Şimdi Ara

iPhone 4 alacağım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar maximum 1050 lira bütçem var Galaxy W telefonumu sattığım için telefon almak istiyorum. Tabletim iPad mini. Telefon internette sörf yaparken mesajlaşırken donmayacak takılmayacak. Ekran boyutu önemli değil. Sistem stabil, kasası kuvvetli olsa kafi. Sizce ne almalıyım? iPhone 4 mü yada S3 mini mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer tablet Ipad ise S3 mini ile android deneyimini de yaşamış olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 4 daha stabil çalışacaktır S3'e göre,bu nedenden dolayı İphone 4 almanızı öneririm.

• Uzun soluklu alıcaksan 4s al bence
  • Lumia 720 bak derim

• Android deneyimini yaşadım. Wp güzel ama uygulama az. Çok uzun soluklu değil hocam. 1-2 yıl. 1-2 yıl stabil şekilde çslışır mı? (Whatsapp twitter facebook internet subway surf)

• İphone 4 pek oyun oynamıyorsanız normal uygulamalarda 1-2 idare edebilecek bir telefon arkadaşıma aldık.Gayet memnun.Kendim note 2 kullanıyorum ama ne kısa sürede ios a geçicem.İphone 4 iyidir bence alabilirsiniz.Ama oyun felan oynayacaksanız 2.el 4s tavsiye ederim.
  • i4 , s3 miniye 9786757657657657324 basar
  • Kesinlikle ip4 kimseyi dinleme kasma yok kardeşim ios 7 de olabilir ama 6 da yok nadir denecek kdr az s3 kullandım beş para etmez sakın girme deli olur benim gibi kırmayı düşünürsün sakın s3 bulaşma ip4 git al bişi olursa ben burdayım asla pişman olmassın

• S3'ü olan ve iPhone 4'ü olan iki arkadaşınla yan yana gel ya da yoksa teknoloji marketlerinden birine gir ikisini de dene. Rehbere gir çık, fotoğraflara gir çık, kamerayı aç kapat, bir fotoğraf çek galeriye dön. S3te bunları cinnet geçirmeden yapabilirsen S3 al.

• S3 çıkalı 12 ay oldu telefonlar dökülmeye başladı :) i4 hala sağlam ;)

• LG Nexus 4. n11!de fiyatı bayaa iniyor. Bence onu seçmelisin. Çoğu Android'de olan şişmeler ve kasılmalar bunda yok.
  • Hocam bence ipadin yanina kesinlikle android alma. Ben oyle bir hata yaptim ipad 3 un yanina android htc aldim. Pisman oldum ve gittim 4s aldim. Simdi cok mutluyum. Bir kere en onemli nedeni tablet ile olan senkronizasyonu. Her isimi goruyor bu ikili.

• Aynen de ksrdeşim sıfır 4s alamayacağım için tek seçenek iphone4. Beni 18 ay idare etse yeter.

• dostum sana bir şey söyleyeyim 4 alacağına 4s bak derim ya da biraz daha bekle bak 6 çıkacak o zaman fiyatlar düşer 4s daha ucuza gelir benim kişisel hastalığımdı eskiden samsung telefonlar,bence hala da güzeller kasa takıntın varsa asla girme o işe.onun haricinde nexus 4,xpreia z,htc one gibi telefonları da düşün araştır derim.s3 ü önermiyorum.s4 çıktı zaten.bana kalırsa samsung alınacaksa garantisiz en ucuz alınmalı 2-3 kere ekran kırmış biri olarak söyleyebilirim ki samsung sıkıntı istemeyen adama saç baş yoldurur.iphone gerçekten güzel telefon yeterli de olacaktır.

5 bak derim biraz bütçeyi kas.zaten ipad mini varmış çok daha stabil çalışır yurt dışından falan bak istersen 5 e çok daha ucuza geliyor telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Evet arkadaşlar maximum 1050 lira bütçem var Galaxy W telefonumu sattığım için telefon almak istiyorum. Tabletim iPad mini. Telefon internette sörf yaparken mesajlaşırken donmayacak takılmayacak. Ekran boyutu önemli değil. Sistem stabil, kasası kuvvetli olsa kafi. Sizce ne almalıyım? iPhone 4 mü yada S3 mini mi?

Kanka s3 e hic bulasma 4 sana sıkıntı yasatmaz, halen guncel yazilimla canavar gibi calisiyor ama 4s alirsan İOS 7 ile iyi calisir 4 biraz takilma yasayabilir 7 ile, sen biraz kas 4s al ama 4 bile birak s3 u s4 ten bile babadir. Unutma o bir İOS tel

• Bütçeyi kasamam zaten uzun vadeli değil 18 ay falan kullanırım yada kullanmam. Max 1050 lira(aksesuarlarıda dahil etmek zorundayım)

• İphone 4 adamım, bende var şuan takır takır çalışıyor
  • iPhone 4 doğru tercih olacaktır şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.