Şimdi Ara

iPhone 4 İçin Online Alışveriş Yapılabilinecek Avrupa Menşei Site Bilenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzakdoğudan olsun direk Çin'den olsun birçok site Apple ürünlerine uyan ve markası belli olmayan sınırsız sayıda aparat satıyorlar. Ancak benim aradağım bildiğimiz marka satan ve Avrupa merkezli bir site bulmak. Mesela ülkemize satışını bitiren mymemories.co.uk gibi. Ancak amazon ve ebay gibi bilindik siteleri söylemezseniz sevinirim. Çünkü bu sitelerden alınabilecek ürünler neredeyse ülkemizden direk alınacak bir aparatla aynı paraya geliyor. Çünkü bu sitelerdeki satıcılar kargo ücretini 35 euro üzerinden başlatıyorlar ki bu Avrupa dışı ülkeler için geçerli ücret. Yani ülkemiz genelde kargo ücretinde inanılmaz yüksek fiyatlarla alışverişe hedef oluyor.

    İşin özü free shiping ya da düşük kargo ücreti ile satış yapan ve özellikle dock station/dock speaker satışı olan Avrupa menşeili bir teknoloji sitesi bilen?







  • PS3 için oyun alınanwww.thehut.com var orada çeşitli aksesuarlar var fakat TR onları da gönderiyorlar mı bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arknx

    PS3 için oyun alınanwww.thehut.com var orada çeşitli aksesuarlar var fakat TR onları da gönderiyorlar mı bilmiyorum


    Saolasın. Bakarım ama bu site pek teknoloji odaklı bir site gibi değil.
  • Bende baktım çok çeşitli değil fiyat muadillerini bilmediğim için yorum yapamayacağım zira PS3 oyunu alırken avantajlı. Bazı dock speakerlar var ama fiyatlara bakmadım / karşılaştırmadım.

    www.zavvi.com a bakabilirsiniz ama aynı grubun sitesi aynı ürün farklı fiyatlara diye hatırlıyorum.
  • http://www.miniinthebox.com/ bi göz atın......
  • Saolun arkadaşlar ama maalesef bu ilettiğiniz iki sitede istediğim içeriği sunmuyor.

    Benimn aradığım daha çok buna benzer birşey hatta bu:http://www.amazon.com/JVC-UXVJ3W-iPhone-System-30-Watt/dp/B005AWYG44/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1315353706&sr=1-3

    Ancak satıcıların çoğu USA merkezli ve ülkemize ya göndermiyorlar ya da 35+ dolar kargo ücreti bindiriyorlar. UK kaynaklı satıcılar ise ağızlarını 350 dolar gibi fiyatlardan açmışlar.

    İçeriğinde Sony, JVC, JBL... gibi markların olduğu bir Avrupa merkezli, ülkemize satış yapan bir site bulamamak inanılmaz garip bir durum?




  • diğerlerini tam bilmiyorumda dealextreme ucuz çin ürünlerinin yanında kaliteli markada satıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 13 Eylül 2011; 18:50:05 >
  • buradan wii için oyun almıştım. Memnun kalmıştım.
    elektronik bölümleri de var.
    http://www.sendit.com/electronics.dept
  • Ebay fiyatlari iyidir kargo fiyatlari listeleme stratejisidir genelde. Urunun toplam fiyati degismez. Ama dealextreme de iyi sitedir
  • Benim kullandığım çözüm şu şekilde darty' den zamanında 120 tl ye 5.1 Logitech Z506 sistem almıştım. Deal extremedende basic dock aldım docka hem şarj aleti hemde lineouttan ses sistemini bağladım (5.1 değil tabiki) ve hem sarj edip hem de güzel ses alıyorum. İşin ilginci bunu amaçlayarak almamıştım bunları dün gece fark ettim hepsini bir arada kullanabileceğimi.

    Aklınızda bulunsun
  • Saolun beyler. İlgilenenler... dealextreme için iyi şeyler duydum ama benim istediğimi satmıyorlar maalesef. Bunun yanında örnek verdiğim mymemory.co.uk sitesi artık ülkemize satış yapmıyor demiştim. Ama amazon üzerindeki mağazasından satış yapıyor. Süpriz ise: Her üründe kendi sitesinden 20-30 dolar daha pahalıya satış yapması. Neyse bu başlık dursun burada. Birgün belki büyük bir teknoloji sitesinin satış haberini okurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.