Şimdi Ara

iPhone 4 durduk yere kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba benim bir iPhone 4'üm var ama bir sorunda var yaklaşık bir senedir bu problemi yaşıyorum iPhone 4'üm şarjdayken veya kullanırken bir sorun yok ama bekleme moduna aldığımda cihaz durduk yere kapanıyor bir zamanı yok istediğinde kapanıyor yaklaşık ben bu telefona 5 kez ios yeniden kurmuşumdur ama hiç bir şekilde düzelmedi ve telefon kapandığında açarken çok zor açılıyor on/off tuşuna basılı tutuyorum home tuşuna basılı tutuyorum yaklaşık 5-6 dakika uğraşın sonunda Apple logosu geliyor ve dün tanılar ve kullanım verilerinde şu hatayı gördüm.

(İos:7.1.2)
    (Cihaz jailbreak'li)
    (Batarya dün değiştirildi)

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tembeki1 -- 5 Kasım 2025; 12:58:37 >
  • bataryasını değiştirin derim ilk çözüm olarak. 15 yıllık telefonun bataryası artık ölmüştür, random kapanmaların sebebi muhtemelen o. değiştirince bile aynıysa boşverin hocam kaç yıllık cihaz uğraşmaya değmez. koleksiyonluk olarak tutuyorsanız ucuza sağlam bir anakart alın, anakartı değiştirip öyle kullanın derim. hatta 16 gb ve 32 gb lık modeli alırsanız ios 4, 5 veya 6 ya düşürüp öyle kullanabilirsiniz sürüm düşürme mevcut.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fikrininiz için teşekkür ederim.Ben bataryayı 2 kez değiştirdim yine aynı sonuç hatta bataryanın soketinide değiştirdik belki sürümünü düşürürsem sorun çözülür sandım ama yinede aynı cihazı jailbreak yapıp boot'layarak ios 6.1.3 kurdum ama yinede kapandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tembeki1 -- 12 Kasım 2025; 10:47:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.