Şimdi Ara

''İphone 4s'' mi yoksa ''Sony Xperia s'' mi ? Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki telefon arasında acayip kararsız kaldım 2 telefonuda sıfır alıp cok sikayet eden arkadaslar var.Antalyada oturuyorum bütün telefonculara sordum nerdeyse yarısı 4s dedi yarısı xperia s.Xperia s'de cok donma oluyormuş bu yüzdende cok reset atmıslar telefona onun dısında pek bi sorunu yok ama 4ste bu üstelik bu forumda sıfır telefonda 20 tane hata olabileceği yazıyor sizce hangi telefon daha mantıklı ?

• Hic kararsiz.kalma iphone4s al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4S
  • Dalgamı geçiyorsunuz acaba Tabiiki 4s

• Konuyu Apple bölümüne açmışsın başka bir cevap beklemen doğru olmaz zaten, ama iki cihaz arasında konuşmak gerekirse "tarafsız bir gözle bakarsak" kesin olarak iPhone 4s diyebiliriz
  • apple bölmüyle alakası yok, ben xperia s'i ilk alanlardan birisiyim, o zaman iphone 4 vardı satıp aldım ve iphone 4s e dönmem 2 gün sürdü çünkü hafta sonuydu
    p.tesi tekrar iphone aldım, aslında güzel telefonda her nedense ben alışamadım, uzun zaman iphone kullanmasam bana mucize gibi gelirdi xperia s ama ne yazakki iphone dan sonra pek sarmadı
    yinede seçim sizin, her zaman denemek mümkünse iki telefonuda bi kaç gün kullandıktan sonra karar vermekte fayda var..
  • Tabiikide 4s

Android telefon alınırmı hiç

the bomb has been planted
  • İphone 4sandroid rezalet bir isletim sistemi s3 almadigima dua ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

İphone 4sandroid rezalet bir isletim sistemi s3 almadigima dua ediyorum

• xperia s te takılma olmuyor, giriş seviyesi bir cihaz değil. pek bir farklılıkları yok açıkçası. film seyretmek xperia s te daha keyifli. oyunlar oynarken aynı gibi, fazla bir fark görmedim dead trigger da. 4s kötü telefon değil, çok iyi telefon. 4s de oluyor mu bilmiyorum, ama xperia s te playstation 3 kolu bağlayabilirsiniz. hdmi ilede televizyona bağlayıp fps lerden çok büyük keyif alabilirsin. ama 4s dede siri olayı var ki, en çok özendiğim şey apple dan. ayrıca xperia s te playstation sertifikası var, yakın zamanda türkiye de açılacak diyorlar. android rezalet bir işletim sistemi değil, öyle bakmak istenildiği için öyle bakılıyor. fanboy olmaya gerek yok, ne kadar ürün olur piyasada, kalite artar markalar daha ucuza daha iyi ürün satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

quote:

İphone 4sandroid rezalet bir isletim sistemi s3 almadigima dua ediyorum

• iPhone 4s tabikide

• Bu müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi birşey olmus... :)

Tartışmasız 4S
  • Ben tarafsız olarak sunu soylıyebılırımkı 4S al bence cunku androıd telefon hıcbırseye yaramaz markasına modelıne veya gorunusune aldanma sakın androıd ısletım sıstemı rezalet bır ısletım sıstemıdır yanı o kadarını soyluyorum sana mesela 4S e JailBreak yapsan butun markettekı uygulamaları bedava ındırebılıyosun ama boyle bısey androıdde yok onun ıcın sonuna kadar 4S dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K'O

Ben tarafsız olarak sunu soylıyebılırımkı 4S al bence cunku androıd telefon hıcbırseye yaramaz markasına modelıne veya gorunusune aldanma sakın androıd ısletım sıstemı rezalet bır ısletım sıstemıdır yanı o kadarını soyluyorum sana mesela 4S e JailBreak yapsan butun markettekı uygulamaları bedava ındırebılıyosun ama boyle bısey androıdde yok onun ıcın sonuna kadar 4S dostum :)

• Ben olsam 4s alirdim .TAbii ki herkese göre olay farklidir ama benim iphone alma dememdeki olay stabil bir telefon olmasi,güncelleme destegi,sattiginda fazla zarar etmeme olayi.Bazi arkadaslar android i sevebilir ama ben cok isinamadim.Ben de iphone 3gs var asagi yukari 4 yili devirecek yanlis bilmiyorsam ve hala destek veriyor.ios 6 yi 3gs lerde aldi.Tamam ios 6 ile bazi seyler iyilesti ama biraz yavaslama oluyor o da cok normal 3,5-4 yillik bir cihaz icin. Jailbreak demeyin kullandim ama 2 yildir kullanmiyorum varolanlar ihtiyacimi cok rahat görüyor ve cogu androidli telefona degismem icindeki ram ve islemciyle suan ki telefonlara bile kafa tutuyor.Esimde ise Samsung galaxy s3 var yani ramdan cok yemesinden dolayi program kapatlarla ugrasiyoruz , bir rom yükle desen birsürü rom var yüklemesi ayri bir dert.Tamam herkes kendi stabil romunu kurabiliyor ama firmalar androidli cihazlara uzun zamanli bir destek vermiyor.Piyasada apple göre daha hizli fiyat kaybi yasiyor.

ben tarafsiz bir gözle anlattigimi düsünüyorum.Kesinlikle apple fani degilim ama gercekler böyle .

O yüzden Iphone 4s derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan033

Ben olsam 4s alirdim .TAbii ki herkese göre olay farklidir ama benim iphone alma dememdeki olay stabil bir telefon olmasi,güncelleme destegi,sattiginda fazla zarar etmeme olayi.Bazi arkadaslar android i sevebilir ama ben cok isinamadim.Ben de iphone 3gs var asagi yukari 4 yili devirecek yanlis bilmiyorsam ve hala destek veriyor.ios 6 yi 3gs lerde aldi.Tamam ios 6 ile bazi seyler iyilesti ama biraz yavaslama oluyor o da cok normal 3,5-4 yillik bir cihaz icin. Jailbreak demeyin kullandim ama 2 yildir kullanmiyorum varolanlar ihtiyacimi cok rahat görüyor ve cogu androidli telefona degismem icindeki ram ve islemciyle suan ki telefonlara bile kafa tutuyor.Esimde ise Samsung galaxy s3 var yani ramdan cok yemesinden dolayi program kapatlarla ugrasiyoruz , bir rom yükle desen birsürü rom var yüklemesi ayri bir dert.Tamam herkes kendi stabil romunu kurabiliyor ama firmalar androidli cihazlara uzun zamanli bir destek vermiyor.Piyasada apple göre daha hizli fiyat kaybi yasiyor.

ben tarafsiz bir gözle anlattigimi düsünüyorum.Kesinlikle apple fani degilim ama gercekler böyle .

Fiyat kaybi yasamiyor diger telefonlar. Apple telefon uretemedigi icin karaborsa oluyor telefonu malum ip5 in durumu. Su an piyasasi bile yok. S3 samsungun hacimli urettigi ve tum dunyada yeterli bir stokta cikarttigi bir urun oldugu icin su an insanlar 2500 tl yerine 1500 tl fiyatinda alabiliyor. Bu samsungun buyuklugudur. Apple kendi kendine takilan bir firmadir. Koru korune destekleyeni olmasa kimse bu fiyatlarla yuzune bile bakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Ben olsam 4s alirdim .TAbii ki herkese göre olay farklidir ama benim iphone alma dememdeki olay stabil bir telefon olmasi,güncelleme destegi,sattiginda fazla zarar etmeme olayi.Bazi arkadaslar android i sevebilir ama ben cok isinamadim.Ben de iphone 3gs var asagi yukari 4 yili devirecek yanlis bilmiyorsam ve hala destek veriyor.ios 6 yi 3gs lerde aldi.Tamam ios 6 ile bazi seyler iyilesti ama biraz yavaslama oluyor o da cok normal 3,5-4 yillik bir cihaz icin. Jailbreak demeyin kullandim ama 2 yildir kullanmiyorum varolanlar ihtiyacimi cok rahat görüyor ve cogu androidli telefona degismem icindeki ram ve islemciyle suan ki telefonlara bile kafa tutuyor.Esimde ise Samsung galaxy s3 var yani ramdan cok yemesinden dolayi program kapatlarla ugrasiyoruz , bir rom yükle desen birsürü rom var yüklemesi ayri bir dert.Tamam herkes kendi stabil romunu kurabiliyor ama firmalar androidli cihazlara uzun zamanli bir destek vermiyor.Piyasada apple göre daha hizli fiyat kaybi yasiyor.

Fiyat kaybi yasamiyor diger telefonlar. Apple telefon uretemedigi icin karaborsa oluyor telefonu malum ip5 in durumu. Su an piyasasi bile yok. S3 samsungun hacimli urettigi ve tum dunyada yeterli bir stokta cikarttigi bir urun oldugu icin su an insanlar 2500 tl yerine 1500 tl fiyatinda alabiliyor. Bu samsungun buyuklugudur. Apple kendi kendine takilan bir firmadir. Koru korune destekleyeni olmasa kimse bu fiyatlarla yuzune bile bakmaz.

fiyat kaybı bal gibi yaşıyor şuan benim 1 yıllık yurtiçi iphone 4üm 1000 lira ederken yurtiçi 2. el s3 1300 lira ediyor daha çıkalı 6 ay olmadanayrıca appleın telefon üretmeme gibi bir durumu yok bilmeden konuşmayalım 1-2 ay sonra tüm dünya genelinde iphone 5 stokta olucaktır.sanki s3 çıktıktan 1 gün sonra tükiyeye geldi

• quote:

quote:

quote:

fiyat kaybı bal gibi yaşıyor şuan benim 1 yıllık yurtiçi iphone 4üm 1000 lira ederken yurtiçi 2. el s3 1300 lira ediyor daha çıkalı 6 ay olmadanayrıca appleın telefon üretmeme gibi bir durumu yok bilmeden konuşmayalım 1-2 ay sonra tüm dünya genelinde iphone 5 stokta olucaktır.sanki s3 çıktıktan 1 gün sonra tükiyeye geldi

En gec 1 ay icinde geldi butun turkiyeye. Bu arda sen o telefonunu 1000 tl ye hangi enayiye satiyosan sat bence. Elindeki telefonun gercek degrri 700-800 tl civarinda haberin olsun. ip4 kimsenin umurunda deil artik. Heveslisini bulduysan sanslisin. sat gitsin o paraya :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

En gec 1 ay icinde geldi butun turkiyeye. Bu arda sen o telefonunu 1000 tl ye hangi enayiye satiyosan sat bence. Elindeki telefonun gercek degrri 700-800 tl civarinda haberin olsun. ip4 kimsenin umurunda deil artik. Heveslisini bulduysan sanslisin. sat gitsin o paraya :)

daha iphone 5 çıkalı da 1 ay olmadı 1 hafta sonra falan girecek o zaman da tam 1 ay olmuş olacakenayilikten değil şuanda iphone 4 sorunsuz bir cihaz 700-800 çok ucuz yurtiçi garantili cihaz için.iphone 5 çıkmadan 1 ay önce 1050 veren vardı satmamıştım ama şubatta satacağım o zaman da 950 edeceğini düşünüyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.