Şimdi Ara

★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.551
Cevap
28
Favori
456.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En güzeli kılıfsız
  • bende SGP Neo Hybrid Ex kullanıyorum güzel kılıf tek eksisi kulaklık girişiniz L şeklindeyse oruya oturmaması bide ben ön yapıştırılan şeffaf şeyi yapıştıramadım hep toz filan oldu attım arkasını yapıstırabildim şimdi ön e bitane öle bişi alcam olcak bitcek parmak izi bırakmayan bişi arıyorum bulursam hemen alıcam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet©

    quote:

    Orijinalden alıntı: atombak

    SGP Neo Hybrid Ex Series kılıfla ilgili bi kaç şikayetim var,kullanan arkadaşlarda durum nedir acaba ?

    1. En dıştaki metal aksam ile aradaki siyah plastik arası çok fazla toz tutuyor.
    2. Şarj kablosunu telefona takamıyorum,kılıf kablo ucunun girişini engelliyor.En rahatsız edici olanı bu.Herseferinde sökmek durumunda kalıyorum.
    3. Plastik siyah kısım gevşiyor gibi..

    2 adet almıştım,birisini henüz ( telefonu unlock beklediğimden kullanamadığım için ) kutusundan çıkarmadım ancak eşimin kullandığı kılıfta bu olumsuz durumlar oluştu.


    Kardeş bende aynı kılıftan 2 tane aldım ve hiçbir problemim yok. Jelatinleri sürekli temizliyorum ben pamuklu bir kağıt ile. Şarj kısmının yeri gayet yerinde plastiklerde de gevşeme yok. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum zamana göre ne kadar değişir bilmiyorum. Nereden aldınız merak ettim


    Sanırım sizinle aynı yerden aldım.Başka bir postunuzdan öyle anlıyorum.İsim verip satıcıyı töhmet altında bırakmak istemiyorum, iyi niyetli olduğunu biliyorum. O zaman kılıflardan biri problemli diye düşünebiliriz.




  • SGP iPhone 4 Case Neo Hybrid EX Series benim hoşuma gitti ve sgp nin sitesinden sipariş vermeyi düşünüyorum fakat merak ettiğm şey bu noel tatili durumları yüzünden posta şirketleri falan kapalı olur mu bu hafta yani bugün sipariş versem ne zaman kargoya verilir ve gelir tahmini olan var mı acaba ?
  • Bekleyin biraz,yeni yıldan 1 hafta sonra verin.Bu ara bir çok şey kayboluyor,gelmiyor fena yoğun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gps.navigation

    Bekleyin biraz,yeni yıldan 1 hafta sonra verin.Bu ara bir çok şey kayboluyor,gelmiyor fena yoğun

    Cevap için teşekkürler
    Banada beklemek mantıklı gibi geliyor




  • http://www.gelaskins.com/store/skins/phones/iPhone_4

    Bunlarda guzel arkadas kullaniyor bende aldim alincA takarim diye.
  • SGP iPhone 4 Case Neo Hybrid Matte Series

    bu ürünün siyahından satan var mı?
  • Merhaba arkadaslar iPhone u aldığım gun orjinal İnvisible shield zagg ürünüyle kapladım. Aynı iPhone 3G ve iPod touchlarima uyguladığım gibi uyguladım 1 Gun cihazı kapalı tuttum ama sonuc hüsran.ürün telefon üstünde kayıyor yani hala tam yapışmamış gibi ve haliyle sokuluyor. Sonra ikincisini de taktım yine sonuc aynı. Anlamıyorum 2 yıl önce iPod touch a uyguladığım ürün tas gibi durmusken bunun hemen sökülmesi normal değil! Bilmediğim ya da yanlış yaptıgım bisey mi var lütfen yardım edin? Başka çarem yoksa onereceginiz başka bir ürün var mi aynı sekilde jelatin gibi şeffaf bı kılıf?
  • skin marka kılıflarınızın fiyatı çok çok yüksek değilmi normal bir silikon kılıf 59 tl yazıyor ben açıkcası 30 civarı bekliyordum öyle olsaydı alırdım
  • iskin solo vu kullanan varmı arkadaslar begendim ama okadar para vermeye degermı?
  • Bugün wrapsol'un yanına bir de morething Safara mustang aldım.
  • sgp matte'yi öneririm arkadaşlar şuanda kullanıyorum aldığımdan beri bir sıkıntı çıkarmadı zaten çok araştırmıştım.more-tr'den aldım saolsun kendisi hemen kargoyu yolladı evvelsi gun elime geçti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drzafer

    skin marka kılıflarınızın fiyatı çok çok yüksek değilmi normal bir silikon kılıf 59 tl yazıyor ben açıkcası 30 civarı bekliyordum öyle olsaydı alırdım


    Bu ürünler kalitesi yüksek ürünlerdir.Yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz, ayrıca herhangi bir sorunda ( küf oluşumu renk sorunları ) ürünlerin iadesi alınmaktadır, faturalı bir şekilde tarafınıza gönderilmektedir ürünler.

    Tasarım

    iSkin Solo’nun şık ve minimalist tasarımı iPhone 4 ‘ü tamamiyle sarar ve onu korur. Canlı renkleri, yarı saydam buğulu görünümü ve parlak yüzeyi ile diğer kılıflardan farkını hemen hissettirir.

    Stil ve İçerik

    Dayanıklı ama bir o kadarda esnek yeni jenerasyon “phthalate”* içermeyen polimer malzemesi sayesinde dokunduğunuzda farkı hissedeceksiniz. Bu özel polimer sayesinde iSkin Solo her zamanki parlaklığını koruyacak ve renkleri her zamanki canlılığında kalacak. Kaymayan yapısı sayesinde aynı zamanda iPhone 4 ‘ünüz elinizden kayıp düşmeyecek. Kontrol artık sizde!

    Koruma

    Kim demiş güzel kılıflar iyi koruyamaz diye! iSkin Solo iPhone 4’ün tüm kenarlarını ve arka yüzeyini gövdesinin içerisinde korurken, yükseltilmiş ekran çerçevesi ile iPhone 4’ünüzü ‘yüz üstü’ bıraksanız bile onu korumaya devam eder, ekranın yüzeye temas etmesini engeller. Ses ve açma/kapatma düğmeleri de ayrıca korunurken, fonksiyonelliklerinde hiç bir şey kaybetmezler.

    Günlük kullanımda üzerine yapışmaya çalışacak kir, yağ veya diğer birikintilere karşı dayanıklıdır ve oluşumlarını en aza indirir.


    Çekiş Seviyeniz Hep En Yüksekte

    iSkin Solo iPhone 4’ün anteni ile teninizin temasını engellediğinden anten çekiş gücünüz hiç bir zaman olumsuz etkilenmez. Solo, radyo frekanslarını %100 geçiren yapısı sayesinde sinyal gücünüzün her zaman en üst seviyede kalmasını garanti eder!

    Daha Fazla Koruma: Microban™

    iSkin Solo’yu diğer tüm kılıflardan ayıran bir diğer özelliği ise içeriğinde bulunan Microban™ Anti-Mikrobik Ürün Koruyucu’dur. Microban™ sayesinde zamanla oluşacak küf, koku ve leke yaratan bakterilerin oluşması engellenir. Solo’nuz her zaman ilk günkü gibi tertemiz kalır.




  • Speck en en iyisi
  • Bu Kılıfları Aldıgımızda Arka Tarafa Falan jelatin almamıza gerek kalıyor mu sadece önde olsa yetio di mi?
  • bence more para serisi çok güzel tasarım olarak para blaze serisi ama fiyatlar yüksek biraz
  • kılıfsız kullanımı destekleyen arkadaşlar çok olmuş; bence de haksız sayılmazlar, pek çizilecek bir hali yok telefonun. ama kötü olan her telefonun eninde sonunda başına gelecek olan düşme sorunu, ki benimkinin de 1 metreden düşüp taş zeminde birkaç takla atmışlığı var. sonuçta herhangi bir çizik veya sorun olmadı; ama düşünüyorum da, ya kılıfı olmasaydı üzerinde?

    bir de kılıf için tavsiyem iyi markaları tercih edin, ben görünüşlerinde hiçbir fark yok diye ucuzundan bir tane almıştım, şimdi baktım da birkaç yerden kırılmaya başlamış, 1 haftaya çöp olacak gibi bir izlenim bırakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.