Şimdi Ara

Iphone 4 titreşim motoru sorunu acelesinden :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun başına ne geldiyse yazayım, 5.0.1 jb de en ufak sorun yoktu umarım yazılımsal değildir 5.1.1 jb yapıp intelliscreenx vs bilimum onlarca programın ayarını yaptım ettim.. 2 gündür yok bana öyle geliyordur derken dikkatle baktımki titreşim çalışmıyor, aldım elime tornavidauı açtım arka kapağı nazikçe , titreşim motoruna hafif tık yapınca çalışıyordu kapak takılıyken arka kapağa. Dedim heralde vidaları gevşedi , arka kapak açıkken  Iphone 4 titreşim motoru sorunu acelesinden :) resimdeki 2 vidadan sol üsttekini hafif gevşetince çalışmaya başlıyor motor.. Sıkılayınca çalışırken bile duruyor. Çalışır vaziyette kendimi arıyorum gayet güzel çalıyor. Telefonu kapatıp açtığımda gene çalışmamazlık yapıyor.. hafif dokununca gene çalışıyor... Nedir bu motorun sıkıntısı ? bilgisi olan aynı şekilde titreşim motoruyla sorun yaşamış arkadaşlardan fikir bekliyorum...
    Restore edesim var denemek için ama bana pek yazılımsal gibi gelmedi sonuçta dokundummu çalışıyor:S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiyi bozucak bir mevzuya girişmedim. Sadece basitçe arka kapağı çıkarıp motorun çalışmasına baktım.. Tıklayınca , vidaya doknunca çalışıyor peh bayar tuş değişimi diye verdim 1 ay kaldıydı genpada gene kalacak gibi gözüküyor.
  • motorun altında apple yazan flex uzerınden gelıyor motorun enerjisi, o flex arızalanabiliyor, ayrıca kulaklık soketının yanında kalkmış bir yapışkan var motorun hareketlı kısmına temas edıyor resımde onu kes, titreşim ona takılabilir, tıtreşimin bozulmasının yazılımsal olaylarlar ile alakası yok

Kısaca benim yeni motor almam lazım.
    Şimdi siz olsanız ne yaparsınız :||

1. aynen bulduğum gibi toplar genpaya bırakırım...
    2. sahindende 12 tl ye aynı motor satılık :)

şaka gibi minicik flex kablo koptu diye 5 saat uğraşıp imdb programına kadar login olmayla uğraştığım jb yi tekrar yapacam ooof.

• hocam nasıl çözdün olayı ? aynı sorun bende de var. arka kapağı kendim açsam mı açmasam mı karar veremedim henüz
    note 3 sensör(ler!) sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wexteer

hocam nasıl çözdün olayı ? aynı sorun bende de var. arka kapağı kendim açsam mı açmasam mı karar veremedim henüz

Yedek motor temin ettiysen kolayca takabilirsin kendin.. Bendogubankta yaptirdim motor satin almakla fln ugrasmak istemedim 40tlyr maloldu netten almis olsam 20-30tl arasi yapabilirdim sanirsam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Latour

quote:

Orijinalden alıntı: wexteer

hocam nasıl çözdün olayı ? aynı sorun bende de var. arka kapağı kendim açsam mı açmasam mı karar veremedim henüz

Yedek motor temin ettiysen kolayca takabilirsin kendin.. Bendogubankta yaptirdim motor satin almakla fln ugrasmak istemedim 40tlyr maloldu netten almis olsam 20-30tl arasi yapabilirdim sanirsam..

evet galiba en mantıklısı bilen biline yaptırtmak. 10 tl için boşu boşuna maceraya atılmaya gerek yok. eyvallah saolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.