Şimdi Ara

iPhone 13: Zamana Meydan Okuyor mu? 33.000 TL'ye alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümüzde güncel iPhone modellerinin ülkemiz özelinde fiyatlarının yüksek olmasından dolayı eski modellere talep oldukça fazla. Özellikle hâlâ iPhone 11'in satıldığını göz önüne aldığımızda bu durumun ne kadar fazla yaşandığını anlayabiliyoruz.

Biz de bu videomuzda 33.000 TL'ye satılan iPhone 13 modelinin 2025 yılında nasıl bir deneyim sunduğunu sizlere anlatıyoruz. İyi seyirler!

• Alınmaz

• Normalde alınırdı ama inteligence sebebiyle alınmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• cem650 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İphone sağlamlık hususunda beni çok memnun etti,ve etmeğe devam ettiği sürece iPhone kullanmağa devam edeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu hep böyleydi, TR'de şunu görmüştüm, iphone 11 ve P30 serisi aynı zamanda çıkmıştı ama iphone 11 satışları düşük gidiyordu, Appple iphone 6 serisini getirdi bunun gibi uygun bir fiyattan ve p30'un altında, satışlar oraya kaymıştı biraz.. Bu şekil kampanyalar düşük profil ülkelerde yapılır hep, avrupa'da göremezsiniz mesela. (Polonya'da cep telefonu değiştirme süresi ortalama 8 ay iken TR'de 19 ay idi taaa o zaman. şimdi TR'de 2 yıl üstüne çıkmıştır)

• Tecno camon 40 pro dxomarkta iphone 16 ya yakın puan almış. Şu saatten sonra 17k ya tecno almak varken iphone alınmaz bence. Hatta 2-3 telefon bile alınabilir iphone a o kadar para vermektense

• 13 Pro var. Gayet performanslı kullanılıyor. Yalnız upgrade yaparsam yola Apple ile devam etmem. Tr'ye gelmiş olsa Pixel Pro alırdım ama bu şimdilik zor olduğundan foldable Honor düşünürdüm. Ancak şimdilik telefon değiştirmem için bir gerekçe yok.

• ya tabii ki de alınmaz bunu nasıl tartışırsınız ya

• ededilzih E kullanıcısına yanıt
    ironidir umarım tecno camon dediğin cihaz çer çöp resmen reedr gibi aynı dxomarkta para verip puan yükseltilen site haberiniz olsun.

• iOS cihazlar alınır hala 6s - 7 kullanan insanlar var piyasada çatır çatırda çalışıyor cihazlar iPhone 13 çok eski bir cihaz gibi anlatmışsınız şaka gibi.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

İronidir umarım adamlar tüm dünyada mühendisler tarafından ilk 10 marka arasında gösteriliyor sen ne diyorsun

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.