Şimdi Ara

iPhone 4S -Bir kaç sorum olucaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar.Yaklaşık 2012 Mart ayında Arabistan'dan iPhone 4S 16gb siyah aldım.Türkiyede 12.03.2012 tarihinde pasaporta kayıt ettirdim.Telefona jailbreak yapmak istiyorum ancak aklıma takılan birkaç soru var.Şimdi ben bu telefonu aldım.Gevey felan kullanmıyorum.Normal AVEA 12.0 sürümlü kullanıyorum.Aldığımda telefon İOS 4.x sürümünde felandı tam hatırlamıyorum ama güncelleştirdim ve şu anda İOS 5.1.1 sürümünde.Telefona jailbreak yapıcakken şöyle bir şey okudum aynen yazıyorum. " *Yurt dışından getirmiş olduğunuz cihazlar, itunes ile güncelleme yapıldığı anda sim kilit olur. Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız lütfen yurtdışından getirilen ve Türkiye’de sim kiliti kırılan cihazlar üzerinde bu işlemi(JB işlemi )denemeyiniz. "Bu bende sorun yaratır mı yani jb yaparken simkilit olma durumuyla karşılaşır mıyım ?Lütfen bildilerinizi paylaşınız.

Model:MD235B
    Modem Firmware : 2.0.12
    Operatör: Avea 12.0

Intel Core i7-4700MQ 2.4GHz Up to 3.4 GHz 6MB Cache İşlemci-16 GB Ram1 TB Hard Disk 8GB SSD-Nvidia GeForce GT755M 2GB 2GB SLI Ekran Kartı-15.6" Ekran Boyutu Full HD-Windows 8 İşletim Sistemi/ ASUS ZenFone 6
  • En ufak bir sıkıntı olmaz. Benim cihazımda Yurtdışı simFree cihazrı güncelledim bende sizin gibi 5.1.1 JB'de yaptım kilitlenme falan yok gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz :)

İphone 4s 16 GB İOS 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: Landcı

En ufak bir sıkıntı olmaz. Benim cihazımda Yurtdışı simFree cihazrı güncelledim bende sizin gibi 5.1.1 JB'de yaptım kilitlenme falan yok gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz :)

O yurtdisi diye belirttikleri telefonlar simkilitli olup gevey ile kullanilan telefonlar. Simkilitsiz bir telefon hicbir sekilde kilitlenmez. Rahat rahat jb yapin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Gerçekten içimi rahatlattınız.İOS 6 nın fiyasko çıkacağını düşündüğümden dolayı bu sıralar yapmak istiyorum.Jb işlemini Bu adresten yapıcam.Sizin güvendiğiniz başka bir kaynak varsa ,söylerseniz çok sevinirim.
    Intel Core i7-4700MQ 2.4GHz Up to 3.4 GHz 6MB Cache İşlemci-16 GB Ram1 TB Hard Disk 8GB SSD-Nvidia GeForce GT755M 2GB 2GB SLI Ekran Kartı-15.6" Ekran Boyutu Full HD-Windows 8 İşletim Sistemi/ ASUS ZenFone 6
  • Birincisi 4S in 4.x.x sürümüyle gelmesi gibi bir şey söz konusu olamaz. 4S diye 4 almış olabilirsiniz. Çünkü 4S iOS 5 ile çıkmıştı.
    İkincisi eğer yurtdışından getirdiğinizde telefonu kayıt ettirip direkt hattınızı takıp kullanabildiyseniz, cihazınız sim kilitli değildir. Yani isterseniz jailbreak yapın, isterseniz iTunes ile restore edin, herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Birincisi 4S in 4.x.x sürümüyle gelmesi gibi bir şey söz konusu olamaz. 4S diye 4 almış olabilirsiniz. Çünkü 4S iOS 5 ile çıkmıştı.
    İkincisi eğer yurtdışından getirdiğinizde telefonu kayıt ettirip direkt hattınızı takıp kullanabildiyseniz, cihazınız sim kilitli değildir. Yani isterseniz jailbreak yapın, isterseniz iTunes ile restore edin, herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Umarım arkadas yanlıs hatırlıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldiğinde bir güncelleştirme yaptığımı hatırlıyorum ancak kutusunda felan yazıyor 4s diye birde kulaklık girişi yanında 4 te oldugu gibi çizgi yok.Yanlış hatırladım büyük ihtimalle sürümü.İlgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad 1 nasıl Jailbreak olur
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim1250

Geldiğinde bir güncelleştirme yaptığımı hatırlıyorum ancak kutusunda felan yazıyor 4s diye birde kulaklık girişi yanında 4 te oldugu gibi çizgi yok.Yanlış hatırladım büyük ihtimalle sürümü.İlgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.

Merhabalar
    Kulaklık girişinin yanında çizgi yok ise telefon 4 maalesef siri felan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim1250

Telefon 4s ona eminim arkadaşlar.Siri var,kullandım.Ayarlar kısmında 4s yazıyor.Şu anda jb işlemi yapıyorum.Teşekkürler :)

ayarlarda 4s yazmaz ki.ben de ios 5 ile geldiğini hatırlıyorum siz 5.0dan 5.1.1e güncellemişsinizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracconnapple -- 6 Eylül 2012; 22:51:25 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.