Baya bı uzak kaldın anlaşılan teknolojiden Nck çözüldü , tüm amerika telefonlar factory unlock oldu. Bizim gibi factory unlock alanlar keriz yerine geçtiler :(
Artık herkes mutlu , sehir sakin. Sütcüler ve yOgurtcularda erkenden geliyor.
Tum amerika iphonelar unlOck falan olmadi,sadece amerikada unlock telefon satisi basladi.
Aynen coupe96...
Ben illegal olarak unlock yapmaktan bahsediyorum...
geohot ve diğerlerinin bruteforce ile NCK anahtarını bulup kilidi kırma olayı... (ömür boyu unlock)
Daha detaya gireyim.. CHIPID ve NORID bilindiğinden dolayı NCK anahtarını bulmak kolaylaşmıştı.. ama ne oldu sonra?? nie hiç konusulmuyor bu konu?
quote:
Orijinalden alıntı: Razorback
Aynen coupe96...
Ben illegal olarak unlock yapmaktan bahsediyorum...
geohot ve diğerlerinin bruteforce ile NCK anahtarını bulup kilidi kırma olayı... (ömür boyu unlock)
Daha detaya gireyim.. CHIPID ve NORID bilindiğinden dolayı NCK anahtarını bulmak kolaylaşmıştı.. ama ne oldu sonra?? nie hiç konusulmuyor bu konu?
Bir gelişme olsaydı zaten forumda dillendirilirdi fazlasıyla. Yalan olmuş demekki.
Bence geohot'ın ps3'ten dolayı yediği davalardan dolayı bu iş biraz durdu...
nckbf programını yazan zaten geohot. Birde apple öpmesin diye durmuş olabilir...
Böyle olsa bile yinede yeni açıklama yapılmadı.. konu açık duruyor.. adamlarada soru sormaya kalksak cevap vermiyorlar.. hatta mesajı görmüyorlar bile...