Şimdi Ara

iPhone 17 vs Xiaomi 17 karşılaştırması: Hangisi daha üstün? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güvenlik güncellemesi gverilmedipi için telefon dışardan tehditlere açık hale gelir , çoğu uygulamalar yüklenmez , en önemlisi banka VS. uygulaması kullanamazsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    eğer öyleyse sorun yok ama incelemenin sonunda güncelleme desteğinde apple önde yazmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bir ios ile android kıyaslanırken yapılabilecek en büyük kör cehalet donanımsal sayısal değerlere göre kıyaslamak olur tamamen farklı dünyalar oldukları için biri için çok önemli olan bir bileşen diğeri için çok bir anlam ifade etmeyebiliyor. bu teknoloji köylüleri bunu idrak edemiyorlar :)) xiaomi'nin ceo'sunun bile kullanmadığı çöp tenekelerini iyi birşey sanıp hunharca savunmaları tam evlere şenlik :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Yok sana yazmadım o göndermeyi. Sana yazdığım kısım satış rakamı kısmıydı. Lafı geçtiği için ekledim sadece. Tokatlıyor diyen okumuştur sesi çıkmadı zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu anda çok uzun os güncelleme desteği ve Face ID dışında Iphone'nun önde olduğu bir konu kalmadı. Hadi OS için verdiği güncellemeyi de geçtik. Arkadaş Face ID nasıl yapılamaz? Nasıl şunu 10 senedir yapan başka şirket çıkmadı?

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

Yoo gayet de kullanıyorum. Sen hangi telefonda android kaç ile kullanamama sorunu yaşadın

Halâ geçerli bir insan kalite özürlüsü değilse aradaki uçurumun net şekilde görebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 2 Ekim 2025; 23:37:44 >

• Xiaomi 15 Ultra mı?

• İphone kullanıcısı gider iphone alır, androidçi adamada 17 pro max 2TB versen satar android cihaz alır elma ile armutu karşılaştırmak gereksiz oyüzden :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Xiaomi bilgi çalıyor ve Çin devletiyle paylaşıyor olsa şimdiye kadar çoktan fişini çekerdi ABD ve Avrupa diye düşünüyorum. Zaten bir hatasını yakalayalım da engelleyelim diye fır dönüyorlar, Huawei'nin başına gelenler ortada Xiaomi'nin açığını bulamamış olacaklar ki dokunamıyorlar

Dedi 120k verdiği telefon 3-5 günde çizilen teknoloji ''şehirlisi''. Yediğiniz kazığın tadı mı size bunları yazdırıyor? Sahi bir de incelemede arka ekran kıyaslaması göremedim? 100k'lık telefonda böyle bir şey yok mu? Aaa yoktu tabi onun yeri inovasyon olarak şeffaf tema getirmişlerdi doğru, size yeter o.

• Xiaomi 17 2 sene sonra herkez unutur İPHONE 17 2 sene sonra bile yok satar değeri bile düşmez

• Change1 kullanıcısına yanıt
    Bence de. 3-5 günde arka kapağının boyası atan tırt bir cihazla arkasında da ekran olan bir cihazın karşılaştırılması olsa olsa komedi olurdu. Ciddi değillerdir yani.

• Karşılaştırma tablosunun başlığını düzeltelim...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.