Şimdi Ara

İPHONE 3GS -GALAXY S - N8 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi sorun şu, yıllardır nokia dışında bir (1 kez sony denedim hemen sattım) marka kullanmadım.

    Diğer yandan telefonun kamerasını fotoğraf makinesi olarak kullanmayı seviyorum (n73-n95-n86 şeklinde ilerledim) yanımda ikinci üçüncü alet taşımayı sevmiyorum.

    Walkmen olarak kullanırım ama burda kıstasım kulaklıkta sesin, dışarıdan ses duymayacak kadar yüksek olması elbette aşırı teneke de olmamalı ses. Alarm kurduğumda sabahları hoperlör sesiyle zıplatarak uyandırabilmeli.


    Buraya kadar N8 doğru tercih gibi gözürken işler bundan sonra karışıyor: Üçüncü olarak uygulamaları bol ve rahatça indirilebilir olmalı. bedava uygulaması bol olmalı ki burada alışkın olduğum nokia macerasına yeni oyuncular ekleniyor. İşin açıkçası symbianın başarısız olduğunu düşünmüyorum ama artık bir kısır döngüde sanırım miladını dolduruyor. n73 ten beri neredeyse aynı uygulamalar var telefonlarımda. Diğer yeni uygulamaların çoğunu deneyip kaldırdım. iphone ve galaxy s bu noktada devreye giriyor.

    Sonra böyle geniş ekran almışken web kullanımı yaparım diye de düşünüyorum internet videosunda gördüğüm n8-galaxy s karşılaştırması burada gönlümü galaxy s e kaydırıyor. Okunuş kolaylığı web sayfası açış hızı, web sayfasını ekrana oranlı olarak gösterişi...vs... Sanırım iphone da bu konu da başaralıymış.

    Gprs uygulamalrında da görüdğüm videoda galaxy s in hıznı beğendim. Bu özelliği de daha çok kullanırım diye düşünüyorum bu segmentteki bir telefonda. İphone 3gs in durumunu pek bilmiyorum açıkçası???

    Iphone ise uygulama zenginliği ve kullanıcı memnuniyetiyle aklımı çeliyor, donanımsal olarak zayıf kamerasının neler başarabildiğini pek bilemiyorum açıkçası. Ama cazip bir seçenek olarak gözüküyor.

    İşte böyle bir açmaz içindeyim.

    Kısaca:
    Alacağım telefon normal telefon özellikleri (çekim gücü, şarj züresi, dokunmatikteki başarısı,..vs) dışında (heleki böyle bir bütçede) (önem yüzdeleriyle birlikte)
    (%25)1-beni fotoğraf çekiminde tatmin etmeli, en azından üzmemeli
    (%20)2-Mp3 dinlerken volümü yüksek olmalı dışarıdaki sesleri bastırmalı ve çok teneke de ses vermemeli,Dışa verdiği seste sabah alarmı çaldığında beni derin olan uykumdan uyandırabilecek kadar yüksek olmalı üzmemeli kısaca
    (%25)3-Uygulama çeşitliliği bol olmalı kolay ulaşılır olmalı. (Bu noktada symbian'ın artık yeteri kadar tatmin etmediğini söylemeliyim)
    (%15)4-Web kullanımında okunuş ve kullanış rahatlığı olmalı.
    (%10)5-gprs de harita zenginliği ve hızı tatmin edici olmalı.


    Şimdi söyleyin bu durumda benim telefonum hangisi olmalı???

    YARDIMCI OLURKEN LÜTFEN KENDİ KRİTERLERİNİZİ (KULLANIM ALANLARINIZI) DEĞİL YUKARIDAKİ BAHSETTİĞİM ÖZELLİKLERİ BAZ ALARAK BENİ DOĞRUYA ULAŞTIRMAYA ÇALIŞIN. (FANATİZMİN BANA FAYDASI DOKUNMAYACAK ÇÜNKÜ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 12 Şubat 2011; 3:09:22 >







  • Bence Iphone 3gs . N8 kamerasi disinda vasat bir telefon.Galaxy s ise fazla plastik gorunumlu ve kamerasinda flas yok bunun haricinde cok hizli ve android isletim sistemli
  • n8 kamerası ve dokunmatiki iyi bence dostum
  • Tabiki galaxy s ayrıca galaxy s rakibi iphone 4 dur n8 ise 1 sınıf asagidadir ayrıca galaxy s plastik deyenler iphone 3 gs neden yapılmış acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan azeri -- 11 Şubat 2011; 23:07:45 >
  • 3gs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhan azeri
    Tabiki galaxy s ayrıca galaxy s rakibi iphone 4 dur n8 ise 1 sınıf asagidadir ayrıca galaxy s plastik deyenler iphone 3 gs neden yapılmış acaba

    Galaxy lie 3GS nin plastik kalitesi ayni diyorsun yani. Guldum :)
    Galaxynin rakibi i4 demissin ona Ayrica guldum:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 11 Şubat 2011; 23:13:46 >
  • n8 zayif kalir galaxy s in yaninda
    galaxy s en iyi secim olur
  • galaxy s ile 3gs yi yanyana koy zaten kararını vermiş olacaksın. samsung çok daha iyi 4g ise bence rakipsiz kagıt üzerinde yakın modeller olsada elinize aldıgınızda 4g mükemmel
  • ÜST MESAJIMI GÜNCELLEDİM LÜTFEN YAZDIKLARIMA DİKKAT EDEREK YARDIMCI OLUN VE ŞİMDİDEN SAĞOLUN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 12 Şubat 2011; 3:10:35 >
  • Hocam işte aciklamıssın sana bariz iphone lazım
  • iPhone 4 alamazsanız kesinlikle galaxy s derim. 3GS i beğenmiyorum ekran adi.
  • up
  • Android aşkına Galaxy s. Ama üst segmentte herhangi bir androidlide olabilir.
  • Dün Turkcell bayisinde N8'i kullanma olanığı buldum. Kamerasına gerçekten söyleyecek bir söz bulamıyorum. Cam gibi çekim yapıyor. İşletim sistemi 3.nesil symbian yüklü. HD kalitesin de video çekimi+film izleme ayrıca 3D HD oyunları oynamanıza olanak sağlıyor. Bende dün N8 almak için telefoncuları gezdim ellerin de 1 tane bile kalmamış. Eğer olsaydı hemen alıp geçecektim bende tekrar piyasaya çıkmasını bekliyorum gidip hemen alacağım. Size tavsiyem n8 almanızdır. Ama tabi yine de tercih sizin.
  • Bu 3 cihazın fiyatları aynı değil,bunu unutma..
    Iphone uygulama isteğini karşılar..Ama fotoğraf konusunda ıphone hep eksik kaldı.3.2 megapiksel ıphone 3gs..Onun dısında yeterli ses çıkıyor..
    Birde sanırım ıphoneların %50sinde wifi sorunu varmıs bir incele derim..
  • kamera acısından 3gs tatmin etmez
    uygulama acısından n8 diger tellerden daha zayıf
    en mantıklı seçim galaxy s gözüküyor
  • hocam öncelikle 3 telefonu çevrenizde media markt best buy vb. teknoloji marketler varsa inceleyin internetteki videolara kanıp çok telefon alıp sattım n900 bunlardan birisi

    uygulama,ses,kalite,sağlamlık,ve en önemlisi yazılım tarafındaki destek konusunda bariz şekilde iphone önde
    ancak kamera konusunda ne yazıkki 3gs yetersiz sadece kamerada degil telefonu gün boyu kurcalıyorsanız şarjı 1 gün bile dayanmayabiliyor

    galaxy s'e gelirsek ekranı çok güzel bana göre en önemli artısı ekranı zaten ancak kasası okadar kaliteli degil 5 mp kamerası var ancak gündüz çekimleri iyi ev ortamında olsun yetersiz ışık alan yerlerde olsun doğal olarak led flashlı telefonlara nazaran kötü android işletim sistemi var uygulama konusunda apple kadar geniş olmasada güzeldir

    n8'e gelirsek tek artısı bana göre kamerasıdır ne uygulama olarak tatmin edebilir nede işletim sistemi olarak nokia bile windows 7 mobile işletim sistemini kullanmaya başlayacak gibi en azından böle bir dönemde ben olsam n8'e pek yanaşmazdım seçim tabikide sizin ancak cihazları yukarıdada bahsettigim gibi teknoloji marketlerde kurcalarsanız daha detaylı araştırırsanız eminim daha iyi olacaktır önerileri dikkate almanız lazım ancak sırf öneriyorlar diyede teledon almamalısınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: X-Slim
    3gs

    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hazeyns

    Bu 3 cihazın fiyatları aynı değil,bunu unutma..
    Iphone uygulama isteğini karşılar..Ama fotoğraf konusunda ıphone hep eksik kaldı.3.2 megapiksel ıphone 3gs..Onun dısında yeterli ses çıkıyor..
    Birde sanırım ıphoneların %50sinde wifi sorunu varmıs bir incele derim..


    yollarsin garantiye degiştirirler bu kadar basit
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X-Slim


    quote:

    Orijinalden alıntı: hazeyns

    Bu 3 cihazın fiyatları aynı değil,bunu unutma..
    Iphone uygulama isteğini karşılar..Ama fotoğraf konusunda ıphone hep eksik kaldı.3.2 megapiksel ıphone 3gs..Onun dısında yeterli ses çıkıyor..
    Birde sanırım ıphoneların %50sinde wifi sorunu varmıs bir incele derim..


    yollarsin garantiye degiştirirler bu kadar basit

    Arkadaş ıphoneu 2.el düsünmüyormu?
    0'ı yürek yakar:D
    Turkcellde 1600tl.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.