Şimdi Ara

iPhone 17 vs Xiaomi 17 karşılaştırması: Hangisi daha üstün? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İcloud yedeklemeyi kapat? Bu da kapanıyor büyütecek bir şey yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Çinin Uygur türklerine yaptıklarını bilmiyorsunuz sanırım. Çin Avrupa ve abdden çok daha tehlikeli. Verilerimi amerikaya emanet etmeyi daha uygun buluyorum evet. Konunun başı xiaominin arka planda tüm reklam uygulamasını adb ile durdurup silmeme rağmen hala kendi serverına istek atması. Aynı şekilde samsung,nothing ve şu an apple kullanıyorum aralarında en temiz olan şu an nothing.

Ülkenin anahtarlarını ABD'ye veren vermiş zaten. Sıradan bir vatandaş olarak buradan ne desem boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç yıl önceki Xaomi telefonu ne durumda ? Apple uzun vadeli kullanım diyorsanız tartışmasız. Peki ikinci el değeri diyrsanız hangisi? Apple tabiki. İphone 13 pro kullanıyorum. Dört yıl geçmesine rağmen hala sorunsuz. Bu cihazlar ucuz cihazlar değiller. Android tarafında şu anda Çin dışında kullanılabilecek en iyi cihazlar Samsung cihazlarıdır.Batarya testlerine hiç girmiyorum bile Apple cihazları daha az pil kapasiteleriyle bile önde olmayı başarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NCSA -- 4 Ekim 2025; 16:10:08 >
  • Xiomi 17 çok daha iyi eğri oturup doğru konuşalım xiomi 17 pro max te ip 17 pro max ten çok daha iyi bu tartışılmaz. Ama şöyle bir durum var maalesef 2 sene sonra elden çıkarmak istersen maalesef xiomiden zarar ediyorsun ama iPhone dan neredeyse zarar etmeden elden çıkarıyorsun.. bunun sebebini bende Bin türlü anlayamadım.

• Umut062 kullanıcısına yanıt

Yani satınca büyük avantaj değer kaybetmemesi.

• samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Kapanmıyor. Uyarı çıkıyor.

Geçerim ya da geçmem o kısmı beni ilgilendirir. Sonuç olarak elimdeki telefonu üreten markanın yardakçısı değilim. Vatanı savunur gibi savunma refleksim yok. Xiaomi daha iyi telefon yapmış demek çok mu zor?

Abi hep yazılım savunuyor da hangi yazılım yahu bu , her şey de geride , stabilite desen takıla takıla devam ediyor , ısınma sorunu inanılmaz. Eksik yön ve kullanıcı dostu olmamasını saymıyorum.

• Samsung nereden nereye...
  • xioami 2 yıl sonra ürettiği telefonu tanımıyor.

apple buradan kazanıyor.

samsung bile daha yeni yeni s serisinde destek süresini 7 yıla çıkardı

• Reklam,giriş ve orta seviye Xiaomi/Redmi/Poco modellerde yerleşik uygulamaları kullanırken ve internet bağlantısı kurulu ise çıkıyor.Eğer gerekli ayarlamaları yapmazsanız tüm Xiaomi grubu cihazlarda yerleşik uygulamalarda reklam görüyorsunuz.Sadece üst seviye cihazlarda ayar yaparak kurtulabiliyorsunuz.Saçmalık mı?Tabiki evet.Xiaomi'nin muadili,örneğin Samsung cihazlarda yazılım çok daha stabil ve akıcı.Ayrıca üzerine kurduğunuz uygulamalar da daha pürüzsüz çalışıyor.Xiaomi güncelleme politikasında güzel adımlar atsa da yazılım işinde hala geride.Tek eleştirilemeyecek ve en önde olduğu yön pil kapasiteleri ve şarj hızları.20 dakikada şarjı fullemek büyük konfor.Fakat donanım-yazılım uyumu rakibinin gerisinde olduğundan kullanım sürelerinde yine Samsung daha önde.Ciddi bir fiyat/performans farkı çıkmadığı sürece Xiaomi almak mantıklı değil.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.