Bildirim
İphone 3gs Teleservice
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xyzkarexyz
Arkadaşlar telefonu ios 6.1.3 ile gönderdim telefonun home tuşu gibi birkaç sorunu var. Benim sorum ''acaba yeni telefon yollarlarsa ios 5 ile mi gelir yoksa en güncelle mi gelir?''
Yeni tel yollicaklarını sanmıyorum. Üretimi duralı yıllar oldu telin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen yıl da aynı sorun oldu, bu sefer üstelik batarya sorunu da oldu telefonu aksam %30 da bırakıyorum wifi kapalı, parlaklık en alt seviye ama sarjı bitiyordu sabaha kadar dokunmadığım halde. Değiştirmişlerdi geçen yıl. Şimdi ne yapabilirler sizce? -
quote:
Geçen yıl da aynı sorun oldu, bu sefer üstelik batarya sorunu da oldu telefonu aksam %30 da bırakıyorum wifi kapalı, parlaklık en alt seviye ama sarjı bitiyordu sabaha kadar dokunmadığım halde. Değiştirmişlerdi geçen yıl. Şimdi ne yapabilirler sizce?
Belki %40 değiştirirler çünkü pisyasa neredeyse hiç sıfır kalmadı hep 2. El kaldı tamir edilir geri gelir ama rllerinde varsa değiştirirler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: brkbrktgl
quote:
Arkadaşlar telefonu ios 6.1.3 ile gönderdim telefonun home tuşu gibi birkaç sorunu var. Benim sorum ''acaba yeni telefon yollarlarsa ios 5 ile mi gelir yoksa en güncelle mi gelir?''
Yeni tel yollicaklarını sanmıyorum. Üretimi duralı yıllar oldu telin
Yolluyorlar, ben 10 gün once sadece home tuşu arızası ile gonderdim, 2 günde degisim kararı çıktı, 10 gün sonra sıfır cihaz geldi. Daha açıp iOS versiyonuna bakmadım ama bence servis güncelleme yapıyordur ve 6.1.3 cikar
Ellerinde 5 sene daha yetecek kadar değişim cihazı vardır ümitlenmeyin
Değişim kararı çıktı arkadaşlar, 6 sında bekletilmeye alındı. Ne zaman gelir sizce? -
Dayım i4 8gb sıfır aldı ios7 yi kurdu donuyor ısınıyor diye garantiye yolladı ios 6 ile sıfırı geldi. Bem de yollasam ne olur ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X