Şimdi Ara

iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araştırmaya vaktim olmadığı için soruyorum. yurt dışından iphone 4 alsam (ya da iphone 4s) onun kaydını yaptırmak için ne kadar harcarım? acill cevap lütfen. şimdiden teşekkürler.

• pasaport varsa sadece 100 tl kayıt harcı ve bayiden talep edilecek tutar ( 0-10 tl arası ) ama yoksa pasaport bulup kayıt ettireceğim dersen 250 tlye kadar yolu var ama asla güvenemezsin eleman bir başka cihaz kaydettirse senin cihaz gümler zaten 50-100 tlye garantili kayıt yaparım diyen çapulcuları biliyorsun ( forumda bir iki düzgün iş yapan var onlara değil sözüm ) o kayıtlar da 5-6 ay içinde düşer.yerinde olsam yurtiçi temiz garantili cihaz bakarım.

Orijinalden alıntı: portege g900

pasaport varsa sadece 100 tl kayıt harcı ve bayiden talep edilecek tutar ( 0-10 tl arası ) ama yoksa pasaport bulup kayıt ettireceğim dersen 250 tlye kadar yolu var ama asla güvenemezsin eleman bir başka cihaz kaydettirse senin cihaz gümler zaten 50-100 tlye garantili kayıt yaparım diyen çapulcuları biliyorsun ( forumda bir iki düzgün iş yapan var onlara değil sözüm ) o kayıtlar da 5-6 ay içinde düşer.yerinde olsam yurtiçi temiz garantili cihaz bakarım.

yurtdışından almaya değmez o kadar uğraşmaya. pasaportum yok zaten.

Orijinalden alıntı: Q7ahg

quote:

Orijinalden alıntı: portege g900

pasaport varsa sadece 100 tl kayıt harcı ve bayiden talep edilecek tutar ( 0-10 tl arası ) ama yoksa pasaport bulup kayıt ettireceğim dersen 250 tlye kadar yolu var ama asla güvenemezsin eleman bir başka cihaz kaydettirse senin cihaz gümler zaten 50-100 tlye garantili kayıt yaparım diyen çapulcuları biliyorsun ( forumda bir iki düzgün iş yapan var onlara değil sözüm ) o kayıtlar da 5-6 ay içinde düşer.yerinde olsam yurtiçi temiz garantili cihaz bakarım.

yurtdışından almaya değmez o kadar uğraşmaya. pasaportum yok zaten.

bence de çünkü insan aldığına alacağına pişman oluyor şu kayıt sistemi yüzünden başka bir çaresi de yok ne yazıkki.

• Elimde temiz garantili iPhone 4 16 gb var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İPHONE 6 İOS 8.3 SORUNLARIM ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.