Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.745
Cevap
83
Favori
858.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu ay çıkan ve 4 ayda bir kez yayınlanan iphone magazine dergisinde verilen açıklamayı yazıyorum...

    Apple 2008 de PA Semi şirketini satın almıştı ve bunun meyvelerini şimdi görüyor. Imagination Technologies şirketine yaptığı yatırımların karşılığı olarak 4. nesil iphone daha hızlı ARM temelli bir işlemciye sahip olacak bunun karşılığında iphone un grafik yetenekleri artacak ve oyun platormu olarak daha çekici bir hal alacak...

    yeni iphone da daha yüksek netlikte bir ekran görmemiz olası. iphone motorola droid ve microsoft zune ile bu konuda kapışıyor.

    yeni iphone un 5 mp kamerası ve düşük ışıklı ortamlarda fotograf ve video çekimini kolaylaştırnak için led aydınlatmalı flashı olmasını bekliyoruz.

    apple aynı zamanda depolama alanını yükseltmeye devam edecek. yeni iphone da toshiba nın yeni anons edilen 64GB lçık gömülü NAND flash chipi kullanılacak.

    daha gelişmiş wireless desteği ve pil ömrü de görmek istiyoruz...

    dedikodusu yapılan, ipad tanıtımında iphone os 4.0 ın çıkması gerçekleşmedi. onun yerine ipad e odaklanarak 3.2 sürümü yayınlandı. 4.0 muhtemelen yeni iphone ile birlikte tanıtılacak.

    apple ın navigasyon yazılımı ve fm radyo uygulaması bulunduracağına ise neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. son olarak rehberde gruplama yapılamaması gibi bazı eksik özelllik ve bug ların düzeltilmesi bekleniliyor.

    yazının devamında amerikdaki at&t ve verizon şirketlerinin hizmetlerinden bahsetmişler son olarak en iyi tahminimiz yeni os ve cihazın 28 haziran - 2 temmuz arasında yapılan Apple's World Wide Developer's Confrence' da tanıtılacağıdır. demişler.

    Derginin içinde birçok iphone uygulaması ipad tanıtımı vs. vs. var
    isteyenler özel mesaj atsınlar lütfen.
  • Apple Insider da iphone os 4.0 ın kesin olarak tasarlandığı ve yeni iphone da multitasking olacağının kesinlik kazandığını belirten yazı çıktı

    Daha önceleri telefon ile birlikte gelen yazılımlar arka planda çalışırken başka bir program açamazdık ve appstore dan yüklenmesine rağmen 3. parti üreticilerin programları arka plana atılamazdı.
    iphone os 4.0 ile bu mümkün olacakmış.

    orjinal yazı :http://www.appleinsider.com/articles/10/03/11/apples_iphone_4_0_software_to_deliver_multitasking_support.html

    uygun bir zamanda türkçeye çevireceğim...
  • ben 2 yıl arayla alacağım xD o yüzden 5g* yi bekliyorum.Eminim apple gene 2 halmeyle alt üst edecek ama 3g den 3gs e geçerken fazla bariz değişiklik olmadı ben 4g den fazla beklentim yok 2g den 3g ye geçer gibi olur 5g de s alır 4gs atıyorum.Böylelikle daha fazla malı az maliyetle satacak daha çok pazar prestij elde edilecek.Araştırmaya para daha çok akıtılacak böylece apple müşteri portföyünü genişletecek yani sonuçta bir döngü gibi ekosistem gibi apple üretiyor insanlar alıyor yeni versiyon çıkıyor insanlar alıyor alet geliştiriliyor daha çok müşteri = daha çok araştırma böylece daha fazla pazar payı.En karlı çıkan yine ne müşteri ne de çalışanlar .APPLE üst konumdakiler ve hissedarlar yiyiyor en büyük lokmayı.

    5g* 5.jenerasyon anlamayıpta espri malzemesi yapacak arkadaşlara hatırlatalım (:
  • yeni iphoneda bence apple a4 işlemcisini kullanabilir, ekran olarak super amoled ekran veya ipadde kullandıkları ips led ekranda kullanabilirler, önde kamera olayına bu sefer kesin gözü ile bakıyorum, değişebilir pil kesinlikle olmayacaktır, ekran boyutunun yine 3.5" olarak kalacağını düşünüyorum , çözünürlükde eğer değişirsede a4 işlemcisinde bulunan upscale özelliği ile eski yeni programları sorunsuz full screen çalıştıracaktır. gönül ister ki ekran boyutunu en az 4" yapsa diye ama sanmıyorum apple böyle bir adım atacağını. ama eğer iphone nano söylentileri doğru çıkarsa normal iphone un ekran boyutunu yükseltebilir diye de aklımdan geçmiyor değil... 5 mp( veya 8 mp) kamera ve hd video çekme olayının geleceğine inanıyorum , flash da bence çok gerekli bir özellik ama bilmiyorum apple bu kadar radikal bir karar verebilecek mi ?
  • Bence bu kadar yeniliği 5g ye yapar yani 5g de dediklerinin hepsi olacaktır o kadar yeniliği bir arada yapmayacaktır apple bence. Ama dediğin olursa mükemmel olur mu tabiki olacaktır (: .
  • Sabırla bu cihazı bekliyorum.
    3gs almamak için kendimi zor tutuyorum.
  • alma tabiki 3gs şimdi diyelim ki 4g deki beklentilerimiz yalan oldu çok az özellik eklediler. Yeni cihazın gelmesi eski cihazın ucuzlaması demektir.
    4g hayal kırıklığı yaratsa bile 3gs i şu ankinden daha uygun fiyata alırız...
  • he düşer bekleyin
    öyle ahım şahım bi indirim olmaz bence
  • bunu kıyaslarken 3g yi baz al bir zamanlar o da 1500 lerdeydi 3gs çıktı 1200 oldu şimdi 950 tl ye almayanı dövüyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArmaganKoca

    Apple Insider da iphone os 4.0 ın kesin olarak tasarlandığı ve yeni iphone da multitasking olacağının kesinlik kazandığını belirten yazı çıktı

    Daha önceleri telefon ile birlikte gelen yazılımlar arka planda çalışırken başka bir program açamazdık ve appstore dan yüklenmesine rağmen 3. parti üreticilerin programları arka plana atılamazdı.
    iphone os 4.0 ile bu mümkün olacakmış.

    orjinal yazı :http://www.appleinsider.com/articles/10/03/11/apples_iphone_4_0_software_to_deliver_multitasking_support.html

    uygun bir zamanda türkçeye çevireceğim...



    bekliyoruz dostum
  • http://www.youtube.com/watch?v=0nDd7A4BAYc

    10'larca tasarım filan çıktı ama bu bana hoş ve mantıklı geldi.Bir sitede gördüm yeni phone bumu die yayınlayım dedim bakalım.
  • birkaç mesaj yukarda iphone os 4.0 ve multitasking ile ilgil ingilizce bir haber linki göndermiştim.

    bunu türkçeye çevirmeme gerek kalmamış. donanimhaber.com zaten bunu haber yapmış.

    işte link :D

    http://www.donanimhaber.com/Apple_iPhone_OS_40_ile_MultiTaskinge_tam_destek_verebilir-18649.htm
  • ben avusturya vıyanada yasıyorum burdakı telefoncu tanıdıgım hazıran ayı ıcınt-mobılın 4g kampanya ıle satıcagınıı soyledı fakat ne kadar dogru olur bılemem ama burda yılda 2 kere buyuk kampanya oluyor ve ıkısınde de telekomınıkasyon fırmaları yenı teller koyuyorlar kampanyalarına bu kampanyalar bı hazıranda bırde yılbasında oluyor. anlıcagınız hazıran ayında cıkması yuksek ıhtımal ama ınsaallah daha erken cıkar
    bende 2 ay once 3gs aldım daha fazla bekleyemedım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quetm -- 17 Mart 2010; 3:15:29 >
  • Kardeş 3g nerede 950 tl, merak ettim doğrusu
    quote:

    Orijinalden alıntı: vipergts

    bunu kıyaslarken 3g yi baz al bir zamanlar o da 1500 lerdeydi 3gs çıktı 1200 oldu şimdi 950 tl ye almayanı dövüyorlar.
  • hakikaten nerde satıyolar 950 liraya :D

    2 milyar olur 4G çıktığında

    1 milyardan 2 tane 3g alalım :D
  • Fiyat olarak çok uçuk olmayacaktır bence. Zaten 3GS'in maliyeti 179$ olarak hesaplanmıştı daha ne kadar kar etsinler? Kamera 5 olsa ve öne kamera koyup oled ekran yapsalar başka birşey istemem ben. Veya kamera yerine oled+işlemci ve graik hızı daha iyi olur.
  • There is IPHONE 4G? only I had hear of IPHONE 3G, in our country have never even been to promote 3G. Now other country have 4G, see the ever-changing scientific and technological development of our country behind a lot of ah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ok1907

    Fiyat olarak çok uçuk olmayacaktır bence. Zaten 3GS'in maliyeti 179$ olarak hesaplanmıştı daha ne kadar kar etsinler? Kamera 5 olsa ve öne kamera koyup oled ekran yapsalar başka birşey istemem ben. Veya kamera yerine oled+işlemci ve graik hızı daha iyi olur.

    oled değilde amoled hatta super amoled koyarsa tadından yenmez vallahi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckfeng

    There is IPHONE 4G? only I had hear of IPHONE 3G, in our country have never even been to promote 3G. Now other country have 4G, see the ever-changing scientific and technological development of our country behind a lot of ah.

    Bu mükemmel ingilizcen ile bizi aydınlattığın için çok sağol

    @Nymphadora super amoled nasıl bişey?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckfeng

    There is IPHONE 4G? only I had hear of IPHONE 3G, in our country have never even been to promote 3G. Now other country have 4G, see the ever-changing scientific and technological development of our country behind a lot of ah.


    no, we are only waiting for iphone 4g or whatever , we guess new iphone will be released as a name of iphone 4g. i mean, iphone 4g hasnt been released in our country or other countries in the world yet :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.