Bildirim
ıphone 4 ios 7 yüklesemmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sakın yükleme, şuan kullandığın sürümü mumla ararsın. Telefonun fena halde yavaşlar. Ama çok istersen ios 7 yüklü iphone 4 le kafa kafaya takas edebiliriz. Bursadayım
ayrıca 7 yi nerden yüklüyorsun ki, şuan apple güncelemesiyle 9 yükleniyor. 7 yi yükleyemezsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Musab
sakın yükleme, şuan kullandığın sürümü mumla ararsın. Telefonun fena halde yavaşlar. Ama çok istersen ios 7 yüklü iphone 4 le kafa kafaya takas edebiliriz. Bursadayım
ayrıca 7 yi nerden yüklüyorsun ki, şuan apple güncelemesiyle 9 yükleniyor. 7 yi yükleyemezsin
Evet İphone 4 e iOS 9 yükleniyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 4'e maksimum ios 7 yükleniyor. 4s'e 9 yükleyebilir. -
öğrenmiş oldum saol. -
İnstagramı yüklemek için pcden iTunes'i açın. iTunes'ten markete girip intagramı pcye indirin. Sonra tekrar telefondan instagramı indir dediğinizde eski sürümü yüklensin mi diye sorar evet deyin instagram yüklenir -
quote:
Orijinalden alıntı: MertcanDemirbilek
İnstagramı yüklemek için pcden iTunes'i açın. iTunes'ten markete girip intagramı pcye indirin. Sonra tekrar telefondan instagramı indir dediğinizde eski sürümü yüklensin mi diye sorar evet deyin instagram yüklenir
teşekkür ederim deneyecem -
benin ip4te ios 7 yüklü hiç memnun değilim,tavsiye etmem. -
Telefonu çöpe atın daha iyi -
güncellemedim instagramı falan yükledim yorumlarınız için teşekkürler -
arkadaşlar İphone 4 e müzik nasıl indiririm bildiğiniz program var mı? acill -
Yukleme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakın ha ben yukledım en fazla 4 ay dayanabıldım 4 u anneme verdım ıp6 aldım Yenı telefon sahıbı olmak istiyosanız yukleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X