Şimdi Ara

iphone 17den beklentileriniz neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayni donanimi ve ozellikleri allayip pullayip satiyorlar ama ip17de bence devrimsel bi yenilik gelicek. mobil oyun sektoru şaha kalktina gore sarj girisinden takilan harici ekran karti destegi gibi bisey gelebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Iphone 4'ten beri yeni çıkan modellerin artısı hep şu oldu eskisinden biraz daha iyi. Kamera konusunda kimi modellerde geriye bile gittiği oldu.

• On kamerada yapilan iyilestirmeler ve daha genis on kamera acisi.

Bunun harici iPhone12 den beri suren dizaynin degismesi. Yenilik yaparken fiziksel sim girisini kaldirmazlar umarim, E Simlerden haz etmiyorum. Telefon bozulunca E Simde yalan oluyor. Artik adim adim yenilik yerine devrimsel bir yenilik beklyiorum. Daha yenilikci bir cihaz olmasi gerekir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

çok beklersin.. o beklediğin şeyin olabilmesi için, o şeyin olmasına tetikleyen sebepler zincirinin hasıl olması lazım. ufak tefek yenilikler ve iyilleştirmeler yapıp, yeni model diye tanıtıp, buna kanıp geceden kuryuğa giren fanlar olduğu sürece aypıl buna ihtiyaç duymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 29 Eylül 2024; 11:5:51 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Geceden kuyrukta bekleyenler telefon saticilari. iPhone16 satislari pek parlak degil hicbir yerde. Samsung ve digerlerinin sundugu inovasyonlar varken eskisi kadar kolay degil bu isler Apple icin.

Dogrusu iPhoneX ile muthis bir adim atmisti ve o cihazi gozum kapali aldim. Suan iPhone12 Pro kullaniyorum ve beni yeni iPhone almaya itecek bir sebep olmadigi muddetcede bununla devam ederim. iPhone X gibi yenilikci bir cihaz cikarsa mutlaka alirim.

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    kamerayi gercekten azar azar gelistiriyorlar. yine de iyi cekiyor. tabi cok daha gelismis yapabilecek teknolojileri vardir ama yavas yavas piyasaya surmek daha karli demekki

hocam telefoncular topluca alip daha pahaliyami satiyo nasi oluyor? eger oyle karaborsa oluyosa apple kisi basi 1 cihaz satsin bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    geçen yıl açıldı
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

muhtemelen sadece bizim memlekettekiler satıcıdır ama diğer ülkelerdekiler ise süzme aypıl fanları...

• beklentilerim: bazı güncellemeler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinamik ada küçülür gibi, belli olmaz Apple'ın işi.

Diger ulkelerde fiyatlar normal. Turkiyede 100bine satilan bi Ayfon, disarda 30bin TL

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Telefoncular ilk gunden alip satmak daha pahali satabilmek icin yapiyor bunu. Cok siparis aliyorlar ve hemen ilk gunden sahip olmak isteyenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Eylül 2024; 12:41:33 >
  • Her yıl telefon çıkarıyorsun ve tasarım aynı. Apple, iphone 16 konusunda ses getiremedi zaten.

• laptopların ram lerine lehim getirip sabitleyip, değişime mâni olan ve telefon şarj aletini de kutu içeriğine koymama kararı alarak bu 2 değişik ile diğer firmaların akıllarına karpuz kapuğu düşürüpp bu akımın tüm dünyada yayılmasına sebep olan işte bu eypıl markasıdır. ciğeri 5 para etmez, malları balon, sıradan marka... hayatımda hiç satın almadım, asla kullanmadım ve kullanmam da.. elime kazara düşse, anında satarak kurtulurdum... millete 1 ton paraya 60 hz yavaş şarjlı telefonu ancak eypıl gibi şımarık ve kibirli bir marka satabilirdi ve bunları da ancak cebinde parası bol ama kafasında aklı kıt olduğu anlaşılan insanlar alabilirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 29 Eylül 2024; 21:29:19 >
  • Harbi tasarim ayni :D

Adamlar 2024 itibariyle yeni telefon çıkarıyor ( iPhone 15 serisi )

Ve hâlâ ekranlar 60 Hz 😂😂😂 2020'de aldığım poco x3 bile 120 hz.

• Hayatımı kolaylaştırması. Manual olarak yaptığım işlerden beni kurtarması. Akıllı, anlattığımı anlayıp cevap verebilecek bir dijital asistan.

Kamerası, pili, şarj hızı umrumda değil. İsterse 30hz ekran koysunlar, gider yine alırım.

• dfk24 kullanıcısına yanıt

Nasıl ki türkiyede vergi, kazı bağırtmadan ondan mümkün olduğunca tüy yolma sanatı olarak görülüyorsa, dünyada da ayfon, gayet demode olmuş özelliklerle, en pahalı fiyatlara malını insanlara sattırma yolunu bulmuş bir marka diyebiliriz...

• Retina ekran 2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.