Şimdi Ara

İphone 3gs Teleservice

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu ios 6.1.3 ile gönderdim telefonun home tuşu gibi birkaç sorunu var. Benim sorum ''acaba yeni telefon yollarlarsa ios 5 ile mi gelir yoksa en güncelle mi gelir?''

• quote:

Orijinalden alıntı: xyzkarexyz

Arkadaşlar telefonu ios 6.1.3 ile gönderdim telefonun home tuşu gibi birkaç sorunu var. Benim sorum ''acaba yeni telefon yollarlarsa ios 5 ile mi gelir yoksa en güncelle mi gelir?''

Yeni tel yollicaklarını sanmıyorum. Üretimi duralı yıllar oldu telin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl da aynı sorun oldu, bu sefer üstelik batarya sorunu da oldu telefonu aksam %30 da bırakıyorum wifi kapalı, parlaklık en alt seviye ama sarjı bitiyordu sabaha kadar dokunmadığım halde. Değiştirmişlerdi geçen yıl. Şimdi ne yapabilirler sizce?
  • quote:

Geçen yıl da aynı sorun oldu, bu sefer üstelik batarya sorunu da oldu telefonu aksam %30 da bırakıyorum wifi kapalı, parlaklık en alt seviye ama sarjı bitiyordu sabaha kadar dokunmadığım halde. Değiştirmişlerdi geçen yıl. Şimdi ne yapabilirler sizce?

Belki %40 değiştirirler çünkü pisyasa neredeyse hiç sıfır kalmadı hep 2. El kaldı tamir edilir geri gelir ama rllerinde varsa değiştirirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Arkadaşlar telefonu ios 6.1.3 ile gönderdim telefonun home tuşu gibi birkaç sorunu var. Benim sorum ''acaba yeni telefon yollarlarsa ios 5 ile mi gelir yoksa en güncelle mi gelir?''

Yeni tel yollicaklarını sanmıyorum. Üretimi duralı yıllar oldu telin

Yolluyorlar, ben 10 gün once sadece home tuşu arızası ile gonderdim, 2 günde degisim kararı çıktı, 10 gün sonra sıfır cihaz geldi. Daha açıp iOS versiyonuna bakmadım ama bence servis güncelleme yapıyordur ve 6.1.3 cikar

• Ellerinde 5 sene daha yetecek kadar değişim cihazı vardır ümitlenmeyin

• Değişim kararı çıktı arkadaşlar, 6 sında bekletilmeye alındı. Ne zaman gelir sizce?
  • Dayım i4 8gb sıfır aldı ios7 yi kurdu donuyor ısınıyor diye garantiye yolladı ios 6 ile sıfırı geldi. Bem de yollasam ne olur ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.