok şuan ya iphone 4s 8gb alabilicem yada 16gb iPhone 5c alabilicem sadece bu iki telefon arasında şu an hangisini almak daha mantıklı olur birde 8gb yetmeme olayıda var sebebiyle beraber yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler herkeze

Not:Bir de plastik olması o kadar büyük sorun olur mu 5c 'nin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRChino -- 7 Ağustos 2014; 12:53:44 >

• 5C elbette ki sizin için daha iyi bir seçenek olacaktır.Plastik olayına lütfen takılmayın.Cihazı aldığınızda zaten plasik olmasına rağmen narin bir işçilik ile gelecek size.Bunu farkediceksiniz.Samsunglar ile karıştırmayın kesinlikle.16 GB her zaman idealdir.Bende eskiden 8GB iPod Touch vardı sadece 1-2 oyun 7-8 uygulama ve 200 müzik atabiliyordum.
  • Cevabınız için teşekkürler öncelikle... Banada 8gb 4s almak yerine 16gb 5c almak daha mantıklı geliyor hem sanırım 5c özellik olarakta 4s'den yüksek ve arada sadece 200tl fark var
  • Selam.
    Ben 5s 8GB alacakken aynı fiyata 5c 32 GB aldım. 5 ile 5c işlemcileri aynı diye biliyorum. 5s daha hızlı tabii ama 5c , 4 lere göre uçuyor diyebilirim.
    Ayrıca plastik kasa çok estetik ve spor duruyor. sert kullanan biriysen tavsiye edebilirim. Birçok sefer yere düşürdüm. 9 aydır bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
    Bana göre 5s daha narin duruyor ve satın alırken 5s i elime aldığımda yeni gelin gibi tutuyordum.. :-D Ne yalan söyliim.. )))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki 5c alin sifir alacaksaniz. Ama bahsettiginizin yarisi paralara 4s ikinci el alabilirsiniz sadece sifir dusunmeyin derim.

• 5c varken 4sin suratına bakılmaz
  • 5C plastik ama öyle gacur gucur eden oynayan nebileyim esneyen bir yapısı yok,cuk diye oturmuş cihaza yani öyle boya atması vs de yok,samsung mesela ne yapıyor aletin yan çıtasını plastik yapıyor,birde üstüne boya geçiyor o boya metalmiş havası versin diye,yetmiyor arka kapağı deriymiş gibi böyle dikişli plastik yapıyor vs. yan boyası atıyor kapak zamanla matsa kullandıkça parlaklaşıyor pil sök tak o şu bu derken kapak gevşiyor oynuyor aletten vs. 5c böyle sorunlar olmaz,hani bir teknoloji mağazasına gidip 5c eline alıp incele plastiği tok sert ve ele rahatça oturuyor aynı 3g-3gs kasası gibi gerçi bana göre en iyi elde tutuşu olan en rahat iphone kasasıdır orası ayrı ama dediğim gibi 5c öyle dandik bir plastiği yok bende aylarca kullandım,sonra satıp 5s aldım vs. ama dediğim gibi 4s sakın tercih etme bu saatten sonra,5c bir gör elle zaten fikrinde değişir,yanılmıyorsam bimekste açık standlarda duruyor.
  • İnternette hep kötü yorumlar okuduğum için sorma gereği duydum zaten 4s'in 8gb si ile 5c'nin 16gb si arasında 200tl fark var 200tl daha verip 5c almak daha mantıklı geliyor banada hem özellik olarak 4sden beya üstün gibi ben hepsiburadadan almayı düşünüyorum bu 5c lerede kırılmaz çizilmez film yaptırılıyor mu ? Bu arada sıfır alıcam 2.el düşünmüyorum ikisi arasında kalmıştım 5c daha mantıklı geldi şimdi bide 4s'in zamanı geçti gibi, 5c de plastik kafama takılmıştı ama öyle gacur gucurr eden değil sağlam plastikse gerçekten daha mantıklı 5c
  • Sarj veya herhangi bir sıkıntısıda yoksa o zaman tadından yenmez aydınlatıcı oldu yorum ,teşekkürler ilgin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRChino -- 7 Ağustos 2014; 14:57:11 >
  • TRChino T kullanıcısına yanıt
    Şarj için pek ümitlenme derim. Yanında kabloyla gezmeye hazırlan. Maalesef..

• belki eski bir cihaz ama 4s derim, en azından sağlamlık için 5c çok bayat nasıl denir mesela renkleri çok cıvıtıyor.

4s klasik bir telefon 200tl de cebinde kalmış olur hem 2sene daha gider en az merak etmeyin
  • Al 5c rahatina baq

• Kesinlikle 5c

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede 5c doğru seçenek
  • GümüldürTİTAN kullanıcısına yanıt
    4s diyosun ama 8gb alabilirim ancak onu almak varken 16gb 5c daha mantıklı geliyor bana
  • Ayrıca hepsiburadadaki fiyatı 1400 teknosada 1800 lerde neden o kadar ucuz olduğunu anlamadımda, renk konusunda sarı ve mavi gayet hoş gözüküyo bence canlı görmedim tabide
  • LNC10 kullanıcısına yanıt
    Şarjı 1gün bile dayanmıyor mu ya o kadar vasat mı durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRChino

Şarjı 1gün bile dayanmıyor mu ya o kadar vasat mı durum

Ne yazık ki.. Yoğun kullanıma bağlı olarak şarj dayanmıyor.

• 5c mavi iyidir

• Bimeks'te 32gb 5C 1500 lira.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.