Şimdi Ara

İphone 4 ü satıp Galaxsy S 2 almak mantıklımı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
3
Favori
12.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben iPhone 4 aldım , galaxy s2 yi elime almamla bırakmam bir oldu. İstediği kadar hızlı olsun varsın iPhone den 2 sn hızlı acsın sayfaları s2 kesinlikle iPhone ile basedicek bir cihaz değil bana göre
  • iphone 4 u sattim galaxy s2 aldim, herseyden cok memnunum inanilmaz guzel bir telefon tek sorunu ahizeden gelen ses ve karsi tarafa giden ses duzeyi bence dusuk kaliyor, gurultulu ortamlarda duyulmuyor ve ses boguk geliyor. ama yine de iphone 4 den iyi bir telefon diyebilirim. bu arada sesin ahizeden az gelmesiyle ilgili olarak bir cozumunuz var mi???
  • iPhone 4 32 Beyazımı sattım aynı senin yaptığın gibi reklamlara kandım ve Galaxsy S2'yi aldım ve maceram başladı evet zarif olabilir iPhone 4'ün çeyreği olamaz Bir kere android sistemi daha oturmamış bence iOS'un yanında hiç birşey yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bendede ahizede ses sorunu var bilmiyorum şansımamıdır iki kere takıldı telefon ve niyese iPhone 4 gibi alışamadım ve bu gün telefonu bir siteden sattım 200 TL Zararına ve hemen o siteden araştırıp iyi bir iPhone 4 beyazla anlaştım yarın alacağım kısmetse yani aynı hataya düşme derim ben iPhone 4 tartışılmaz şekilde şu an en güzel ve kullanışlı telefon bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ministry of Darkness -- 21 Temmuz 2011; 18:06:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.tolga

    Budur işte


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness

    iPhone 4 32 Beyazımı sattım aynı senin yaptığın gibi reklamlara kandım ve Galaxsy S2'yi aldım ve maceram başladı evet zarif olabilir iPhone 4'ün çeyreği olamaz Bir kere android sistemi daha oturmamış bence iOS'un yanında hiç birşey yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bendede ahizede ses sorunu var bilmiyorum şansımamıdır iki kere takıldı telefon ve niyese iPhone 4 gibi alışamadım ve bu gün telefonu bir siteden sattım 200 TL Zararına ve hemen o siteden araştırıp iyi bir iPhone 4 beyazla anlaştım yarın alacağım kısmetse yani aynı hataya düşme derim ben iPhone 4 tartışılmaz şekilde şu an en güzel ve kullanışlı telefon bence.


    şaka gibi

    S2 yi kötülemek için değil dimi bu yorumlar? Ben konusurken sesi bile kısıyorum çok sağlam ahize sesi var. Boğuk flan da deil

    Android oturmamıs android oturmamıs, herkes böle dior. Yahu ne yapıonuzda oturmuyo diosunuz. Bi yazılım açığımı var ? bir bugmu var? Aşırı derecede stabil çalışıyor benim telefonum(S2)

    i4 ün çeyreği olamaz bilmem ne. Bikere class farkı var. Göz var nizam var. Arada dağlar kadar fark var s2-i4 arasında. i4 ün s2 den hiçbir üstün yanı yok. S2 dünya birincisi şuanda. Donanım + dokunmatik hassasiyeti + ekran kntrastı.

    Ayrıca sen bu teli nasıl kilitledin hemde 2 kere bütün uygulamaları acık braksan bile, kitlenmiyor yavaşlamıyor.

    Not: Lütfen ortalıgı karıstıracak, olmayan şeyleri idda etmeyim, okuyan arkadaslarda inanmayın, palavra...




  • Su an onumde Samsung Galaxy Tab 10.1 ve Samsung Galaxy S2 var. Ayrica benim Samasung Galaxy Tab'im var, ebay de 245 dolara gordugum icin aldim, Turkiyede enayi bi Apple hater bulup satacagim. Hatta gittigidiyor ilanima 'IPad den cok daha iyi flash var' filan yazacagim.
    Yakin bir arkadasim bir web sitesinde calisiyor ve incelemesi icin Samsung gonderdi ikisini de.

    Neyse, lafi fazla uzatmadan soyleyeyim, Iphone 3GS, Samsung Galaxy S2 'den cok daha iyi.

    Yazacak cok sey var ama simdilik 4 sey yazacagim:

    1- Tum Apple hater larin Android ureticileri gibi bu kadar zamandir 'Full web deneyimi flash bidi bidi' diye yalan soylemelerini de anlayabilmis degilim. Samsung Galaxy de bi flash oyun filan acmaya calisirsaniz 2 saniye sonra 'Allahtan iPhone da flash yokmus' diyorsunuz, cunku takiliyor kasiyor cokuyor. Ornegin Hurriyet'in web sitesine girip bi video oynatirsaniz da 'Bu video mobil icin optimize degildir' yaziyor ve berbat bir sekilde takila takila oynatiyor. iOS ile girerseniz videolar direk MP4 olarak aciliyor ve catir catir cam gibi calisiyor. Ayrica Android'de de fjava yok, Androidde de silverlight yok.
    Bu kadar abarttiklari tek sey flash yani, ve o da acayip kotu calisiyor.
    iPhone daki web deneyimi cok daha iyi, cunku galaxy gibi abuk subuk mobil silteler yerine iOS icin yapilmis ozel web sitelerini aciyor ve bu web siteleri dokunmatik kullanima gore optimize edilmis siteler. App coplugu diyen arkadas maalesef iOS dunyasinin yanindan bile gecmemis. Kimse web sitesini acamadigi icin app yuklemiyor.
    iOS teki web deneyimi ve internet deneyimi Android den COK daha iyi.

    2- Store'lar: Android de bir iTunes destegi olmadigi icin senkronizasyon diye birsey yok. Amele hesabi dosya surukluyorsunuz flash diske yukler gibi. Iphone da ise takiyorsunuiz, senkronize ediyorsunuz. Video ve muzik oynaticilari da rezalet programlar. Bunun disinda takvim, adres defteri, android market uygulamalarinin tasarimlari ve arayuzleri o kadar rezil ki, Windows 95 kesinlikle daha iyiydi.

    3- Bunun disinda burada cogu arkadas iPhone un ekran tepkisinin daha iyi oldugunu yazmis. Dogru, ama bunun sebebi ekran degil. iPhone'a Android kursaniz, o da Samsung gibi kotu calismaya baslar. Yani mesele iOS yaziminin Android'den cok daha iyi olmasi. Ayrica Android gelistiricileri iPhone daki metaforlari filan da anlayamamislar, tam iyi taklit edememisler. Ornegin sayfalari scroll ederken iPhone de yavas scroll ederseniz sayfa yavas suruklenir, hizli scroll ederseniz hizli gider, . Dokunursaniz durur. Mukemmel bir sekilde elinize uyum saglar. Android de ise bir cekiyorsunuz en dibine gidiyor sayfaninin, giderken de tam akarak gitmiyor garip bi sekilde frame frame gidiyor, iOS 4 kurulu iPhone 3G den beter bir sekilde.

    4- Android de bunlar bunlar var otekinde yok diyenler elektronik dunyasinin veya bir urunun nasil olmasi gerektiginin mantigini anlayamamis kisiler. Urun yonetimi diye birsey vardir (Product management) ve urununde neler olacagina karar verirsin. Buna karar verirken, amac en cok insana hitap etmesi ve koydugun ozelliklerin cok iyi olmasidir. Android orneginde urun yonetimi filan yok, ne var ne yok koyuyorsunz sisteme, ve koydugunuz ozelliklerin nasil calistigi da onemli degil. Sadece 'VAR' ama NASIL VAR? Bundan kimse bahsetmiyor, cunku islerine gelmiyor. Flash var evet, ama Android de de REZALET calisiyor. Muzik player var, iOS deki iPod uygulamasinin 5 sene gerisinde kullanim olarak. Takvim, rezalet. Android MArket, rezalet. Adress book, rezalet. iOS te olan uygulamalarin bazilarinin aynilari Android de var onlar bile cok kotu calisiyor. Ornegin Pulse, iOS te kat kat daha akici calisiyor.
    Bir ozelligin mobil cep telefonunda nasil calisacagini, nasil kullanicagini hesaplamadan o da olsun bu da olsun demek marifet degil. Android de var Apple da yok dediginiz HERSEY Apple in bir gun icinde kolayca koyabilecegi seyler, ama koymamayi tercih ediyor cunku kullanim kolayligi, stabilite, hiz, ise yarar mu degil mi gibi bir suru faktor var.

    Neyse daha sonra bu konuda uzun bir yazi yazarim.
    Android, 300 TL ye cin mali bi telefon aliyorsaniz iyi bir isletim sistemi. 1500 TL verip bunu kullanan birini anlamak imkansiz.

    Apple dan nefret ediyorsaniz kendinize iskence etmek zorunda degilsiniz bunu kullanip. Kullanmayin smartphone olsun bitsin. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 21 Temmuz 2011; 22:29:02 >




  • bence ıphone ile devam et çünkü hiç bir telefonda ıphone kadar hava yok( bana göre)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B-veritas

    Android teki bu donanım yarışını anlayamıyorum, çift çekirdekli 1 gm ramli bilmem neli ne gerek var bu kadar donanıma ? Yap bakalım bir iphone 4 ün donanımıyla eş değer bir donanım koy Android içine getir bir karşılaştır bak bakalım İos onu ne yapıyor.
    Geçenlerde arkadaşıma şu Samsung Ace aldık iyi güzel hoş telefon filan ama yani 800 mhz işlemci 300 bilmem kaç mb rami var o da ney angry birds oynarken 30 dakika sonra şişmeye kasılmaya başlıyor, ben 3Gs kullanıyorum bırak Angry Birds kadar basit bir oyunda kasmayı infinity blade de bile hissetmedim böyle birşey. Onu bırak 2-15 mb oyunların içinden oyun bulana kadar göbeğimiz çatladı bu mu yani İos u geçecek sistem ?
    Koy çift çekirdeği bilmem kaç mb rami sür piyasaya millet uçussun yok ya, o zaman al Ferrari İstanbul'un sal akşam trafiğine tofaşlarla yan yana yarış yaparsın.
    Demem o ki bir şekilde İphone almışsanız bence satmayı bırakın elinizden bir yere koyarken bile 2-3 defa düşünün, eğer 2 sene önce çıkan telefon hala yeni çıkan telefonlarla karşılaştırılıyorsa daha 2 sene geçmesi lazım ki diğer firmalar ancak ona yetişebilsinler. Sonuçta elektronik cihazlarda ve de konu telefonlar olunca kişisel ihtiyaçlarınızı ve kullanım koşullarınızı belirlemeniz ve o doğrultuda karar vermeniz gerekir.

    Rekabet iyidir fakat sizi kandırmalarına izin vermeyin


    bahsettiğiniz cihaz galaxy s.




  • Centauri

    Kesinlikle katılıyorum özellikle işletim sistemi ve touchwiz olayına .
  • @Centauri

    Söylediklerine her bir noktasına kadar katılıyorum.Arkadaşım sgs2 aldı ve ilk gördüğümde gerçekten çok beğendim (özellikle ekranını) hemen i4 ü satıp sgs2 alayım diyordum fakat 1 gün boyunca kurcaladıktan sonra kesinlikle kararımı iptal ettim.

    Konuyu açan arkadaş git bi yerden sgs2 bul ve fazla değil 2 saat kadar kurcala bu konuyu sileceğine eminim.Geçen kasım ayından beri i4 32gb kullanıyorum ve benim gözümde şuan için daha iyi bir telefon yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centauri

    Su an onumde Samsung Galaxy Tab 10.1 ve Samsung Galaxy S2 var. Ayrica benim Samasung Galaxy Tab'im var, ebay de 245 dolara gordugum icin aldim, Turkiyede enayi bi Apple hater bulup satacagim. Hatta gittigidiyor ilanima 'IPad den cok daha iyi flash var' filan yazacagim.
    Yakin bir arkadasim bir web sitesinde calisiyor ve incelemesi icin Samsung gonderdi ikisini de.

    Neyse, lafi fazla uzatmadan soyleyeyim, Iphone 3GS, Samsung Galaxy S2 'den cok daha iyi.

    Yazacak cok sey var ama simdilik 4 sey yazacagim:

    1- Tum Apple hater larin Android ureticileri gibi bu kadar zamandir 'Full web deneyimi flash bidi bidi' diye yalan soylemelerini de anlayabilmis degilim. Samsung Galaxy de bi flash oyun filan acmaya calisirsaniz 2 saniye sonra 'Allahtan iPhone da flash yokmus' diyorsunuz, cunku takiliyor kasiyor cokuyor. Ornegin Hurriyet'in web sitesine girip bi video oynatirsaniz da 'Bu video mobil icin optimize degildir' yaziyor ve berbat bir sekilde takila takila oynatiyor. iOS ile girerseniz videolar direk MP4 olarak aciliyor ve catir catir cam gibi calisiyor. Ayrica Android'de de fjava yok, Androidde de silverlight yok.
    Bu kadar abarttiklari tek sey flash yani, ve o da acayip kotu calisiyor.
    iPhone daki web deneyimi cok daha iyi, cunku galaxy gibi abuk subuk mobil silteler yerine iOS icin yapilmis ozel web sitelerini aciyor ve bu web siteleri dokunmatik kullanima gore optimize edilmis siteler. App coplugu diyen arkadas maalesef iOS dunyasinin yanindan bile gecmemis. Kimse web sitesini acamadigi icin app yuklemiyor.
    iOS teki web deneyimi ve internet deneyimi Android den COK daha iyi.

    2- Store'lar: Android de bir iTunes destegi olmadigi icin senkronizasyon diye birsey yok. Amele hesabi dosya surukluyorsunuz flash diske yukler gibi. Iphone da ise takiyorsunuiz, senkronize ediyorsunuz. Video ve muzik oynaticilari da rezalet programlar. Bunun disinda takvim, adres defteri, android market uygulamalarinin tasarimlari ve arayuzleri o kadar rezil ki, Windows 95 kesinlikle daha iyiydi.

    3- Bunun disinda burada cogu arkadas iPhone un ekran tepkisinin daha iyi oldugunu yazmis. Dogru, ama bunun sebebi ekran degil. iPhone'a Android kursaniz, o da Samsung gibi kotu calismaya baslar. Yani mesele iOS yaziminin Android'den cok daha iyi olmasi. Ayrica Android gelistiricileri iPhone daki metaforlari filan da anlayamamislar, tam iyi taklit edememisler. Ornegin sayfalari scroll ederken iPhone de yavas scroll ederseniz sayfa yavas suruklenir, hizli scroll ederseniz hizli gider, . Dokunursaniz durur. Mukemmel bir sekilde elinize uyum saglar. Android de ise bir cekiyorsunuz en dibine gidiyor sayfaninin, giderken de tam akarak gitmiyor garip bi sekilde frame frame gidiyor, iOS 4 kurulu iPhone 3G den beter bir sekilde.

    4- Android de bunlar bunlar var otekinde yok diyenler elektronik dunyasinin veya bir urunun nasil olmasi gerektiginin mantigini anlayamamis kisiler. Urun yonetimi diye birsey vardir (Product management) ve urununde neler olacagina karar verirsin. Buna karar verirken, amac en cok insana hitap etmesi ve koydugun ozelliklerin cok iyi olmasidir. Android orneginde urun yonetimi filan yok, ne var ne yok koyuyorsunz sisteme, ve koydugunuz ozelliklerin nasil calistigi da onemli degil. Sadece 'VAR' ama NASIL VAR? Bundan kimse bahsetmiyor, cunku islerine gelmiyor. Flash var evet, ama Android de de REZALET calisiyor. Muzik player var, iOS deki iPod uygulamasinin 5 sene gerisinde kullanim olarak. Takvim, rezalet. Android MArket, rezalet. Adress book, rezalet. iOS te olan uygulamalarin bazilarinin aynilari Android de var onlar bile cok kotu calisiyor. Ornegin Pulse, iOS te kat kat daha akici calisiyor.
    Bir ozelligin mobil cep telefonunda nasil calisacagini, nasil kullanicagini hesaplamadan o da olsun bu da olsun demek marifet degil. Android de var Apple da yok dediginiz HERSEY Apple in bir gun icinde kolayca koyabilecegi seyler, ama koymamayi tercih ediyor cunku kullanim kolayligi, stabilite, hiz, ise yarar mu degil mi gibi bir suru faktor var.

    Neyse daha sonra bu konuda uzun bir yazi yazarim.
    Android, 300 TL ye cin mali bi telefon aliyorsaniz iyi bir isletim sistemi. 1500 TL verip bunu kullanan birini anlamak imkansiz.

    Apple dan nefret ediyorsaniz kendinize iskence etmek zorunda degilsiniz bunu kullanip. Kullanmayin smartphone olsun bitsin. :)


    Kesinlikle her cümlenize katılıyorum. Özellikle flash konusunda söylediklerinize. Şu ana kadar gezdiğim hiçbir sitede flash'ın eksikliğini hissetmedim. Ayrıca dokunmatik ekranlara en iyi uyum sağlayan işletim sistemi iOS'tur. Tamamiyle ihtiyaçları doğrultusunda herkes hangi işletim sistemi ona avantaj sağlıyorsa onu seçmelidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centauri

    Su an onumde Samsung Galaxy Tab 10.1 ve Samsung Galaxy S2 var. Ayrica benim Samasung Galaxy Tab'im var, ebay de 245 dolara gordugum icin aldim, Turkiyede enayi bi Apple hater bulup satacagim. Hatta gittigidiyor ilanima 'IPad den cok daha iyi flash var' filan yazacagim.
    Yakin bir arkadasim bir web sitesinde calisiyor ve incelemesi icin Samsung gonderdi ikisini de.

    Neyse, lafi fazla uzatmadan soyleyeyim, Iphone 3GS, Samsung Galaxy S2 'den cok daha iyi.

    Yazacak cok sey var ama simdilik 4 sey yazacagim:

    1- Tum Apple hater larin Android ureticileri gibi bu kadar zamandir 'Full web deneyimi flash bidi bidi' diye yalan soylemelerini de anlayabilmis degilim. Samsung Galaxy de bi flash oyun filan acmaya calisirsaniz 2 saniye sonra 'Allahtan iPhone da flash yokmus' diyorsunuz, cunku takiliyor kasiyor cokuyor. Ornegin Hurriyet'in web sitesine girip bi video oynatirsaniz da 'Bu video mobil icin optimize degildir' yaziyor ve berbat bir sekilde takila takila oynatiyor. iOS ile girerseniz videolar direk MP4 olarak aciliyor ve catir catir cam gibi calisiyor. Ayrica Android'de de fjava yok, Androidde de silverlight yok.
    Bu kadar abarttiklari tek sey flash yani, ve o da acayip kotu calisiyor.
    iPhone daki web deneyimi cok daha iyi, cunku galaxy gibi abuk subuk mobil silteler yerine iOS icin yapilmis ozel web sitelerini aciyor ve bu web siteleri dokunmatik kullanima gore optimize edilmis siteler. App coplugu diyen arkadas maalesef iOS dunyasinin yanindan bile gecmemis. Kimse web sitesini acamadigi icin app yuklemiyor.
    iOS teki web deneyimi ve internet deneyimi Android den COK daha iyi.

    2- Store'lar: Android de bir iTunes destegi olmadigi icin senkronizasyon diye birsey yok. Amele hesabi dosya surukluyorsunuz flash diske yukler gibi. Iphone da ise takiyorsunuiz, senkronize ediyorsunuz. Video ve muzik oynaticilari da rezalet programlar. Bunun disinda takvim, adres defteri, android market uygulamalarinin tasarimlari ve arayuzleri o kadar rezil ki, Windows 95 kesinlikle daha iyiydi.

    3- Bunun disinda burada cogu arkadas iPhone un ekran tepkisinin daha iyi oldugunu yazmis. Dogru, ama bunun sebebi ekran degil. iPhone'a Android kursaniz, o da Samsung gibi kotu calismaya baslar. Yani mesele iOS yaziminin Android'den cok daha iyi olmasi. Ayrica Android gelistiricileri iPhone daki metaforlari filan da anlayamamislar, tam iyi taklit edememisler. Ornegin sayfalari scroll ederken iPhone de yavas scroll ederseniz sayfa yavas suruklenir, hizli scroll ederseniz hizli gider, . Dokunursaniz durur. Mukemmel bir sekilde elinize uyum saglar. Android de ise bir cekiyorsunuz en dibine gidiyor sayfaninin, giderken de tam akarak gitmiyor garip bi sekilde frame frame gidiyor, iOS 4 kurulu iPhone 3G den beter bir sekilde.

    4- Android de bunlar bunlar var otekinde yok diyenler elektronik dunyasinin veya bir urunun nasil olmasi gerektiginin mantigini anlayamamis kisiler. Urun yonetimi diye birsey vardir (Product management) ve urununde neler olacagina karar verirsin. Buna karar verirken, amac en cok insana hitap etmesi ve koydugun ozelliklerin cok iyi olmasidir. Android orneginde urun yonetimi filan yok, ne var ne yok koyuyorsunz sisteme, ve koydugunuz ozelliklerin nasil calistigi da onemli degil. Sadece 'VAR' ama NASIL VAR? Bundan kimse bahsetmiyor, cunku islerine gelmiyor. Flash var evet, ama Android de de REZALET calisiyor. Muzik player var, iOS deki iPod uygulamasinin 5 sene gerisinde kullanim olarak. Takvim, rezalet. Android MArket, rezalet. Adress book, rezalet. iOS te olan uygulamalarin bazilarinin aynilari Android de var onlar bile cok kotu calisiyor. Ornegin Pulse, iOS te kat kat daha akici calisiyor.
    Bir ozelligin mobil cep telefonunda nasil calisacagini, nasil kullanicagini hesaplamadan o da olsun bu da olsun demek marifet degil. Android de var Apple da yok dediginiz HERSEY Apple in bir gun icinde kolayca koyabilecegi seyler, ama koymamayi tercih ediyor cunku kullanim kolayligi, stabilite, hiz, ise yarar mu degil mi gibi bir suru faktor var.

    Neyse daha sonra bu konuda uzun bir yazi yazarim.
    Android, 300 TL ye cin mali bi telefon aliyorsaniz iyi bir isletim sistemi. 1500 TL verip bunu kullanan birini anlamak imkansiz.

    Apple dan nefret ediyorsaniz kendinize iskence etmek zorunda degilsiniz bunu kullanip. Kullanmayin smartphone olsun bitsin. :)


    Alayı palavra

    Flash cok iyi çalışıyor S2 de, kasılma sıfır online film dahi izliyorum 1 gramda ne takılma var nede kasılma

    Amma kötülemişsin be S2 yi, yok çakma çin telefonmuş bilmem ne. Her yanı rezaletmiş.

    Bursa/Orhangazi, atla gel i4 ünle. donanimhaber için bu sölediklerini bir bir test edip videoya inceleme olarak koyalım.

    Bukadarda yalancı olunmazki kardeşim ya S2 yi i4 le kıyaslayamazsın sen. i4 ün dengi galaxy s tir.

    Hala daha boş boş konuşucaksan, allah sana akıl fikir versin kardeşim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dangerousx


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness

    iPhone 4 32 Beyazımı sattım aynı senin yaptığın gibi reklamlara kandım ve Galaxsy S2'yi aldım ve maceram başladı evet zarif olabilir iPhone 4'ün çeyreği olamaz Bir kere android sistemi daha oturmamış bence iOS'un yanında hiç birşey yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bendede ahizede ses sorunu var bilmiyorum şansımamıdır iki kere takıldı telefon ve niyese iPhone 4 gibi alışamadım ve bu gün telefonu bir siteden sattım 200 TL Zararına ve hemen o siteden araştırıp iyi bir iPhone 4 beyazla anlaştım yarın alacağım kısmetse yani aynı hataya düşme derim ben iPhone 4 tartışılmaz şekilde şu an en güzel ve kullanışlı telefon bence.


    şaka gibi

    S2 yi kötülemek için değil dimi bu yorumlar? Ben konusurken sesi bile kısıyorum çok sağlam ahize sesi var. Boğuk flan da deil

    Android oturmamıs android oturmamıs, herkes böle dior. Yahu ne yapıonuzda oturmuyo diosunuz. Bi yazılım açığımı var ? bir bugmu var? Aşırı derecede stabil çalışıyor benim telefonum(S2)

    i4 ün çeyreği olamaz bilmem ne. Bikere class farkı var. Göz var nizam var. Arada dağlar kadar fark var s2-i4 arasında. i4 ün s2 den hiçbir üstün yanı yok. S2 dünya birincisi şuanda. Donanım + dokunmatik hassasiyeti + ekran kntrastı.

    Ayrıca sen bu teli nasıl kilitledin hemde 2 kere bütün uygulamaları acık braksan bile, kitlenmiyor yavaşlamıyor.

    Not: Lütfen ortalıgı karıstıracak, olmayan şeyleri idda etmeyim, okuyan arkadaslarda inanmayın, palavra...


    İnsanların cihazlar hakkındaki fikir, görüş ve eleştirilerini yargılayabilmek gibi bir ayrıcalığınız mı var.

    Hem bu nasıl bir imla,
    "ne yapıonuzda oturmuyo diosunuz" yerine
    "ne yapıyorsunuzda oturmuyor diyorsunuz" (doğru tercüme edebildim, umarım) yazmak çok mu zor. Hem Türkçe'ye yazık, hem de okuyana...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dangerousx


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness

    iPhone 4 32 Beyazımı sattım aynı senin yaptığın gibi reklamlara kandım ve Galaxsy S2'yi aldım ve maceram başladı evet zarif olabilir iPhone 4'ün çeyreği olamaz Bir kere android sistemi daha oturmamış bence iOS'un yanında hiç birşey yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bendede ahizede ses sorunu var bilmiyorum şansımamıdır iki kere takıldı telefon ve niyese iPhone 4 gibi alışamadım ve bu gün telefonu bir siteden sattım 200 TL Zararına ve hemen o siteden araştırıp iyi bir iPhone 4 beyazla anlaştım yarın alacağım kısmetse yani aynı hataya düşme derim ben iPhone 4 tartışılmaz şekilde şu an en güzel ve kullanışlı telefon bence.


    şaka gibi

    S2 yi kötülemek için değil dimi bu yorumlar? Ben konusurken sesi bile kısıyorum çok sağlam ahize sesi var. Boğuk flan da deil

    Android oturmamıs android oturmamıs, herkes böle dior. Yahu ne yapıonuzda oturmuyo diosunuz. Bi yazılım açığımı var ? bir bugmu var? Aşırı derecede stabil çalışıyor benim telefonum(S2)

    i4 ün çeyreği olamaz bilmem ne. Bikere class farkı var. Göz var nizam var. Arada dağlar kadar fark var s2-i4 arasında. i4 ün s2 den hiçbir üstün yanı yok. S2 dünya birincisi şuanda. Donanım + dokunmatik hassasiyeti + ekran kntrastı.

    Ayrıca sen bu teli nasıl kilitledin hemde 2 kere bütün uygulamaları acık braksan bile, kitlenmiyor yavaşlamıyor.

    Not: Lütfen ortalıgı karıstıracak, olmayan şeyleri idda etmeyim, okuyan arkadaslarda inanmayın, palavra...


    İnsanların cihazlar hakkındaki fikir, görüş ve eleştirilerini yargılayabilmek gibi bir ayrıcalığınız mı var.

    Hem bu nasıl bir imla,
    "ne yapıonuzda oturmuyo diosunuz" yerine
    "ne yapıyorsunuzda oturmuyor diyorsunuz" (doğru tercüme edebildim, umarım) yazmak çok mu zor. Hem Türkçe'ye yazık, hem de okuyana...


    burası bir tartısma formu, post kasma bence istediğim gbi yazarm, nasılsa anlıyo herkes dimi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dangerousx


    Bikere class farkı var. Göz var nizam var. Arada dağlar kadar fark var s2-i4 arasında. i4 ün s2 den hiçbir üstün yanı yok. S2 dünya birincisi şuanda. Donanım + dokunmatik hassasiyeti + ekran kntrastı.




    Hocam kusura bakmada bu kısım hic gerçekçi olmamış. iPhone ile dokunmatik hassasiyet konusunda iPad
    dısında yarisabilecek bir cihaz kullanmadım daha. S2 dunya birincisi nasil oluyor onuda çözemedim! Daha bugun Apple'in smartphone pazarinda liderliği Nokia dan aldığı aciklanmisken s2 nasil birinci,gönlümüzün birincisi falan mi?
    iPhone ile Baska telefonlari kiyaslamak ayni Mac os la Windowsu kiyaslamak gibi abesle iştigal bence.
    Goz nizam varsa butun dünyanin iPhone tercih etme sebebi ne olaki,Goz nizam eksikliğimi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 22 Temmuz 2011; 1:00:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lifeisdh

    1 hafta sonra açacağın başlık bu: 'Galaxy s2yi satıp iPhone 4e dönmeye karar verdim.'

    Facebook da olsaydi begenirdim direk.. Arkadas hakli bence bi urunun dierinden ustun ozelligi olabilir bunu kafana takma teknoloji zaten takip edilmesi zor bi sektor ama ben eskiden apple fan boylardan hic hoslanmazdim yaklasik 4ay once aldim ip4'u bu saatten sonra apple .ok satsa alirim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dangerousx


    quote:

    Orijinalden alıntı: Centauri

    Su an onumde Samsung Galaxy Tab 10.1 ve Samsung Galaxy S2 var. Ayrica benim Samasung Galaxy Tab'im var, ebay de 245 dolara gordugum icin aldim, Turkiyede enayi bi Apple hater bulup satacagim. Hatta gittigidiyor ilanima 'IPad den cok daha iyi flash var' filan yazacagim.
    Yakin bir arkadasim bir web sitesinde calisiyor ve incelemesi icin Samsung gonderdi ikisini de.

    Neyse, lafi fazla uzatmadan soyleyeyim, Iphone 3GS, Samsung Galaxy S2 'den cok daha iyi.

    Yazacak cok sey var ama simdilik 4 sey yazacagim:

    1- Tum Apple hater larin Android ureticileri gibi bu kadar zamandir 'Full web deneyimi flash bidi bidi' diye yalan soylemelerini de anlayabilmis degilim. Samsung Galaxy de bi flash oyun filan acmaya calisirsaniz 2 saniye sonra 'Allahtan iPhone da flash yokmus' diyorsunuz, cunku takiliyor kasiyor cokuyor. Ornegin Hurriyet'in web sitesine girip bi video oynatirsaniz da 'Bu video mobil icin optimize degildir' yaziyor ve berbat bir sekilde takila takila oynatiyor. iOS ile girerseniz videolar direk MP4 olarak aciliyor ve catir catir cam gibi calisiyor. Ayrica Android'de de fjava yok, Androidde de silverlight yok.
    Bu kadar abarttiklari tek sey flash yani, ve o da acayip kotu calisiyor.
    iPhone daki web deneyimi cok daha iyi, cunku galaxy gibi abuk subuk mobil silteler yerine iOS icin yapilmis ozel web sitelerini aciyor ve bu web siteleri dokunmatik kullanima gore optimize edilmis siteler. App coplugu diyen arkadas maalesef iOS dunyasinin yanindan bile gecmemis. Kimse web sitesini acamadigi icin app yuklemiyor.
    iOS teki web deneyimi ve internet deneyimi Android den COK daha iyi.

    2- Store'lar: Android de bir iTunes destegi olmadigi icin senkronizasyon diye birsey yok. Amele hesabi dosya surukluyorsunuz flash diske yukler gibi. Iphone da ise takiyorsunuiz, senkronize ediyorsunuz. Video ve muzik oynaticilari da rezalet programlar. Bunun disinda takvim, adres defteri, android market uygulamalarinin tasarimlari ve arayuzleri o kadar rezil ki, Windows 95 kesinlikle daha iyiydi.

    3- Bunun disinda burada cogu arkadas iPhone un ekran tepkisinin daha iyi oldugunu yazmis. Dogru, ama bunun sebebi ekran degil. iPhone'a Android kursaniz, o da Samsung gibi kotu calismaya baslar. Yani mesele iOS yaziminin Android'den cok daha iyi olmasi. Ayrica Android gelistiricileri iPhone daki metaforlari filan da anlayamamislar, tam iyi taklit edememisler. Ornegin sayfalari scroll ederken iPhone de yavas scroll ederseniz sayfa yavas suruklenir, hizli scroll ederseniz hizli gider, . Dokunursaniz durur. Mukemmel bir sekilde elinize uyum saglar. Android de ise bir cekiyorsunuz en dibine gidiyor sayfaninin, giderken de tam akarak gitmiyor garip bi sekilde frame frame gidiyor, iOS 4 kurulu iPhone 3G den beter bir sekilde.

    4- Android de bunlar bunlar var otekinde yok diyenler elektronik dunyasinin veya bir urunun nasil olmasi gerektiginin mantigini anlayamamis kisiler. Urun yonetimi diye birsey vardir (Product management) ve urununde neler olacagina karar verirsin. Buna karar verirken, amac en cok insana hitap etmesi ve koydugun ozelliklerin cok iyi olmasidir. Android orneginde urun yonetimi filan yok, ne var ne yok koyuyorsunz sisteme, ve koydugunuz ozelliklerin nasil calistigi da onemli degil. Sadece 'VAR' ama NASIL VAR? Bundan kimse bahsetmiyor, cunku islerine gelmiyor. Flash var evet, ama Android de de REZALET calisiyor. Muzik player var, iOS deki iPod uygulamasinin 5 sene gerisinde kullanim olarak. Takvim, rezalet. Android MArket, rezalet. Adress book, rezalet. iOS te olan uygulamalarin bazilarinin aynilari Android de var onlar bile cok kotu calisiyor. Ornegin Pulse, iOS te kat kat daha akici calisiyor.
    Bir ozelligin mobil cep telefonunda nasil calisacagini, nasil kullanicagini hesaplamadan o da olsun bu da olsun demek marifet degil. Android de var Apple da yok dediginiz HERSEY Apple in bir gun icinde kolayca koyabilecegi seyler, ama koymamayi tercih ediyor cunku kullanim kolayligi, stabilite, hiz, ise yarar mu degil mi gibi bir suru faktor var.

    Neyse daha sonra bu konuda uzun bir yazi yazarim.
    Android, 300 TL ye cin mali bi telefon aliyorsaniz iyi bir isletim sistemi. 1500 TL verip bunu kullanan birini anlamak imkansiz.

    Apple dan nefret ediyorsaniz kendinize iskence etmek zorunda degilsiniz bunu kullanip. Kullanmayin smartphone olsun bitsin. :)


    Alayı palavra

    Flash cok iyi çalışıyor S2 de, kasılma sıfır online film dahi izliyorum 1 gramda ne takılma var nede kasılma

    Amma kötülemişsin be S2 yi, yok çakma çin telefonmuş bilmem ne. Her yanı rezaletmiş.

    Bursa/Orhangazi, atla gel i4 ünle. donanimhaber için bu sölediklerini bir bir test edip videoya inceleme olarak koyalım.

    Bukadarda yalancı olunmazki kardeşim ya S2 yi i4 le kıyaslayamazsın sen. i4 ün dengi galaxy s tir.

    Hala daha boş boş konuşucaksan, allah sana akıl fikir versin kardeşim

    yahu kardesim forumdan alip gazi s2 ye atliyorsunuz. sonra gelip okuduklarinizi mizlayan bir cocuk gibi kopyala yapistir yapiyorsunuz.. yok kiyaslayamazmisiz da dengi degilmis de.. ben bu forumda her girdigimde ip4 karsisinda s2 sini arc ini umutsuzca savunup sinirlenen birini goruyorum fakat tersini ise hic goremedim.. aci gercek. yarasi olan gocunur yani baksaniza sinir kupu olmussunuz :)




  • Biraz gözünüz gönlünüz açılsın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centauri

    Su an onumde Samsung Galaxy Tab 10.1 ve Samsung Galaxy S2 var. Ayrica benim Samasung Galaxy Tab'im var, ebay de 245 dolara gordugum icin aldim, Turkiyede enayi bi Apple hater bulup satacagim. Hatta gittigidiyor ilanima 'IPad den cok daha iyi flash var' filan yazacagim.
    Yakin bir arkadasim bir web sitesinde calisiyor ve incelemesi icin Samsung gonderdi ikisini de.

    Neyse, lafi fazla uzatmadan soyleyeyim, Iphone 3GS, Samsung Galaxy S2 'den cok daha iyi.

    Yazacak cok sey var ama simdilik 4 sey yazacagim:

    1- Tum Apple hater larin Android ureticileri gibi bu kadar zamandir 'Full web deneyimi flash bidi bidi' diye yalan soylemelerini de anlayabilmis degilim. Samsung Galaxy de bi flash oyun filan acmaya calisirsaniz 2 saniye sonra 'Allahtan iPhone da flash yokmus' diyorsunuz, cunku takiliyor kasiyor cokuyor. Ornegin Hurriyet'in web sitesine girip bi video oynatirsaniz da 'Bu video mobil icin optimize degildir' yaziyor ve berbat bir sekilde takila takila oynatiyor. iOS ile girerseniz videolar direk MP4 olarak aciliyor ve catir catir cam gibi calisiyor. Ayrica Android'de de fjava yok, Androidde de silverlight yok.
    Bu kadar abarttiklari tek sey flash yani, ve o da acayip kotu calisiyor.
    iPhone daki web deneyimi cok daha iyi, cunku galaxy gibi abuk subuk mobil silteler yerine iOS icin yapilmis ozel web sitelerini aciyor ve bu web siteleri dokunmatik kullanima gore optimize edilmis siteler. App coplugu diyen arkadas maalesef iOS dunyasinin yanindan bile gecmemis. Kimse web sitesini acamadigi icin app yuklemiyor.
    iOS teki web deneyimi ve internet deneyimi Android den COK daha iyi.

    2- Store'lar: Android de bir iTunes destegi olmadigi icin senkronizasyon diye birsey yok. Amele hesabi dosya surukluyorsunuz flash diske yukler gibi. Iphone da ise takiyorsunuiz, senkronize ediyorsunuz. Video ve muzik oynaticilari da rezalet programlar. Bunun disinda takvim, adres defteri, android market uygulamalarinin tasarimlari ve arayuzleri o kadar rezil ki, Windows 95 kesinlikle daha iyiydi.

    3- Bunun disinda burada cogu arkadas iPhone un ekran tepkisinin daha iyi oldugunu yazmis. Dogru, ama bunun sebebi ekran degil. iPhone'a Android kursaniz, o da Samsung gibi kotu calismaya baslar. Yani mesele iOS yaziminin Android'den cok daha iyi olmasi. Ayrica Android gelistiricileri iPhone daki metaforlari filan da anlayamamislar, tam iyi taklit edememisler. Ornegin sayfalari scroll ederken iPhone de yavas scroll ederseniz sayfa yavas suruklenir, hizli scroll ederseniz hizli gider, . Dokunursaniz durur. Mukemmel bir sekilde elinize uyum saglar. Android de ise bir cekiyorsunuz en dibine gidiyor sayfaninin, giderken de tam akarak gitmiyor garip bi sekilde frame frame gidiyor, iOS 4 kurulu iPhone 3G den beter bir sekilde.

    4- Android de bunlar bunlar var otekinde yok diyenler elektronik dunyasinin veya bir urunun nasil olmasi gerektiginin mantigini anlayamamis kisiler. Urun yonetimi diye birsey vardir (Product management) ve urununde neler olacagina karar verirsin. Buna karar verirken, amac en cok insana hitap etmesi ve koydugun ozelliklerin cok iyi olmasidir. Android orneginde urun yonetimi filan yok, ne var ne yok koyuyorsunz sisteme, ve koydugunuz ozelliklerin nasil calistigi da onemli degil. Sadece 'VAR' ama NASIL VAR? Bundan kimse bahsetmiyor, cunku islerine gelmiyor. Flash var evet, ama Android de de REZALET calisiyor. Muzik player var, iOS deki iPod uygulamasinin 5 sene gerisinde kullanim olarak. Takvim, rezalet. Android MArket, rezalet. Adress book, rezalet. iOS te olan uygulamalarin bazilarinin aynilari Android de var onlar bile cok kotu calisiyor. Ornegin Pulse, iOS te kat kat daha akici calisiyor.
    Bir ozelligin mobil cep telefonunda nasil calisacagini, nasil kullanicagini hesaplamadan o da olsun bu da olsun demek marifet degil. Android de var Apple da yok dediginiz HERSEY Apple in bir gun icinde kolayca koyabilecegi seyler, ama koymamayi tercih ediyor cunku kullanim kolayligi, stabilite, hiz, ise yarar mu degil mi gibi bir suru faktor var.

    Neyse daha sonra bu konuda uzun bir yazi yazarim.
    Android, 300 TL ye cin mali bi telefon aliyorsaniz iyi bir isletim sistemi. 1500 TL verip bunu kullanan birini anlamak imkansiz.

    Apple dan nefret ediyorsaniz kendinize iskence etmek zorunda degilsiniz bunu kullanip. Kullanmayin smartphone olsun bitsin. :)


    1- Web deneyimin sadece facebook, twitter vb.. iPhone'a özel web sayfaları yapan web sitelerinden ibaret ise, elbette iPhone daha iyi deneyim sunar, çünkü telefona özel sürüm yapılmıştır. Ancak ince biz çizgi var "özel", bu çok önemli bir kısım, iphone'da sorunsuz bir deneyim için ya özel uygulama yapılmak yada özel bir sürüm yapılmak zorunda.

    bu benim için yetersiz bir web deneyimi. Ben 3 sene iPhone kullanırken her akşam eve geldiğimde notebook'umu açardım. Artık iş yapmayacak isem açmıyorum. Çünkü araştırmam gereken, not aldığım tüm konuları Galaxy S cihazım ile araştırıyorum. PC ile girip cepten bakamadığım site hatırlamıyorum belki 1-2 sitede kontrol sorunu olmuştur. Ama kesinlikle "bu işlemi gerçekleştiremedim" dediğim bir işlem olmadı. İşbankası adam gibi Android uygulaması çıkarmadı. Ama ben bilgisayarınıdan baktığını İşbankası internet bankacılığına zaten Android cihazdan 1-1 girebiliyorum.

    "Flash acayip kötü çalışıyor", nerden böyle bir izlenime kapıldınız? Hangi sitelerde sorun yaşadınız, bilgi verirseniz bizde aydınlanalım. Netbok'un açarken zorlandığı siteleri Android cihazım ile açabiliyorum. Benim için Web 1-2 siteden ibaret değil, ben işim gereği araştırmalar yapıyorum, bu ihtiyacımı ancak android karşılıyor. Flash çok çok önemli bir teknoloji, siz geri adım atmasanızda, Apple geri adım attı, artık Flash üzerinde İOS uygulaması olarak derlenen uygulamaların markete konmasına izin veriyor.

    Şimdi bu ne demek, biz Flash üzerinde bir uygulama yapın, web'e koyun, android'e koyun, iPhone'a koyun, Flash lite ile telefonların %80'nine koyun. Apple ilk iPhone'a izin vermedi ama geliştiricilere bu derece dayatma, Apple şuursuzca kendine tapan ne dese alkışlıyan fanboylarına rağmen geri adım attı.

    Ayrıca ben bir geliştiriciyim, bu ne dayatmadır, tüm telefonların gösterdiği video formatı var, gayet performanslı, tüm testlerde en performanslı format, Apple diyorki, hayır benim cihazlarım sadece benim ürünlerinin videolarını gösterir. Quicktime kullanacaksın. Bu nasıl bir dayatmadır. Daha performanslı diye kandırıyor. testlere bakın, tamamen yalan, yalan. Bu testi yapmak zor değil HD video'Yu farklı formatlarda izle işlemci kullanımına bak.

    Sizler bu dayatmaların kuklası olmaya devam edin.

    2- itunes'un Allah bin .... versin. iPhone'u bırakma sebebim itunes'dur. Öyle desteğin içine ediyim o yazılımı savunan kişinin mantığından şüphe ederim. iPhone size son ürünü sunar. Ama android hamurdur. taksim programı güzel değil. değiştir kardeşim. Binlerce var, değiştiremediğin birşey yok.

    3- Yok öyle birşey,

    4- evet iphone kullanın ve bu tip ufak haberler ile mutlu olun


    http://www.ntvmsnbc.com/id/25220979/
    quote:


    quote:


    Twitter'dan Apple kullanıcılarına müjde
    Twitter'ın Apple'la yaptığı yeni ortaklık sayesinde iPod, iPhone ve iPod touch'la her yerden anında tweetlemek mümkün olacak.
    Ali Ergül
    ntvmsnbc
    Güncelleme: 18:15 TSİ 07 Haziran. 2011 Salı
    İSTANBUL - Paylaşmak istediklerinizi, etrafınızda olanları duyurmamızı sağlayan Twitter, Apple kullanıcıları için bu paylaşımları daha rahat yapacakları bir uygulama geliştirdi.

    Twitter'ın blogundaki duyuruya göre; iPhone, iPad ve iPod touch gibi Apple cihazlarında yerini alacak IOS 5 sayesinde Twitter'a bir kez girdikten sonra tek tıkla Twitter destekli kamera, fotoğraf, iletişim listesi, harita, SAfari ve YouTube uygulamalardan tweet atmak mümkün olacak.

    Örneğin bir fotoğraf çekip 'tweet' butonuna tıklayacak ve fotoğrafı paylaşmak sadece saniyeler alacak. Ek uygulamalar kullanmaya da gerek kalmayacak.


    Ne büyük bir olay inanabiliyormusunuz,
    düşünün iphone da bu olay,
    Android de ise her uygulama bunu yapabiliyor,
    elbette iphone da performans daha iyi olması beklenir
    bilinçsiz kullancı android i çöpe dönüştürebilir,
    iphone herkes için ancak daha fazlasını istiyenler android

    sizin istek, ihtiyaçlarınız neyse, ona cevap veren ürünü tercih edersiniz,
    kimisi için dizayn, kimisi için imaj, kimisi için boyut, kimisi için desteklediği yazılımlar, kimisi için pil ömrü, vb.. uzayıp giden bir listeye karar verirsiniz,
    senin kararındır bu,
    seninle herkesin kriterleri bir olmak zorunda değildir,

    Benim için eposta, döküman desteği, çok çok önemlidir,
    telefon masada dururken, bir eposta gelmişse, ekranında bunu göstermeli, bir sembol yanmalı, ayarları olması 20dk da bir ekran ışığını açıp kapamalı, ses çıkarmalı,
    sms gelmişse farklı bir sembol daha olmalı ekranda,
    bu benim için çok önemli, çünkü işim eposta, telefonum hep sessizde,
    benim için 5000 arazi noktasını barındıran GIS harita katmanını açmam, editlemem, paylaşmam, vb. çok çok önemlidir,
    e ben bunları sadece Android ile yapıyorsam, benim için iyi telefon odur,
    Bu iphone'nun kötü olduğu manasınamı gelir,
    elbette hayır,
    iPhone daha sert duvarları olan, çizgisi belli bir telefondur, buda ona stabiliteyi sağlar, bozulmaz, kitlenmez takılmaz,
    ama o duvarlar benim işlerimi etkiliyorsa, daha serbestliğe izin veren telefon alırım,
    android telefonunun today ekranını max iş performansına göre düzenlemek bile bir sanat, yıldır kullanıyorum halen araştırıyorum, yeni şeyler bulup ekliyorum ve hayatımı inanılmaz kolaylaştırıyor,
    kişi kısayolları, ajandamın hep göz önünde olması, epostaların hep açık göz önünde olması, devamlı takvimi görmem, todo listemi görmem, haberleri görmem ben,m için çok önemli
    evet telefonu elime aldım, sadece 2 defa parmağımı kaydırarak, anasayfalar arasında gezerek gelen epostaları, takvimim, ajandamı, haberleri, twitlerimi görebiliyorum araç kullanırken ne kolaylık, hele kişi kısayolları, iphone da kaç defa kaza yapıyordum, 1 sayfada sırf iş listem, birinde arkadaşlar, birinde sevgilim 4 misli büyük boyutta, daha az arananlar daha ufak,
    ve daha sayamadığım pek çok şey

    İphone da bunları yapamadığım için iPhone3g den sonra Androide geçtim ve çok mutluyum,
    ama androidi eline alıp böyle saçma yorumlar yapan ne trajik,

    android i kaç defa yazık,
    iphone hazır la kullan
    android hamur, yukarıda saydıklarım için araştırmanız gerekiyor, ben nette gezinip today ekranlara bakıyorum aa muhteşem fikir çok işime yarar diyorum,




  • quote:

    Orijinalden alıntı: coupe96


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dangerousx


    Bikere class farkı var. Göz var nizam var. Arada dağlar kadar fark var s2-i4 arasında. i4 ün s2 den hiçbir üstün yanı yok. S2 dünya birincisi şuanda. Donanım + dokunmatik hassasiyeti + ekran kntrastı.




    Hocam kusura bakmada bu kısım hic gerçekçi olmamış. iPhone ile dokunmatik hassasiyet konusunda iPad
    dısında yarisabilecek bir cihaz kullanmadım daha. S2 dunya birincisi nasil oluyor onuda çözemedim! Daha bugun Apple'in smartphone pazarinda liderliği Nokia dan aldığı aciklanmisken s2 nasil birinci,gönlümüzün birincisi falan mi?
    iPhone ile Baska telefonlari kiyaslamak ayni Mac os la Windowsu kiyaslamak gibi abesle iştigal bence.
    Goz nizam varsa butun dünyanin iPhone tercih etme sebebi ne olaki,Goz nizam eksikliğimi?


    Donanım olarak dünya birincisi suanda En hızlı en iyi donanıma sahip telefon. ayrıca dokunmatik tepki süresini iphonenin elinden hangi tel aldı? allah aşkına bi araştır boş boş konusmaBunu duymadıysan yuh artık

    Ayrıca tmm konu uzamasın, forumdan flan gaz aldığım yok. Iphone fanları dolmus burası yine, 1 önceki telinizi kıyaslıyonuzya hala helal olsun

    Hodri meydan yahu bukadar basit. Gelin sizi misafir edeyim, Bursa/Orhangazide. Bir güzelde telefonlarımzı kıyaslayıp, karşılaştrma videosu ekliyelim forum. Allah için i4 daha üstün cıkarsa bu testte, YEMİN EDERİM VİDEO SONUNDA S2 Yİ KIRICAM, bukadarda büyük konuşuyorum.

    Varmı benm dediğimi yapabilecek yiğit aranızda gelin kötü olan telini kırsın. Anca klavye erkekliği yapmayın. apple store var bilmem ne var. yahu frimaları deil frimaları değil, anlamıonuzmu ? telefonları kıyaslıyoruz fiyat + performans. Applestore tabiki daha gelişmilş bir içeriğe sahip, yakında görüşücez ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 22 Temmuz 2011; 19:25:10 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.