Şimdi Ara

Iphone 3g Wifi Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
44.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • slm iphone 3g 8gb kullanıyorum telefonu enson 4.2.1 yaptım ama wfi giriyom hiç bitane ağ bulmuyor modemin yanına kadar götürüyorum ama yinede bullmuyor yardım etseniz çok iyi olur
  • aynıı bana da oldu. teleervice e götürdüm swap değişim yaptılar yani direkt telefonu değiştirdiler. çözümü yok yani servise verin.
  • Arkadaşlar sırf bu tamir için amerikadan bana iphone 3g geldi. dışarda tamiri nedense çok pahalı olduğu için abim buraya gönderdmişti ve bende kadıköyde bi tamirciye verip 150tl ye yaptırmıştım. şimdi tam emin değilim lakin sanırım bunların wifi için bir parça yanıyor veya benzeri bişi oluyor. çünkü yine yanılmıyorsam genellikle bu teli wifi ile unlcok etmeye çalışırken unlock olayından wonra wifi parçacığımı zorlanıyor nedir öylelikle wifi özelliği işlev göremez oluyor. Şimdi nerdeyse 1 sene önce gelip bu şekilde 150t lye yaptırdığım cihaz yinw wifi çekmez oldu yine tr ye geldi ama bu sefer yaptırmayacağım. Yani eğerki elinizde böylew bir cihaz var ise ve wifi hiç çekmez konuma gelirse anlayınki durum tamirliktir büyük ihtimal. ve kadıköyde bunu yapan yerler var.

    Ben yaptırırım adres ver derseniz, kadıköy akbankın solundan giren 2 sokkaktan yukarıya doğru çıkan sokağa giriyorsunuz va sağdaki ilk pasaj. 1. kata çıkın ve giriş yaptığınız kapının hemen üstünde kalan tel tamircisine girin. adınız hatırlamıyorum ama sanırım orda tekti.

    Geçmiş olsun...




  • mozotcu arkadaşın dediğini yapan varmı acep




  • bende wıfı ağı görüyor fakat bağlanamıyor :S bi yardım
  • Hard reset denediniz mi?
  • hard derken ? arkadaşım ben ağa resewt attım olmadı hanı mesala ağı goruyor ağın ayarlarına gırıorum mesala ıp ıp maskesi falan boş hiçbirşey yazmıyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bas95

    hard derken ? arkadaşım ben ağa resewt attım olmadı hanı mesala ağı goruyor ağın ayarlarına gırıorum mesala ıp ıp maskesi falan boş hiçbirşey yazmıyor .


    Home+power tuşuna basarak kapatıp açma
  • arkadaşların yöntemleri sorununuza çözüm olamıyorsa telefonun wifi kablosu çıkmış yada temassızlık yapıyor olabilir, garantisi yoksa içini açın kabloya bir bakın.. Wifi soketini telefonu açtıgınızda sol üst tarafta en soldaki ufak kablo, yerinden çıkmışsa yerine oturtup kapatın bu kadar basit.. Telefonun içini hiç açmamış biriyseniz ya da ben bu işten pek anlamam diyorsanız youtube da bununla ilgili çok video var, telefonu acarken o videolardan faydalanın, sonra bana gelmeyin açmaya çalışırken kabloyu kopardım diye :)

    Benim telefondaki kablo gevsek düştügü zaman yerinden çıkıyor, ben de üzerine bi bant attım, şuan cillop gibi çekiyor, yeni gibi oldu

    buyrun bu da videohttp://www.youtube.com/watch?v=6LEAzkMK804 Orada gözüken 6 numaralı kablo wifi kablosu.. Bunu yaptınız hala bir değişiklik yok ise onu değiştirmek gerekli, değiştirmek için de telefonu komple sökmek geriyor, eli yatkın olmayan birinin girişmemesi gereken bir iş :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssolar -- 26 Haziran 2013; 0:37:22 >




  • Selam beyler iphone 3 gs wireless ağı görüyordu ama bir türlü bağlanmıyordu deli olacaktım uzun lafın kısası pc den masaüstündeki yerel ağ bağlantısını sağ tıkla devre dışı bırak sonrada aygıt yöneticisine girip etkinleştir hepsi bu kadar kesin çözüm budur eyer hala olmuyorsa teknik servise gönder modemi kapa aç yapınca en az 15 dk beklemen lazım çünkü içindeki elektirik hala devam ediyor 10 sn falan yeterli deyil bakın bana dua edersiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.