Şimdi Ara

iPhone 17 vs Xiaomi 17 karşılaştırması: Hangisi daha üstün? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ağla ezikliğinizi haykırıyorsunuz kusur bulacam diye ıkınırken bu kadar zorlamayın :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Neyin ezikliği mesela? Kusur bulan biz değiliz bu telefonu alıp kullananlar. Dünyanın parasını verip de telefonun arkası çizildi diye ağlayan ben değilim mesela. Benim param da cebimde, telefonum da sağlam. Ama bu durum senin o kadar zoruna gitmiş ki kullandığın kelimelerden belli.

• Change1 kullanıcısına yanıt
    ciddi ciddi stant da bile çizilen, bilerek yavaşlattık diyen. telefonu tutmasını bilmiyorsunuz diyen bir firma ile Xiaomi yi karşılaştırmışar. bence Xiaomi hakaret bu,
    nasıl bu açıdan bakınca güzel oldumu

• Xiaomi resmen fark atmış. applenin çizik problemi olduğunuda eklersek iphone ölü tam olarak

• AnılSat TPDIN A kullanıcısına yanıt
    alakası yok bir sürü tanıdığım var iphoneden katlanır android telefonlara geçti. o bunu alır bu bunu alır diye kesin birşey yok. kızlarda var o iphone rahatsızlığı, illa o olacak tutkusu felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 3 Ekim 2025; 11:31:32 >
  • Xiaomi tokatlamış.

"organik boya kullanıyorlar ayfonun son modellerinde..sağlığa zararlı bileşen içermeyen ve doğal..elbette çizilecek tabi çabucak..siz ne anlarsınız pis cahil köylüler"

I-SHEEP mode off..

• şehirli koyun teknoloji guruları anlamaz ama apple mobil cihazların başına gelmiş en büyük felakettir..ne kadar kullanıcı dostu özellik varsa bunların yüzünden tarih oldu..çıkarılabilir batarya,hafıza kartları,internetsiz kolayca dosya-müzik-foto aktarımı,kulaklık girişi,kabloyla görüntü aktarımı vs nicelerini esirgediler sadık müritlerinden..ekransız telefon çıkarsın yeni özellik diye bayılır bunlar serveti..diğer çöp üreticiler sanki matahmış gibi uydular bunlara bir bir kaldırmaya başladılar canım özellikleri..eskiden ne güzeldi pil bitince çıkarıp hemen yedek pili takıyorduk,"0 dan 100`e 30sn"! hafiza karti gibi kolaylığı özleyen bir ben miyim yahu??? planlı eskitme çakallığını bile bunlar icat etti !!! kerizsiniz işte..bir de utanmadan "ezik","köylü" bilmemde diye çemkiriyorlar..! gösteriş budalaları ukalalık yapma yarışına girmiş..

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Honor ve xiaomi amerikada resmi olarak satılmıyor zaten? Hayatında xiaomi kullanıp biraz araştırırsan görürsün burada kafamdan uydurmuyorum nextdns ile arkada ayda 50 bin bağlantı atıyor neyini anlamıyorsun savunmak için elinden geleni yapıyorsun? Eve geçince ekran görüntüsü atarım ona da ayrı şekilde savunma yaparsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

512 GB iPhone kullanıyorum. Bu alan bana fazla bile. Adamlar iCloud alanın yetersiz, yedekleme sıkıntı diye sürekli kırmızı uyarı yaktılar ayarlar menüsünde. Bir ay umursamadım, tüm app'ların icloud yedeklemesini kapattım. Ona rağmen bitmedi uyarıları. En sonunda lanet olsun deyip iCloud alanı üyeliği satın aldım. Şimdi bu reklam değil, hatta taciz değil de nedir? Bırakın bu işleri. Marka yalakalığından hiçbir tüketiciye fayda gelmez.

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Depolama alanı ile ilgili uyarı göndersin hiç bir problem yok ama dosyalar kısmına girince karşıma bi zahmet dansöz çıkmasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çıkmıyor be laftan anlamaz utanmaz herif çıkmıyor yazma şunu bir daha lanet ettirdiniz şu siteye kaydolduğum güne yeter

İroni yaptım orada. Ne kadar mantıksız bir bakış açısı olduğunun farkına varılması adına. Ama gördüğüm kadarıyla sizde bir algılama sorunu var. Bırakın cevap yazdığım kişi yanıtlasın. O hangi kafaymış çok yaşamayacak? Hemen Doğu Türkistan'ı yapıştırmışsın! Çin markalarına olunca boykot da Amerika'ya neden olmuyor? Aynı mantık değil mi? Yoksa banane kim hangi cihazı alıyorsa alsın! Herkesin sosyal medyasına kimse karışamaz.

Savunmuyorum zaten kullandığımız bütün cihazlar ABD yapımı ve İsrail-ABD ile ortak paylaşılıyor verilerimiz yıllardır, konu Çin olunca neden senin için birden problem oldu bu anlamadım. Aslında tam tersi olmalı Ortadoğu'da olup bitenler, savaşlar hep ABD ve İsrail'in oyunu Çin ise alakasız bir aktör. Aslına bakarsan verilerimizin ABD ve İsrail'in elinde olmasındansa Çin'in elinde olması daha tercih edilir bir şey. Sen Google veya Apple, ABD ile veri paylaşmıyor mu sanıyorsun? Bu çok safça bir düşünce olurdu.

• Change1 kullanıcısına yanıt
    Yine bel altı alaycılıkla şu anda olup olmadığı bile belli olmayan dansöz diye bahsettiğin şey tamamen kapatılabiliyordu. Apple'ın tacizi ise hiçbir şekilde kapatılamıyor. Ben paraya kıyıp o lanet olası iCloud'u kullanmamak için 2 TB cihaz bile alsam bile iCloud alanın yetersiz diye beni taciz etmeye devam etmeye devam edecek. Bak reklam da demiyorum TACİZ. Bunun nesini savunuyorsun anlam veremiyorum. Bu kadar mı marka bağımlısı oldunuz?

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

elbette rahatsız eder ama kötünün iyisini seçmek zorunda kalıyoruz cep telefonları kitlesel saldırı ve istihbarat cihazlarıdır.

MSI G274QPF-QD-MSI MPG 110R-Corsair TX850M 850W 80+ GOLD-AMD Ryzen 7 5700X3D-Thermaltake TH240 - Corsair Vengeance PRO SL RGB 32GB (2x16) 3600Mhz Cl18-MSI MAG B550 TOMAHAWK - MSI RX 6900XT GAMING Z - Steelseries Arctis 7 Plus Wireless- Steelseries Apex 7 TKL-Steelseries Sensei TEN Ambidextrous - Steelseries QCK XL
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.