Şimdi Ara

İphone 4 ü satıp Galaxsy S 2 almak mantıklımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
3
Favori
12.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silencer1227

    Mercedesi satip Bmw almak gibi bir sey. Stabil konforlu ve rahat olani satip, hizli yuksek motorlu ama daha zayif kasa kisa omurlu motor, kullanimi kesinlikle mercedes kadar konforlu olmayan bir araba. Ayni hataya bende dustum suan pismanim

    Budur.
  • Valla bende suan iPhone 4 var , ama galaxy s 2 iPhone a on basar. Gercekten mükemmel bır cihaz , incelemeden once bende beğenmiyordum ama gercekten süper cihaz
  • Yani kimse kusura bakmasın...
    Eski bir htc ve android manyağı olarak diyorum ki; hatta romlarım bile forumlarda mevcuttur
    'Apple daha iyisini yapana kadar en iyisi bu'
  • Bi kere sgs2 yi alan cogu kişinin satıp ta ip4 e döndüğü palavralarını geçelim..Aksine ip4 ten sgs2 ye geçen yada geçmeye heves eden çok insan var..

    appstore a takilip kalmanın alemi yok artik android market te de ayni programlarin cogu var olmayaninda muadili var..en önemlileri zaten mevcut geri kalan ivir zivir olmasada olur..

    En iyi internet deneyimi saglayan kesinlikle android ve ekran buyuklugu performans olarak sgs2 dir..ip4 bu konuda resmen surunuyor..2 telide halen kullanan biri olarak soyluyorm..

    Ip4 te elimiz ayagimiz baglidir.acamadigimiz her site icin ,dandik dundik basit islemler icin bile app yuklemek zorunda kaliriz..Sgs2 de laptopunda ne kadar rahatsan o kadar rahat işlem yaparsn..hic bi app ye ihtiyac duymazsin telefonu app coplugune cevirmezsin..

    Performans,ekran kalitesi olarak zaten ip4 un sgs2 yle aşık atilmasi avuntudur..kaldi ki ip4 un yarisabilecegi model galaxy s tir o haldeyken bile galaxy s ip4 karşısında inanılmazı başarmış
    Muthis bir satış grafigi yakalamış ve iphone a rakip çıkmaz diyenlerin hayal kırıklığı olmuştur..

    Sgs serisi icin kalitesiz plastik kirilacak gibi diyenler esprili arkadaşlarımızdır..geleceğin karbon fiber otomobillerine de ayni damgayı vurup sırf ağır olsun diye takoz gibi araçları tercih edeceklerdir..galaxy s i kaç kere düşürdüğüm halde bile cizilmezken,iphone dusmesin diye eşim kırk takla atıyor..Hafif bir malzemenin düştüğü zaman zarar görme olasılığı çok daha azdır..

    Baslik acan arkadasa tavsiyem hic durma ip4 u ver sgs2 al..bunun için tavsiyeye bile gerek yok..muhteşem bi performans, sınırsız özgur bi işletim sistemi ve appstore u aratmayacak kadar kaliteli app bollugu..




  • arkadasim alma amacin ne onu belirle once.eger internette dolasmak muzik film.gibi islerse galaxy s 2 yanina yaklasamaz.ama niyetin oyunsa oynamak dis tasarim karizmatik olsun diyorsan iphone.nun yanina yaklasamaz.glaxy s 2.isterse 50 kat iyi donanim ossun..one niye aldigina karar ver sonra al
  • 1. olarak ekran çözünürlüğü benım için çok önemli arkadaşlar ve iphone 4 için bu konuda kimse eline su sokemez çözünürlük nmuhteşem galaxy s 2 nin çözünürlüğü bir öncekiyle aynı i9000 kullanmış birisi olarak pikselleri gözümle görebiliyordum ve satmamın en büyük sebebi buydu s2 de çözürlük aynı ve boyut dahada büyük bvu benbım için dez avantaj.... ana super amoledi biliorm kaliteli ekran ve plus olması bunun daha çekici hale getiriyor ve 1080p kamerada büyüleyici... bi zamanlar galaxyi s i satabilmek için baya ugrasmıstım fiyatınında baya altındaydı hemen inmişti... s2 içinde budurum böyle olucaktır eminim.. ama iphone 4 öyler değil fiyatını koruyor.. malzeme kalitesi iphone 4 ün tarsılmaz ama galaxy çin telefonu izlenimi veriyordu ne yalan söyleyim...

    ama dediğim gibi s2 ye kafayı taktım gibi market olayı ise hala kafamı kurcalıyor oyunların 2- 15 mb arası değişiyor... ama app storeda istediğim her şey var ve kaliteli grafiklerle.. bu yüzdende market kafamı kurcalıyor büyüklüğü ise nasıl arkadaşlar kullanan arkadaşlar memnunmu ?? aşırı büyük değilmi bir telefon için cepte naısl duruyor ?




  • Arkadaslar su an ankamallde elektro worlddetim galaxy s 2 yi yarim saattir incelemekteyim ve kesinlikle iphonedan baska telefonla yapamicami tekrar anladim gorseller widgetlet super amoled tamam super ama benim icin yeterli deglmis onu anladim herkese tesekkur ediyorum arkadaslar fikirleriniz ve gorusleriniz icin incelik super ama cidden tablet gibi arkadaslar resimlere aldanmayin.. Bugun iphone 4 umu bir kez daha sevdim
  • Burdaki arkadaşlar olayı biraz abatıp,fanatikliğe vurmuş.iphone 4ü 10 aydır galaxys2 ye 3 haftadır kullanıyorum,hız açısından galaxy bariz fark atıyor ama amacına göre isteklerini karşımayabilir. Oyun için iphone 4 geri kalan şeyler içinde, galaxy s2 derim. Yani cihazı alırsan pişman olucağını zannetmem
  • Kim demis android market oyunlarin mb 2-15 mb diye? Peki 800 mb nova2 oyunu ne oluyor motor academy ne oluyor ilk nesil nova ne oluyor ,hero of sparta ne oluyor , spiderman , ne oluyor daha saymadigim ne kadar uygulama var tabi appstore kalitesinde olmasa da kesinlikle kotu diyil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sardemir

    1. olarak ekran çözünürlüğü benım için çok önemli arkadaşlar ve iphone 4 için bu konuda kimse eline su sokemez çözünürlük nmuhteşem galaxy s 2 nin çözünürlüğü bir öncekiyle aynı i9000 kullanmış birisi olarak pikselleri gözümle görebiliyordum ve satmamın en büyük sebebi buydu s2 de çözürlük aynı ve boyut dahada büyük bvu benbım için dez avantaj.... ana super amoledi biliorm kaliteli ekran ve plus olması bunun daha çekici hale getiriyor ve 1080p kamerada büyüleyici... bi zamanlar galaxyi s i satabilmek için baya ugrasmıstım fiyatınında baya altındaydı hemen inmişti... s2 içinde budurum böyle olucaktır eminim.. ama iphone 4 öyler değil fiyatını koruyor.. malzeme kalitesi iphone 4 ün tarsılmaz ama galaxy çin telefonu izlenimi veriyordu ne yalan söyleyim...

    ama dediğim gibi s2 ye kafayı taktım gibi market olayı ise hala kafamı kurcalıyor oyunların 2- 15 mb arası değişiyor... ama app storeda istediğim her şey var ve kaliteli grafiklerle.. bu yüzdende market kafamı kurcalıyor büyüklüğü ise nasıl arkadaşlar kullanan arkadaşlar memnunmu ?? aşırı büyük değilmi bir telefon için cepte naısl duruyor ?

    Sevgili arkadaşım o pixelleri gormeyi nasıl beceriyorsun ? Tabi ki yüksek çözünürlük daha iyi ama dediğin gibi de bi fark yok..süper amoled ekranın kalitesi fazlasıyla o açığı kapatıyor..

    Ayrıca oyunlar 2-15 mb degil..belliki galaxy s kullanmamissin..kulanmış olsan bu kadar basit bir olayı bile bilirdin..Android market ten once oyunun setup dosyasini yuklersin..o dosyanin boyutu küçüktür..yukledikten sonra kurarsın..kurulumdan sonra oyunu acarsin ve acilista sana sorar..500 mb lik data dosyasini yuklemek icin wifi ye bagli olun ve ok a basin diye..bu sekilde bi dunya oyun var..




  • Allah korusun :)
  • Olaya donanımsal açıdan bakarsanız galaxy s2 şu an önde göründüğü için alınabilir fakat yazılımsal açıdan yaklaşırsanız eğer Android işletim sistemine sahip samsung dışında farklı bir marka almanızı tavsiye ederdim.
  • Gs2 30 dakika bile oyun oynamadan elinizde tutmak için beze ihtiyacınız olacak. Isınma sorunu olan bir telefonu bırak ııphone 4 değiştirmeyi nokia n8 le bile değiştirmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCCACA -- 16 Temmuz 2011; 21:41:09 >
  • Suan masanin uzerinde galaxy s2 ve iphone 4 var.iphone cogu konuda daha iyi, ama gercekten interneti cok iyi. ama marketi bes para etmez, iPhone klonu olarak goruyorum samsungu. Ama tabi cok internette dolasiyorsan galaxy al, ama hem sosyal aglarda gezinirim, hem oyun oynarim diyorsan iphonedan vazgecme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iSafari

    bence bunu yapmak isteyen başka birine bile engel olmalısın. :))

    +1
  • Laf olsun torba dolsun diye yazılmış bir başlık! Geri kalanlarda kuyuya atılan taşı çıkarmaya çalışıyor. Bence hazretin ne İPhone 4 ü var nede yerine Samsung Galaxy bilmem kaç alacak parası.... Zaten eski telefonu dediği telefon olsa böyle lüzumsuz bir konu açmazdı. iPhone 4 ü satıp neydi Samsung Galaxy bilmem kaç alacakmış.... Bırakın arkadaslar bo konulara vakit ayırmayın o önce elindeki Nokia 1100 satsın:)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy s2 donanım olarak çok iyi ama iphone 4 klasik bir apple ürünü az donanım çok iş mac kullananlar bunu çok iyi bilir.Galaxy s2'yi teknoloji marketlerin birinde inceledim bana göre çok iri,telefon arayüzü çok karışık sağdan soldan gelen menüler,arama özelliklerinin kullanışsızlığı ve kalitesiz malzeme bana göre eksileri.
    Teknoloji merakını gidermek amacıyla iphone satılıp samsung alınabilir.Tabi bunlar benim yorumlarım çünkü tam bir apple severim.iphone,mac pro,imac olmazsa olmazlarım apple ürünü kullananların diğerlerine geçmesi gerçekten zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Achilles1973

    Laf olsun torba dolsun diye yazılmış bir başlık! Geri kalanlarda kuyuya atılan taşı çıkarmaya çalışıyor. Bence hazretin ne İPhone 4 ü var nede yerine Samsung Galaxy bilmem kaç alacak parası.... Zaten eski telefonu dediği telefon olsa böyle lüzumsuz bir konu açmazdı. iPhone 4 ü satıp neydi Samsung Galaxy bilmem kaç alacakmış.... Bırakın arkadaslar bo konulara vakit ayırmayın o önce elindeki Nokia 1100 satsın:)))

    Sen ne sacmalamissin birader ?? Nedir bu insanlara ustten bakma tavrin ezikmisin ? Proflime grde konus kullandgm telefnlar sirasiyla yaziyor.. Merak etme senin kullandiklarinin bi kac katini satin alacak kadar param var sukur ama senin gbi sacma sapan gereksiz yorum yapmiyorum terbiyeni bilde takil bilmiorum kaclisin suan telefndan yaziorum ama beyin yasin senin 13-15 yaslarnda oldugunu belli edior.




  • yalan-gerçek bilmem ama bugün i4 ile s2'yi yanyana koydum s2 tek güzelliği ekran büyüklüğü.Forumda bir video vardı onun gerçeklik payını merak ettiğim için karşılaştırdım.İphone'un ekranı s2 ye bin basar.S2 kaliteli bir cihaz hissi vermiyor.Ben şahsen s2'yi hiç beğenmedim.
    Ama bu göreceli bir konudur sorunun cevabını senden başkası bilemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 17 Temmuz 2011; 1:47:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.