Şimdi ben iPhone almaya karar verdim.Ve yaklaşık 1-2 ay içerisinde ikinci el almayı düşünüyorum.Şimdi ilanlardan benim para hazır olana kadar 3gs olursa hiç düşünmeden 3gs alırım.Ancak olurda olmazsa beklemek istemiyorum ve 3g olabilirmi diye düşünüyorum.İlk defa iPhone kullanıcam.Aralarındaki farkları neyde biliyorum.Ama ilk defa olarak 3g çok bir sorun oluştururmu.Ve oyun ve uygulamalara çok dikkat ediyorum full time game diyebilirim 3g o yönden yinede yeterlimidir.
Hocam 3g yavas kalir oyun ve uygulamalar acisindan bulabilirsen temiz 3gs al zaten yeni cikicak versiyonlar artik iphone 3g yi desteklemicek (orn:4.3 gibi) parani bosa 3g ye verme 100-150 lira daha koy 3gs al bence.saygilar
3GS...İphone 4 alamıyorsan tabi...
3g çok yetersiz bir cihaz bana göre. iPhone 4 sahibiyim ve iPhone 3g çıktığında iPhone'dan nefret ediyordum yetersiz özellikleri yüzünden. 3GS'le birlikle iPhone adam oldu, sen de alabiliyorsan iPhone 3GS al kardeş
kesinlikle 3 gs
İmkan varsa 3Gs,bu saatten sonra 3G alınmaz hocam
4 diyorum başka bisey demiyorum.
3gs
Samsung'un yeni çıkan Galaxy Ace modeli acaba nasıldır ? Tercih edilebilirmi ?
3g ye artık guncelleme gelmiyor. Almakla hata yaparsınız. Önemini iyice kaybedecek.
Paran varsa 4 yoksa 3gs de yeter zannimca
quote:
Orijinalden alıntı: Burak3810
Samsung'un yeni çıkan Galaxy Ace modeli acaba nasıldır ? Tercih edilebilirmi ?
android'in türkiye marketi gerçekten içler acısı bir durumda; ama galaxy ace denilen telefon da (rakipleri demek ne kadar doğru bilemem ama) galaxy s veya iphone 4 gibi telefonların yanında çok ciddi anlamda ucuz. 3g'lerin güncel fiyatını pek bilemiyorum; ama eğer ace gibi 750 liralarda geziyorsa bence galaxy ace almak her şeye rağmen daha mantıklı olur. iphone iphone diyoruz ama 3 sene öncesinin telefonunu da hala savunmanın bir anlamı yok. 3g vs 3gs yarışında da fiyat farkına kesinlikle değeceğini düşünüyorum, 3g yavaştan vadesini doldurmaya başlayan bir telefon, hele ki app'lere abanmak gibi bir düşünceniz varsa hevesiniz kursağınızda kalır, demedi demeyin.
bir de ek olarak şunu söyleyeyim, galaxy ace ciddi anlamda iphone 4'e benziyor. samsung şu iphone'a benzeme girişimlerinden vazgeçene kadar benim gözümde tasarım olarak çakma iphone'lardan farksızdır, kopyala yapıştır gibi ne öyle.
Alabiliyorsan kesinlikle 3Gs al.
Hocam dun 4 aldim. mukemmel bir cihaz bugune kadar kullandigim en guzel telefon. Alabiliyorsan sakin kacirma. Bide sunu unutma biz iphone oyunlarini 3g ile tanidik. Bana kalsa 2g de isini gorur.
En kotu 3gs al haci
İphone 4 alamıyorsan 3gs yerine DHD'de alabilirsin.Ama 3G bakma.Eskide kaldı.
Artık yeni çıkan uygulamların bir çoğu iPhone 3g'yi desteklemiyor. Tabi iPhone'a 4.2.1 falan kuracaksan başka. Ama o zamanda çok yavaşlıyor.
Evet yorumlardan sonra 3g almam artık.Uygun bir 2.el bulursam 3gs düşünüyorum.Peki 2.el alırken nelere dikkat etmem gerekiyor.Birde bir ssorum olacak.Bir ilanda 3gs 16 gb 800 demişler.12 ay garantili yazmış ürünün sahibi ancak faturasını kaybetmiş.Bu bir sorun olurmu..?
quote:
Orijinalden alıntı: Burak3810
Evet yorumlardan sonra 3g almam artık.Uygun bir 2.el bulursam 3gs düşünüyorum.Peki 2.el alırken nelere dikkat etmem gerekiyor.Birde bir ssorum olacak.Bir ilanda 3gs 16 gb 800 demişler.12 ay garantili yazmış ürünün sahibi ancak faturasını kaybetmiş.Bu bir sorun olurmu..?
Bildiğim kadarıyla;
Garantide sorun olmuyor fakat ürün bedeli size geri ödenmesi durumunda lazım oluyor diye biliyorum...
500-600 lira gibi bir bütçeye sahipsek 3g tercih etmeli mi yoksa başka telefonlara mı yönelmeli?