Şimdi Ara

IPHONE 4 İÇİN ZAGG INVISIBLE SHIELD EKRAN VE KASA FİLMLERİ (FULL COVER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Vurgulu #PC Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ÜRÜNÜ A.B.D.'DEN GETİRDİM.SIFIR AMBALAJINDADIR.ÜRÜNÜ İSTEDİĞİNİZ ZAMAN EN UFAK BİR ZEDELENME YA DA EN UFAK KILCAL BİR HASAR GÖRDÜĞÜ TAKTİRDE SINIRSIZ YENİLEME HAKKINA SAHİPSİNİZ.ARTIK KOCAMAN KABA KILIFLAR TAŞIMAYA SON VERECEK NİTELİKTE BİR ÜRÜNDÜR.HEM EKRANI HEM DE KASAYI KORUMAKTADIR. ŞU ANDA ÜRÜNÜ KENDİ SİTESİNDEN ALMAK İSTERSENİZ 77 TL + KARGO ŞEKLİNDEDİR.


     IPHONE 4 İÇİN ZAGG INVISIBLE SHIELD EKRAN VE KASA FİLMLERİ (FULL COVER)




    Iphone 4 için fiyat 35 TL'dir.



    NOT : Iphone 4 İÇİN BU ÜRÜN ; IPHONE 4'DE BULUNAN ZAYIF SİNYAL SORUNUNU %100 ÇÖZMEKTEDİR VE BESTBUY-NEWEGG GİBİ FİRMALAR IPHONE 4 KULLANICILARININ SİNYAL SORUNU YAŞAMAMALARI İÇİN BU ÜRÜNLE BİRLİKTE PAKET HALİNDE SATMAKTADIRLAR.


    Zagg Invisible Shield Test Videoları :


    http://www.youtube.com/watch?v=bJH3xZ5ZDwE



    Invisible SHIELD Nedir?


    ZAGG's invisible SHIELD (görünmez 0,2MM kalınlığında koruyucu zırh) başlangıçta helikopterlerin kanatçıklarının ön ucunu korumak amacıyla ordu için üretilmiş ince poliüretan bir filmdir. Bu ordu malzemesi olan ve patentli film sert olmasına rağmen çizmez. ZAGG'ın özel invisible shield'ini bu kadar güçlü, esnek kılan ve çizilmesine engel olan şey nedir? Nano-Memory teknolojisiTM. Bu teknoloji ile, bir cihazının çevresinde (sadece ekranında değil) eğriler ve hatlar oluşturabilir ve siz onu kaldırmak istemediğiniz sürece cihaza yapışır.

    2005 başlarında dünya pazarında giren invisible shield türünün ilk örneğini oluşturan bir üründür. Açık koruyucu filmi olan elle tutulan sarma cihazının patent başvurusu yapılmıştır ve bu ürün sanayide devrim yaratmıştır ve insanların küçük aletlerini nasıl koruyacakları hakkındaki düşüncelerini değiştirmiştir. Bazıları ise invisible shield 'i taklit etmeye çalışmıştır. Bu yüzden sakın daha ucuz olan taklitlerinden sakının.

    Cihazlarınızın çizilmesini engellemenin yanı sıra, invisible shield bazı beklenmeyen faydalar da sunar. Diğer koruyucuların tersine, katı tasarımı cihazının görüntüsünü ve dokunuşunu bozmaz. Sizin için yük oluşturmaz, cihazınızı rahatça taşımanızı ve hiçbir zorluk yaşamadan cihazınızı çekmenizi sağlar. Bununla beraber, kolay kavranır/ tutulur görüntüsü cihazınıza gelişmiş bir kavrama olanağı verir ve eskiden kaygan olan cihazınızı düşürme ihtimaliniz azalır. invisible shield 'in ne kadar güçlü ve görünmez olduğunu görmek için, yukarıdaki videoları kontrol ediniz.




    Invisible SHIELD 'in Piyasadaki benzer/taklit ürünlerden farkları:


    Diğer marka benzer koruyucular aynı malzeme kalitesine sahip olmadığı için cihaz üzerine uygulandıktan sonra “baloncuk oluşması”, “cihazın fazla kayganlaşıp elden kayması”, “cihazı gereğinden fazla kalınlaştırması”, “sonradan çıkarılmak istendiğinde cihaz üzerinde tahribat oluşturması” gibi sorunlara yol açmaktadırlar. Ayrıca invisibleSHIELD diğer marka koruyucu film / kılıflar gibi sadece ekranı korumaz, cihazın ön, arka ve yan kısımlarını sararak komple (Full Body) koruma sağlar. invisible SHIELD bu kategoride Dünya’ daki ilk üründür ve kalitesiyle kendi alanında “tek”tir.

    Diğer iri, hantal kılıf, koruyucuları kullanıldığında, iPhone 3G ürünün yüzeyini oldukça kapladıkları için telefon adeta görüntü olarak kaybolmaktadır, şeffaf olması ve sadece 0,2mm olan kalınlığı sayesinde neredeyse göz ile fark edilmez ve ürünün görsel güzelliğini korur. invisible SHIELD harici ürünler, iPhone 3G’ lerin hassas tuş takımını kullanımınızda sorunlar çıkabilir, invisibleSHIELD tuş ve düğmeleri açıkta bıraktığından diğer kılıflar gibi kullanımı kısıtlamaz. Bu yüzden en iyi sonucu alabilmek için iPhone 3G'ye özgü profesyonel anlamda konusunda en çok yatırım yapılmış ve araştırılmış, AR-GE çalışmalarıyla birlikte üretilmiş bu ürün ortaya çıkmıştır.

    Piyasada satılan diğer şeffaf korumalar gibi çizilmez, zarar görmez ve cihazdan ayrılmaya başlamaz. Dolayısı ile zaman içersinde yenisi ile değiştirilmesine gerek yoktur.

    invisible SHIELD diğer piyasadaki benzer ürünler gibi uygulaması zor bir ürün değildir. Özel uygulama sistemi(ShieldSpray ve uygulama kartı) sayesinde kolayca cihazlara uygulanır. Kutunun içinden çıkacak resimli ve Türkçe uygulama talimatlarını okuyarak çok kısa bir sürede cihazınıza uygulama yapmanızı sağlar.

    invisible SHIELD 'in en büyük avantajlarından biri de çıkartılmak istendiği takdirde hiç bir iz veya hasar bırakmadan cihazdan ayrılabilmesidir. Piyasadaki kullanıcı yorumlarına göre diğer marka benzer ürünler ileride iPhone 3G yüzeyinden çıkarılmak istendiğinde cihazdan kolaylıkla ayrılmadığı ve zarar verdikleri görülmüştür, invisible SHIELD kullanıcıları bu tarz sorunlarla karşılaşmaz ve bu anlamda en sağlıklı üründür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnReAL_BoY -- 24 Temmuz 2011; 9:09:43 >







  • fiyatını revize etmen gerek arkadaşım.

    iphone 4 için olan zag forumda 50 ye mevcut hepsi buradada 49 tl ye mevcut
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mult!_61

    fiyatını revize etmen gerek arkadaşım.

    iphone 4 için olan zag forumda 50 ye mevcut hepsi buradada 49 tl ye mevcut


    Kardeş fiyatta hata olmuş zaten biri 40 diğeri de 50 olacaktı ilanı düzelttim dikkatin için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnReAL_BoY -- 23 Eylül 2010; 14:13:14 >
  • nedemek hayırlı satışlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mult!_61

    nedemek hayırlı satışlar


    Allah razı olsun çok teşekkürler...
  • Unreal_Boy yakın dostumdur,sattığı ürünler eksiksiz,yalansız dolansızdır.Keyifle güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.Hayırlı satışlar üstad
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dammnation -- 16 Ağustos 2012; 1:19:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dammnation

    Takas dusunurseniz dukkanimda bulunan urunlerden bakin bana 1 adet 3gs 32gb iphone icin lazim, tesekkurler.


    Hocam dükkanınıza baktım ama mallesef ihtiyacım olan bir ürün bulamadım.Yine de teklifiniz için çok teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mitican

    http://www.hepsiburada.com/Liste/zagg-invisible-shield-iphone-3g-3g-s-gorunmez-cizilmez-kilif-omur-boyu-garanti-/productDetails.aspx?categoryid=16102&productid=telkilifiphoish

    iphone 4 için bilmiyorum, fakat iphone 3g/s için teklifinizin ilgi çekici bir tarafı yok.


    Kendiniz de linki göndermişşiniz zaten kdv dahil 38 lira tutuyor üzerine bir de kargo parasını koyarsanız teklifimin verdiğiniz linkten de pek aşağı kalmadığını görürsünüz.Bir ürüne fiyat biçerken emin olun her türlü araştırmayı yapıyorum ve verdiğiniz linkli de defalarca gördüm.Ayrıca bir ürün satarken ilgi çekici olması için bir çabam da yok.Kaldı ki sizin ilgi çekici bulmadığınız ilanımdan 1 haftada 5 tane 3GS koruyucusu sattım elimde yalnızca 2 tane kaldı.Daha sattığım iphone 4 ve Galaxy S koruyucu film satışlarımdan bahsetmiyorum bile.O yüzden lütfen gereksiz yorumlardan kaçınalım.




  • Dostum iyi güzel diyosun da sen kargo parasını kendin mi karşılayacaksın? Eğer öyleyse hepsiburada ya göre daha avantajlı kalıyor tabiki. Ama öyle değilse sadece ankaradakiler için uygun duruyor ki o da ancak 3-4 tl fark ediyor hb ye nazaran!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaganmit

    Dostum iyi güzel diyosun da sen kargo parasını kendin mi karşılayacaksın? Eğer öyleyse hepsiburada ya göre daha avantajlı kalıyor tabiki. Ama öyle değilse sadece ankaradakiler için uygun duruyor ki o da ancak 3-4 tl fark ediyor hb ye nazaran!


    Beyefendi Ankara dışından da ciddi alıcılar irtibata geçince elbette HB ye göre aşağı yukarı aynı fiyat cıkartırız yeter ki ciddi alıcı olsun.Hem ben HB gibi binlerce ürün alıp o fiyattan satmıyorum elimde topu topu 10-12 ürün var adet başına 5-6 lira kazanmaya çalışıyorum ve tabi ki HB kadar da zengin değilim altı üstü 3-5 kuruş harçlığımızı kazanmaya çalışıyoruz.HB ile aramada kargo dahilde yaklaşık 1 lira gibi komik bir rakamdan dolayı neden böyle bir mesaj yazdığınıza da anlam veremedim doğrusu....




  • Açık sözlülüğün ve kaliteli mal sattığından dolayı 1 tane i4 için inv.sh. almak istiyorum, pm ile cebini yollarsan bugün veya yarın elden alıyım, hayırlı satışlar.

    Edit:2 olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 1 Ekim 2010; 10:37:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: p_r_o_t

    Açık sözlülüğün ve kaliteli mal sattığından dolayı 1 tane i4 için inv.sh. almak istiyorum, pm ile cebini yollarsan bugün veya yarın elden alıyım, hayırlı satışlar.

    Edit:2 olsun


    Kardeşim pm attım müsait olduğunuzda görüşelim
  • Urun kavlaninca tozlaninca kalkinca garanti kapsaminda nereye yollayacagiz, garantiye yolladigimizda kargo ucreti alinacak mi..
    Ayrica kutu iceridindeki solusyon sprey mi sunger mi. Aydinlatirsaniz sevinirim

  • Ya bunun kaplaması zor değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stigmata_


    Ya bunun kaplaması zor değil mi?



    Aslında zor değil önemli olan internette olan uygulama videolarnı izleyip oyle uygulamak ve bol solüsyon kullanmak.Zaten solüsyonu yeterince kullanırsanız hata yaptıgınızda dahi hemen kurumadan o bolgeyi kaldırıp tekrar yapıştırabilirsiniz
  • Ben ıphone 3g ıcın almıstım zamanında ugraslar sonucu yapıstırdım ama o kadar ugrasmama ragmen gozume takılan kusurlarla yapıstırabıldım. Bırde ılerde kenarlarda kalkma ceptekı pamukları fılan aralara gırmesı delı ettı soktum. Sole saglam takan bırı olsa alıp dırek taktırsak cok ıı olurda cok telefoncuya sordum kedıne guvenemedı :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baho8282

    Ben ıphone 3g ıcın almıstım zamanında ugraslar sonucu yapıstırdım ama o kadar ugrasmama ragmen gozume takılan kusurlarla yapıstırabıldım. Bırde ılerde kenarlarda kalkma ceptekı pamukları fılan aralara gırmesı delı ettı soktum. Sole saglam takan bırı olsa alıp dırek taktırsak cok ıı olurda cok telefoncuya sordum kedıne guvenemedı :D


    :))) Gerçekten uygulaması bazen sıkıntılar doğuruyor ama inanın solusyonu bol kullanarak kaplama esnasında en ufak bı baloncuk kalması durumunda kutudan cıkan kaucuk çekçek ile biraz baskılayarak baloncugu çıkartabilirsiniz ve koşelerin tam yapışması için birkac dakıka o bolgelere yogun baskı yapmanız gerekecektır.Eger boyle yaparsanız bi sorun yaşayacagınızı dusunmuyorum.




  • İçinde solüsyonda varmı 3gs için olanın veyahut en kolay şekilde uygulanması nasıldır?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.