Şimdi Ara

iPhone 17 vs Xiaomi 17 karşılaştırması: Hangisi daha üstün? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lakin yıllar geçtikçe iPhone 17 yoluna emin adımlarla devam edecek ama, Xiaomi benzini bitmiş bir araç misali, yolun köşesine çekilecek. Bunu hem Android hem de iOS cihazları aynı anda kullanan biri olarak söylüyorum.

• Allah kimseyi çok para verdi diye bir ürünü savunmak zorunda bırakacak kadar aciz duruma düşünmesin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• saltanat1299 kullanıcısına yanıt

Stabilite sorunu nirvanada. Isınma sorunu , instagramda gezerken bile var.. Çok fena.

Ben Apple savunmuyorum,aksine İOS'a rakip çıkmalıki Apple'ın piyasadaki tekelciliğinin hegemonyasının kırılması gerektiğini söylemek istiyorum o nedenle Apple cep telefonlarında donanım yükseltilerek yenilmez ancak İOS gibi bir yazılım yaparak yenilir.

• Ben xiaomi derim iphone bana göre göre vasat. Xiaomi hertürlü daha iyi

Abi ios iyi bir yazılım değil. Sadece açıkları yok ama çok çok kötü ve geride bir yazılıma sahip. 2010'lar gibi cihazlar , apple yazılımı savunmak , fb'yi her ihtimalde Ali Koç başkan olmasını savunmak gibi.

Kimse ios'u rakip görmüyor , tam tersi ios rakip görüyor ve her geçen gün cihazlar androide benzemeye başladı. Kamera adasını kapat android dersin. Malesef apple çok çok geride kalmasına rağmen, çoğunlukla bizim ülkemizde ilginç bir tapma durumu var.. Bu da Türk insanının gösteriş merakı.

Tekelcilik falan geçiniz yani , bir ara da sosyal medyaya apple en iyisi diye içi dolmayan muhabbet vardı.. Olmuyor arkadaşlar , olmuyor. Bu mesajı iphone 15'den yazıyorum.

Miş mış larla ilerliyorsak ayda ezan sesi duyulmuş, haliç'in dibi altın doluymuş, coca cola'nın formülünü bilen 3 kişi aynı uçağa binemiyormuş, 2023'te Lozan anlaşması sona erince... pardon bunun miadı dolmuştu.
    Sence Xioami Ceo'sunun yalnızca bir tane telefonu mu vardır? İphone üst düzey yöneticileri özel hayatlarinda kıyaslamak ve gelişmeleri görmek adına android telefon kullanmıyorlar mıdır? Hiç sanmıyorum ama eğer öyle ise büyük aptallık. Niye geri kaldıkları sorusunun en doğru cevabı bu olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Fa1c0N kullanıcısına yanıt

Bana şanzımanı patlasa dahi ikinci elde fiyatı düşer diye ses etmeyen araç sahiplerini hatırlattı  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.