Şimdi Ara

İPHONE 4 4.3.3 8j2 yazılım güncelleme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İPHONE 4 4.3.3 8j2 versiyon cihazım var buna jailbreakme adresinden jailbreak yaptım

cihazI İLK JAİLBREAK YAPTIKTAN 2 gun sonra cihaz durduğu yerde kendiliğinden kapanmaya başladı... nedense bu kapanma her ayın 4 üne rasgeliyor :))

geçen ayın 4 ündede kapanmıştı 1 aydır kapanmadı sorunsuz kullandım, dün yine durduğu yerde kapanmış.. home ve açma kapama tuşu ile açtım 15 dakika sonra yine kapanmış...sanırım bu kapanma olayı 5 kez olmuştur... en son dün gece 21:00 gibi oldu ve cihazın ayarlarını sıfırladım tesadüfmü bilmiyorum ama halen kapanma olmadı.. sanırım kiltendikten sonra kapanıyor...

birkaç kişiye sordum yüklediğin yazılımdan , programdan vs olur dediler. bende cihazımı fabrika ayarlarına sıfırlamak istiyorum

en son kapandıktan sonra yaptıklarım şunlar : cihaz ayar kısmından ayarları sıfırladım.. cydia içinden packages den cydia translationsu sildim. bi baktım cydia silinmiş :)) jailbreakme adresinden tekrar yükledim

gerekli ipsw 4.3.3 dosyasını (iPhone3,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw) indirdim yalnız nasıl yüklenir neler yapılır bilemiyorum ..

şu linkte:
    http://www.iphoneimdat.com/iphone-4-3-3-redsnow-ile-untethered-jailbreak

ipsw yükleme burda anlatılmış ancak jailbreak olarak bahsediliyor...

cihazı fabrikadan çıkmış temiz, jailbreaksız hale getirmek için :) hangi program lazım neler yapmam gerek nette birsürü yazı okurdum hiçbirşey anlamadım..
    yardımcı olurmusunuz lüfen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 5 Aralık 2011; 23:25:20 >

• şimdi şunu buldum :)

iPhone DFU Mod'a Nasıl Alınır

http://www.mmcn.org/iphone/iphone-dfu-moda-nasil-alinir.html

DFU Mode genellikle iOS işletim sisteminin yükleneceği zaman cihazımızı almamız gereken özel moddur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 5 Aralık 2011; 10:33:42 >
  • Nasıl yardın arkadaşım anlatta bizde yaralım
  • İ TUNESİ AÇTIM SOLDA AYGITLARDAN KENDİ AYGITIMI TIKLADIM

EKRANIN ORTASINDKAİ GÜNCELLE BUTONUNA TIKLIYORDUM İOS5 YAPİMMİ DİYE SORUYORDU

MEĞER KLAVYEDEN SHİFT E BASIK TUTARAK GÜNCELLE İKONUNA BASINCA PCDEKİ DOSYAYI GÖSTEREBİLİYORMUŞUM

BU KADAR KOLAYMIŞ :)))

kuntyz nickli arkadaşa teşekkürler ...

forum silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 5 Aralık 2011; 10:53:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.