Şimdi Ara

iphone 4 kafayı yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar cihazim ip4. telefon once kendi kendine ekrana dokunmaya basladi. iki gun once de hem kendi kendine dokunmaya hem de ana menude tus kilidinde ekranin belli bolgelerine zoom yapmaya basladi. telefon kullanilmaz halde kendi kendine bir yerlere tikliyor ekrana zoom yapiyor. telefonu kapatmak icin bile yarim saat caba sarfediyorum. acaba sorun ne olabilir? anakart diyenler var dokunmatik diyenler var. bu konuda bilgisi olan var mi? bir kac kez restore yaptim cihazimda ios 5.1 yuklu. restore de sonuc vermedi. zor durumdayim arkadaslar cozum yolu gosterebilecek arkadaslari bekliyorum.

    bir de cakma bir sarj cihazi kullaniyordum. telefonu sarja takip ekrana dokununca o baska yere basiyordu. bu da ek bilgi olur belki cozum icin.



  • Su çakma şarj aletlerinden Allah askına uzak durun kaç telefon helak oldu
    Bence sen iyice bir restore at o telefona düzelmezse gecmis olsun sana yüklü miktarda para çıkacak demektir ama sorunun şarj adaptorunden dolayı olması kesin bence
  • hocam normal restore yaptim ama daha farkli bir yontem varsa onuda deneyim. vallahi daha telefonu alali bir hafta olmadi ikinci el aldim. adam yaninda buni verdi. duzgun bir alet alma fikri vardi vakit olmadi. bildiginiz farklo bir restore cozumi varsa onu deneyim hocam birde.
  • Pardon restore ettiginizi görmemiştim aynı sorunları yine aynı çakma şarj aletinden dolayı yaşayanlar var ve maalesef Çin malı şarj aletleri telefonun anakartinda sorun oluşturuyor yani anakartiniz hasar gormuş güvendiğiniz bir Apple Servisi'ne gidin gösterin restore etmekten baska yapacak birşeyiniz yoktu çünkü gecmis olsun
  • Sanmıyorum ama bir de shsh kaydınız varsa iOS 5.0.1 yada 4 e falan düşürün sürümunzu belki düzelir ama bu çakma şarj aletleri aletim donanımını bozuyor siz yine de deneyin shsh olmadan olmuyor ama
  • anakartin tamaminda sorun olmasa bari. yanmis olsa hic acilmazdi sanirim. bir iphone servisi bulmam lazim sanirim. umarim tamaminda sorun yoktur kismi birsey vardir.

    hocam shsh kaydim yok cunku teli aldigimda 5.1 yukluydu simde felan sorun olmuyordu geweysizdi. acaba garantisi var midir? adam bir yil garantisi var dedi ama bizimkiler hic sormamis hangi firma diye. cihaz tr cikisli cunku geweysiz calisiyor. acaba garanti olup olmadigini ogrenmenin bir yolu yok mudur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.